Отговори

Мерт Рамазан Демир е роден на 28.01.1998 г. в град Шиле, недалеч от Истанбул, Турция. В гимназиалните си години се занимава професионално с футбол и баскетбол. Посещава "Dialogue Communication Academy", където се обучава с известни учители. След години е приет в университета Бейкент. Там работи с Али Билгин и Семих Багджъ за тв актьорско майсторство. Също така посещава уроците на Michelle Danners.
След завършване на образованието си Мерт Рамазан Демир участва в различни телевизионни и филмови проекти. Той споделя главната роля с Дамла Сьонмез, Джансу Тосун и Усхан Чакър в „Аз съм ти“, режисиран от Соня Насери Коул, първият филм, в който играе на голям екран. Взема уроци по конна езда и бой с мечове за телевизионния сериал “Възходът на империята”.
Играе в младежкия филм „Sesinde Ask Var“ и филма на ужасите „Uc Harfliler: Adak“ през 2019 г. Той поема главната роля в първия сезон на мини сериала „Ciplak“, режисиран от Джан Евренол. С Афра Сарачоулу играе заедно в сериалите "Ogretmen", "Fazilet Hanim ve Kizlari" и "Yali Capkini".
Мерт Рамазан Демир играе в два проекта на Netflix - „UFO“ и „Sahmaran и сюрреалистичния криминален сериал „Olum Zamani“ на Exxen.

Üç Harfliler: Adak -2019 г./ Метин
Istanbul Spy - 2019г.
Sesinde Ask Var - 2019г. / Буура
I Am You - 2019 г./ Икрам
НЛО - 2022г. / Есе

Hayat Bazen Tatlidir / Живота понякога е сладък - 2016 г.
Fazilet Hanim ve Kizlari / Госпожа Фазилет и нейните дъщери - 2017г.
Çiplak - Голота -2020г. / Джем/
Öğretmen - Учител - 2020г. / Атеш/
Ölüm Zamani - Време за смърт - 2021г. / Айхан/
Şahmaran - Шахмаран - 2023г. / Джихан/
Yalı Çapkını - Златно момче - 2023 г.-/ Ферит Корхан/

ГОЛОТА СЕЗОН 1

УЧИТЕЛ

Време за смърт

ШАХМАРАН / Сезон 1

Епизодите на ТР

MAGNUM / LES BENJAMINIS

DIMES COOL LIME MIX

# 1
Дидка, хубава тема! 🌼

# 2
Мира Heart

Емре:Бях принуден да излъжа!

Емре има голяма страст към моторите.
Иска децата му да изберат сами професията си не се бъркам каквото те искат.
Ох много се смях тук! - Вечерта когато даваха смърта на Орхан с децата гледахме филм слезнах долу да купя нещо и гледам жената в магазина - Нур реве.Защо ревеш? Ами умряхте! -Не съм умрял жив съм!

Абсолютно никой не е знаел дори режисьорите.Доста емоционална среща е имал с екипа като са разбрали.Много обичам приятелите си на сета. Heart
Питали го защо не споделил нещо за прощаването сиа той казвал до края на сезона щял да чакал бил принуден да излъже даже не си вдигал телефона. Нищо де той е свикнал нали се кри преди това и като Пауна - Маскирания певец Heart
Сина на Емре - Кузей имал севгили Heart което живеело в Измир разказва как много му липсвала ;д

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 16:13 от x BlackRose x

# 3
Честита нова тема .
Дидко , поздравления! Hands Clap

# 4
Благодаря за новата тема - прекрасна е! Heart Дано да я изпишем само с добри новини!

# 5
Феми , Снеж Heart

https://x.com/NourAhm82958602/status/1799799487692747173

Отрязаните сцени на Ферит за 2 сезона
да не коментирам ,че бяха снимали операцията и не я излъчиха дори.

# 6
# 7
# 8
Диде, хубави гифчета, много ти благодаря. Много ми харесва в тази сцена Мерт - става и за някой мафиотски сериал.

Сега, като няма какво да гледаме, да ударим един Чъплак наред с наваксването на дивия, разбира се?

# 9
Сигурна ли си?

АРХИВ

# 10
Диди, защо, толкова ли е зле?

# 11
Ами не е за говорене за +18 има бол не ,че не ги минахме ;д

# 12
Добро утро! Малко късничко, ама карай.

Скрит текст:

Довечера ще има парти на ОГМ по случай края на втория сезон. Мислех, че само с барбекюто ще се размине, ама не е пинтия. Подготовката е започнала...

Рускините са превели последната сцена. Силно перо има Гюнгер, кой каквото ще да казва. Просто не оставиха човекът да пише на спокойствие от претенции.

Цитат
-Животът всъщност е съвкупността от цените, които плащаме, за да бъдем щастливи. Никога не трябва да губим надежда в живота. С всичко добро и лошо, с чудото което се случва в най-неочаквания момент. Животът е за всички нас. Въпреки всичко много обичам този живот... И майка си... И няма да повярвате, но обичам и баща си. Скъпата ми какичка, скъпата ми... Въпреки че в началото се счупихме еднакво и животът украси клоните ни с различни трудности и обиди, ти все пак продължи да ми пазиш сянка с листата си и да ме защитаваш. Само ако можех да те видя как цъфтиш през пролетта. Обичам те толкова много. Но най-много в този живот обичам Ферит. Оказва се, че съм му предопределена от раждането. Той е моят източник на радост в този живот. Кой би си помислил, че за този човек, който ме вбеси с тавите с баклава в ръце и който дойде да поиска ръката на сестра ми, ще съм готова да дам живота си? Животът е пълен с неочаквани изненади и затова... И затова не искам да свършва. Нека изненадите в този живот продължат за всички нас. Наистина обичам да живея. Не искам да умра.

- Сейран! Сестричке!
- Какво стана?
- Тя умира! Извикай линейка! Сестра ми умира!
- Успокой се, Суна. За какво говориш? Тя просто е загубила съзнание.
- Ферит! Тя е болна!
- Какво?
- Тя е болна! Тя го криеше от теб!
- Каква болест?! Какво говориш, Суна?!
- Сестра ми е болна! Тя умира!
- Сейран! Погледни ме! Ще си добре! Направи нещо! Бързо! Моля те, погледни ме, Сейран! Какво ще рече, че умира?! Какво означава? Тя не диша! Сейран не диша! Направи нещо! Моля те! Сейран! Сейран!

Дидке, може да му хвърлим едно око... Брех, тоз Мерт.

Успешна нова седмица!

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 11:17 от ·٠•Snejka•٠·

# 13

Според тази анкета тук Мерт Рамо се нарежда на 7-ма позиция
- Най- красиви турски актьори за 2024г.

Ехеее дано е хубава вечерта ,че като се сетя за миналата година как беше ;д

https://x.com/innerbiebs/status/1799485371853738153

Heart Heart Heart

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 12:48 от x BlackRose x

# 14
Най-гледаният сериал в Швеция и Финландия. Хм, интересно, там са със съвсем различни разбирания и порядки... как ли го възприемат? Явно добре. Различното е интересно, а и не е лошо да се завладяват нови пазари.

Цитат
Абсолютно никой не е знаел дори режисьорите.

Благодаря за споделеното за Емре... интересно е. Но не му вярвам в тази част, няма как да не са знаели чак и режисьорите, да не говорим, че и актьорите най-малкото са се досещали. А накрая са били сигурни, все пак четат сценария за серията предварително. Излязоха и спойлери преди фрагмана още... ние ще знаем, екипът няма да знае.

А за Мерт и отрязаните сцени - труд на вятъра, но получава се така понякога.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 13:14 от ·٠•Snejka•٠·

Общи условия

Активация на акаунт