Отговори
# 45
# 46
Хубаво парти сред природата.
Сега една хубава ваканция също за тези, които ще почиват.
И лека работа за тези, които ще работят/снимат през лятото.

# 47
Хайдееее към партиииитооо

# 48
Прави ми впечатление, че почти във всеки кадър Мерт надига чашата. Thinking

https://x.com/i/status/1800539598277451972

# 49
От щастие и еуфория ,че няма да ги види три месеца ще е... ;д
Шегата настрана не му е за сефте с чашката ,но не искам да обсъждам тази тема.

От сторито на Рамо / днес...
Сигурно и в съседката ще е било жега.

Още парти

# 50
Хахаха, или умира от щастие, че ще се прибере с Афра вкъщи.

Вече е на почивка.

# 51
Нейсе...да продължим с това което ме интересува и то Рами. Simple Smile

g]

И един Таро от снощи

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 23:36 от x BlackRose x

# 52
WTF?

Оха...

# 53
Оха ама не ОХА ама последната снимка на ОХА реакцията на първата снимка ли ви е?

Любимата ми сцена от 73 еп.

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 23:54 от x BlackRose x

# 54
Колекция на ревящ Ферит от втория сезон ще има ли?

Оха ама не ОХА ама последната снимка на ОХА реакцията на първата снимка ли ви е?

Неслишах май твърде много харесва зетя...

# 55
Неслишах не я харесвам ама не е моя грижа това особено да я коментирам момичето ама ми е една отблъскваща като Мирай на Мерт мениджърката и тя ми е една безлична ,но е важно да се разбират с френдовете и да има подкрепа от тяхна страна.

Ще ще...Ама първо да припомним първи сезон викам?

Oрхан и Ферит Simple Smile

# 56
Късно се включвам днес, кафето го изпихме, затова нещо разхладително в тая жега. Wink

Скрит текст:

Все нещо трябва да се обсъжда в тази тема, особено като знаем Мерт колко е активен. Не става само картинки да си пускаме. Оп, по този повод още една картинка, еспешъли за хейтърите... кукумицини. Laughing

# 57
Почнаха се съботажи и какво ли не за проект който дори не е обявен от кака Бирсен.Не се издържа наистина един актьор не е патентован за една актриса това 12 години се опитвам да го обясня на различни хора.Това ,че му се получава прекрасно с нея и тн...Не ги разбирам тия шийпърства и това сигурно аз съм изостанала във времето.
Пълно неуважение! Има АфРам не знам какво повече им се иска?
Вчера пак се отделих времето да гледам Арто и мома Ханде ,че Ямур са я изхвърлили заради простотиите които лее по адрес на Серенай и другия Мерт Демир. Сравнително по не злобни бяха ,но Арто все се връща в стари неща и ме изнервя при положение ,че МЯ дори не го интересува вече.Не разбирам какво още се дъвче как е започнало всичко? Обиди феновете ,че са едни ненаситници и трябвало да приемат истините.Не вярва в отношенията им докато не види след сериала какви ще бъдат. Завършиха програмата със съобщение на певицата Демет Акалън която ги поздравяваше предварително за Байрама който предстои.Хвалеха и СФ на Шербета и се подиграваха ,че Емре се е върнал.Арто чак се хилеше... ,но в сравнение с друг път този път не бяха толкова злобни.

Нейсее!

Нека си почиват всички да съберат сили като гледам и Гюнгер си почива с Чааръ.

Колкото до активноста на Рамо аз съм свикнала имаше периоди които Керем 6 месеца не беше пускал снимки Озан беше същия по 2-3 месеца сега станаха по активни ,че Каан У тъй ,чеее любимците ми не харесват социалната медия ачък си ги казаха от самото начало.

# 58
То това с връщането на Орхан, че е голям резил, така е, но да ми хвалят финала на Шербета... Гледах го, да видя конкуренцията. Вярно, не разбирам всичко, което говорят, ама... играта на актьорите е под всякаква критика. Даже Баръш Калъч, който го знам от други сериали... тук адски преиграваше, както и всички останали. Ма, то ужасно за гледане... Играта, сцената... все едно гледам индийски сериал, в който малката булка е изпуснала тавата с ориза.

Няма ли да спрат вече, бе? Саботажи, то бива ненормални, ама да си пият хапчетата.

# 59
То това с връщането на Орхан, че е голям резил, така е, но да ми хвалят финала на Шербета... Гледах го, да видя конкуренцията. Вярно, не разбирам какво говорят, може да е смислено, ама... играта на актьорите е под всякаква критика. Даже Баръш Калъч, който го знам от други сериали... тук адски преиграваше, както и всички останали. Ма, то ужасно за гледане... Играта, сцената... все едно гледам индийски сериал, в който малката булка е изпуснала тавата с ориза.
Изглежда това се харесва затова се гледат и сериалите по Канал 7
На Шербо единственото което им е силно е Кетче - режисьора.

Снощи се говореше колко била пошла целувката в 40 еп.
Ами нали затова се снима за интернет пространството? Не ги разбирам някои хора като не ти харесва пропусни и не гледай бе.

Тези ще съм ги изпуснала затова да ни върна в първите епизоди и стайлинга на Феро Бей - 2 сезон

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 15:28 от x BlackRose x

Общи условия

Активация на акаунт