Отговори

Мерт Рамазан Демир е роден на 28.01.1998 г. в град Шиле, недалеч от Истанбул, Турция. В гимназиалните си години се занимава професионално с футбол и баскетбол. Посещава "Dialogue Communication Academy", където се обучава с известни учители. След години е приет в университета Бейкент. Там работи с Али Билгин и Семих Багджъ за тв актьорско майсторство. Също така посещава уроците на Michelle Danners.
След завършване на образованието си Мерт Рамазан Демир участва в различни телевизионни и филмови проекти. Той споделя главната роля с Дамла Сьонмез, Джансу Тосун и Усхан Чакър в „Аз съм ти“, режисиран от Соня Насери Коул, първият филм, в който играе на голям екран. Взема уроци по конна езда и бой с мечове за телевизионния сериал “Възходът на империята”.
Играе в младежкия филм „Sesinde Ask Var“ и филма на ужасите „Uc Harfliler: Adak“ през 2019 г. Той поема главната роля в първия сезон на мини сериала „Ciplak“, режисиран от Джан Евренол. С Афра Сарачоулу играе заедно в сериалите "Ogretmen", "Fazilet Hanim ve Kizlari" и "Yali Capkini".
Мерт Рамазан Демир играе в два проекта на Netflix - „UFO“ и „Sahmaran и сюрреалистичния криминален сериал „Olum Zamani“ на Exxen.През лятото на 2024 г. Мерт изпълни главната роля в психодрамата "Tamir Adam" на ОГМ Пикчърс, която предстои да се излъчи по Нетфликс.

Üç Harfliler: Adak -2019 г./ Метин
Istanbul Spy - 2019г.
Sesinde Ask Var - 2019г. / Буура
I Am You - 2019 г./ Икрам
НЛО - 2022г. / Есе
Tamir Adam - 2024г. / Баран

Hayat Bazen Tatlidir / Живота понякога е сладък - 2016 г.
Fazilet Hanim ve Kizlari / Госпожа Фазилет и нейните дъщери - 2017г.
Çiplak - Голота -2020г. / Джем/
Öğretmen - Учител - 2020г. / Атеш/
Ölüm Zamani - Време за смърт - 2021г. / Айхан/
Şahmaran - Шахмаран - 2023г. / Джихан/
Yalı Çapkını - Златно момче - 2023 г.-/ Ферит Корхан/

ГОЛОТА СЕЗОН 1

УЧИТЕЛ

Време за смърт

ШАХМАРАН

Епизодите на ТР

MAGNUM / LES BENJAMINIS

DIMES COOL LIME MIX

#MRDXHEADANDSHOULDERS💪🏻💙
Head&Shoulders Kullananların Kepeği* #YokZaten 😎💙

Head&Shoulders Kullananların Falında Bile kepek #YokZaten**! 😎💙

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 17:13 от x BlackRose x the guardian team :)

# 1
Диди, благодаря ти за прекрасната нова тема.

Дано я изпишем само с хубави новини за патрона.

А аз ще продължа да пиша каквото мисля, както и досега, без да се поддавам на натиск и дистанционни заплахи. Да ни е на хаир новата темичка. Heart

# 2
Дидиии , поздравления страхотна тема авторска. Hands Clap

# 3
Здравейте, момичета!

Скачам и аз в новата ви тема!
В кой клуб ще ме причислите - този на Пазителките или този на Пенсионерките за мен няма никакво значение. Обещавам да спазвам правилата на общуване.
Диди, поздравления!  Красива тема си направила, подходяща за Патрона!
Да я изпишете с любов и само хубави вести за Мерт, талантлив и харизматичен актьор, който ме грабна с чаровната си усмивка.

# 4
Добър вечер!Пиша ви от болницата за да ви приветствам за добре дошли на всички
В момента майка ми е в спешния сектор
Не знам какво се случва стоя и чакам.Молете се за нас! Не ми се говори и благодаря и аз 🫶🏻

# 5
Диди, Hands Pray ще се молим всичко да бъде наред и най-после лошото да отмине. А ти мисли позитивно и не се притеснявай.
Няма нищо по-ценно от реалния живот, а виртуалното пространство е за запълване на свободното време.

# 6
Диди, съжалявам да го прочета, надявам се всичко с майка ти да е наред.

Еми, привет! Радвам се, че се присъединяваш към нас.

Зад кадър на Шахмаран.

https://x.com/i/status/1823757237191655919

# 7
Скрит текст:
Само молитви друго не върши работа.Изживявам най-ужасната вечер в живота си това да видиш майка ти да гасне и да не можеш да направиш нищичко освен да и милваш косите беше потрес за мен.Ще се опитат да я спасят най-вероятно е или мозъчен инсулт защото тя не е адекватна и пъшка или може и емболия да е накратко ми каза да се подготвя и за лошо и за добро.Всичко е възможно! Молете са за НАС.

А сега както винаги в мой стил имам нужда да се разсея тези ги направих преди да пусна новата тема.
Еми , добре дошла! Heart Радвам се,че нашето момче те докосна от всичките ми похвали.

# 8
Днес е Голяма Богородица да ни пази и помага. 
Дидиии , прегръщам те и вяра и сили и ще се молим.  Hands Pray

# 9

Дид, изпращам ти само положителни мисли за здравето на майка ти 🍀🍀🍀

Хубав ден!

# 10
Привет!

Скрит текст:

Скрит текст:
Момичета, за съжаление майката на Диди почина. Утре е погребението. И тук, съболезнования, мила Диди. Бъди силна, защото животът продължава. Прегръщам те!

Честита Голяма Богородица! Здраве на всички и специални поздрави на имениците!

# 11
Много жалко.Съболезнования. Да почива в мир жената. Бъди силна доколкото е възможно в този момент Дидка 💔

# 12
Афра Сарачоулу беше видяна в Арнавуткьой. Сарачоулу каза: „Нека не навлизаме в такива лични въпроси“ за срещата си с баща си след много години. Актрисата остави без отговор и въпросите за Мерт Рамазан Демир.

https://x.com/i/status/1824009330741432329

X: Как сте?
A: Аз съм добре, ти как си?
Х: Добре съм. Как мина обучението Ви в Америка? Нека поговорим за това.
A: Мина страхотно.
X: Видяхте баща си след толкова години...
А: Нека не навлизаме в лични неща
Х: Също се разделихте и с Мерт...

Третият сезон на Чапкъна - през втората седмица на септември. Ако запази деня, значи на 13 септември.

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 16:00 от ·٠•Snejka•٠·

# 13
Диди ,мила  съболезнования да почива в мир! Hands Pray
Знам, че беше добре и бяхте спокойни и изведнъж се случи това.. Лекарите са се борили да я спасят. Загубата на родител е болезнена.  Ако можех да съм до теб в тези моменти реално да те прегърна и утеша.  Broken Heart

# 14
Благодаря на всички ви и тук и в Х навсякъде
С такива приятели далеч се стига.🙏🤍

Общи условия

Активация на акаунт