Отговори

Мерт Рамазан Демир е роден на 28.01.1998 г. в град Шиле, недалеч от Истанбул, Турция. В гимназиалните си години се занимава професионално с футбол и баскетбол. Посещава "Dialogue Communication Academy", където се обучава с известни учители. След години е приет в университета Бейкент. Там работи с Али Билгин и Семих Багджъ за тв актьорско майсторство. Също така посещава уроците на Michelle Danners.
След завършване на образованието си Мерт Рамазан Демир участва в различни телевизионни и филмови проекти. Той споделя главната роля с Дамла Сьонмез, Джансу Тосун и Усхан Чакър в „Аз съм ти“, режисиран от Соня Насери Коул, първият филм, в който играе на голям екран. Взема уроци по конна езда и бой с мечове за телевизионния сериал “Възходът на империята”.
Играе в младежкия филм „Sesinde Ask Var“ и филма на ужасите „Uc Harfliler: Adak“ през 2019 г. Той поема главната роля в първия сезон на мини сериала „Ciplak“, режисиран от Джан Евренол. С Афра Сарачоулу играе заедно в сериалите "Ogretmen", "Fazilet Hanim ve Kizlari" и "Yali Capkini".
Мерт Рамазан Демир играе в два проекта на Netflix - „UFO“ и „Sahmaran и сюрреалистичния криминален сериал „Olum Zamani“ на Exxen.През лятото на 2024 г. Мерт изпълни главната роля в психодрамата "Tamir Adam" на ОГМ Пикчърс, която предстои да се излъчи по Нетфликс.

Üç Harfliler: Adak -2019 г./ Метин
Istanbul Spy - 2019г.
Sesinde Ask Var - 2019г. / Буура
I Am You - 2019 г./ Икрам
НЛО - 2022г. / Есе
Tamir Adam - 2024г. / Баран

Hayat Bazen Tatlidir / Живота понякога е сладък - 2016 г.
Fazilet Hanim ve Kizlari / Госпожа Фазилет и нейните дъщери - 2017г.
Çiplak - Голота -2020г. / Джем/
Öğretmen - Учител - 2020г. / Атеш/
Ölüm Zamani - Време за смърт - 2021г. / Айхан/
Şahmaran - Шахмаран - 2023г. / Джихан/
Yalı Çapkını - Златно момче - 2023 г.-/ Ферит Корхан/

ГОЛОТА СЕЗОН 1

УЧИТЕЛ

Време за смърт

Епизодите на ТР

MAGNUM / LES BENJAMINIS

DIMES COOL LIME MIX

#MRDXHEADANDSHOULDERS💪🏻💙
Head&Shoulders Kullananların Kepeği* #YokZaten 😎💙

Head&Shoulders Kullananların Falında Bile kepek #YokZaten**! 😎💙

DİMES COOL Lime Mix#GöründüğündenDahaFazlası

Профил на Мерт Рамо в X  

Профил на Мерт Рамо в Instagram

2023г. BreakTudo Ödülleri'nde 'Uluslararası Erkek Oyuncu

Кратко интервю
Мерт при Ибрахим Селим
Мерт и Серенай / Юмюр Сабунджуоулу
Онедио - Мерт и Ипек за НЛО
Мерт и Ипек при Ясемин Шефик
Мерт в "Ако се засмееш губиш!"
Попитахме и отговори Мерт Рамазан Демир - DIMES
Backstage / Мерт Рамазан Демир - DIMES

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 19:48 от Tatti

# 1
Здравейте, момичета!

Бързам да се разпиша в новата тема, че да не ви изпусна от поглед.
Диди, отново си ни подредила една уютна къщичка. Благодаря ти!
Да я изпълним с любов, уважение, взаимно разбиране и толерантно отношение към Патрона.

С пожелание всичко да ви се отдава с лекота и да ви се усмихне късмета там, където ви е най-важно!

# 2
Привет и от мен в новата тема👋
Добра работа, Диде❣️

"#AfraSaraçoğlu и #MertRamazanDemir, главните актьори на #YalıÇapkını, получиха покана от Испания. Говори се, че двамата ще тръгнат заедно..."

Мерт Мания😀

"Днес е денят #YaliÇapkini.
Готови за работа и готови да заковат заковат 🔥🔥🔥"

Чудесен да ви е днешният ден🫶

# 3
Ново от Афра

Обещано - Спазено Wink

66-74

Привет момичета Heart Дано изпишем тази тема с по приятни емоции миналата тема не започна добре за мен и все ще я свързвам с лоши емоции в началния и етап.

Дори деде ми липсва

https://x.com/innerbiebs/status/1799485371853738153

# 4
Цитат
#MertRamazanDemir #YalıÇapkını ще бъде по Star TV в 20.00 с вълнуващия си нов епизод! 📺

# 5
Привет в темата 🍀

# 6
Много вълнуващо, отивам да повръщам от вълнение. Като видя Ферит да целува каката и Сухаря да доближава Сейран и....

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 20:38 от ani.zaiche

# 7
Диди, благодаря за новата прекрасна тема. Приятно гледане на всички, които все още гледат.

Нали си има тема, където да повръщате, какво правите тук? Защо трябва да ни интересуват вашите позиви?

# 8
Много вълнуващо, отивам да повръщам от вълнение. Като видя Ферит да целува каката и Сухата да доближава Сейран и....
Мисля ,че сте объркали двора си. Тук харесваме всички и не повръщаме от никой. Wink

Може да използвате и ампули Деган помагат.

Впрочем бях сигурна ,че песента на Симге има много хубав и мек глас не сбъркваем.

https://x.com/i/status/1839709350895726856

Aфра

Това е пуснато от фен с думите:"Ставай Ферит!"

# 9
Извинявам се. Мислех, че тук харесвате Мерт, а не другите придатъци. Но явно групата е за Дияр и Синан.

# 10
Извинявам се. Мислех, че тук харесвате Мерт, а не другите придатъци. Но явно групата е за Дияр и Синан.

Много при това харесвам Мерт и го оценявам , но реших да приема нещата такива каквито е решил Онур от бойкоти и тропане с крак няма файда още втори сезон се доказа ,че е така и като висях по стаите не стана нещо велико.

Това са актьори това са им ролите и на мен актьора който е Синан не ми е приятен и ме отблъсква ,но толкова. Това са актьори днес играят заедно утре с други. Истината е ,че ми дойде в повече и го споделих много пъти ,но аз търпя това нещо само заради Рамо и ако бяха ми платили дори да беше друг любимец нямаше да го довърша.Все пак съм човек който отсвири Вратата с Керем който ми е най-големият любимец години наред - 11г. Валлах имам конско търпение , но вече давам дюз гледане от бая време.Препоръчвам го!

https://x.com/srkandic/status/1839726931849122040

Шебека ни онлайн Heart

# 11

Прекалено много се вживявате, това е просто един сериал. Животът е навън.🌼

# 12
Стара фотка на Афра и Мерт от заминаването им това лято за Валенсия

Какво се случи до сега.

Ифакат:Страх те е ,че ще си до нея
-Какво говориш нищо не изпитвам към нея свършена история
Брех Есмето много силна е станала
Ти да видиш брани щерката и тя нямала щерка за даване.

Хазал към Ферит:Бил си малко пълничък на телевизора изглеждаш по слаб.
Чичето има син на име Озан уж бил задлъжнял и иска мангизи от кака ,но всъщност ще ходи той самия да играе комар.Майката на Бетюл иска една от прислужниците при Корхан да и докладва какво се случва ,но тя и отказа казвайки ,че няма да предаде мястото където се изхранва нищо ,че изглеждала любопитна.
Този писа СМС на Суна ,че Кязъм знае ,че Аби е Корхан и не спира да му отваря бели които ще и костват скъпо.
Ифакат стига да се спасят Корханови направо е готова пак да вземат Сейран.УАУ!
Ферит и каза ,че е много талантлива и трябва да оползотвори таланта си.Хората искат да работят с нея.Тя отказа.Той си мисли ,че Синан я напряга и по предложение на Ифакат ще се срещнат на вечерята защото трябвало място където той да я убеди.Той каза ,че не иска да я насилва за нищо защото много е изживяла и тн.
Пред Синан Ферит каза ,че дошъл да види Абидин.

Абидин каза на Ферит ,че ще излизат на вечеря и Синан ,че няма да го има ,но Кязъм ще е там.Дияр беше в стаята пита го как е минало всичко и сме в реклами Wink

АбФер Heart

https://x.com/sempatikerso/status/1839737900923023720
Ще искам нешо от теб Аби.
Кажи каквото е нужно ще го направим.
Момичето се притеснява затова трябва да говорим насаме.
Ферит като хванеш сама какво ще правиш със Сейран?
Аби виж не е това.Вано е за бъдещето ми на Сейран и на фирмата.Само ще говоря.Трябва да и обесня по добре.
Довери ми се няма да създавам проблеми.
Довечера всички семейно отиваме на вечеря а Синан го няма ,но Кязъм е там. Ще ти пусна локация от мястото където отидем.Само ,че не знам дали ще се срещнеш насаме със Сейран.
Благодаря ти Аби!

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 21:50 от x BlackRose x the guardian team :)

# 13
Това, че темата е за Мерт и го харесват не означава, че не може да бъдат харесвани други герои и актьори. Ето вие например не харесвате Дияр и Синан, със сигурност не сте харесвали и Пелин, и това е ваше право. Но за мен например без такива герои не може иначе ще стане една блудкава история.
Все пак става дума за чапкънин, а един чапкънин цял живот си остава такъв, в реала е така, такива хора рядко се променят. В сериала няма да е така, не се притеснявайте всичко ще е по мед и масло и вечната любов ще възтържествува с любовни клетви. А какво ще стане по нататък няма как да разберем, защото това е просто една измислица.

# 14
За сега Ферит се отказа да я насилва.Научи за сватбата нищо не усещал.
Глупава Сейран си казал вътрешно!
Ферит към Сейран-Това ли е което искаш семейство,съпруг и този живот.Ти си различна.
Ф към Дияр:Аз наистина ли те заслужавам?
Сейран отказа категорично на Ферит и не иска да има общо нищо с КОрхан
Ферит бъзика Дияр колко щяла да го ревнува на времето.
Тя казва ,че не ревнува а навремето дори нямало да го погледне
Сейран и Синан не им приемат брака семействата им.
Гюлгюн и чичето играят комар заедно.
Сейран се нерви на Суна за всичко ,но е права.
Била помогнала на стар приятел.МОЛЯ????
- Защо се отказа от това предложение?
Суна не иска да се меси Аби между Сейран и Ферит и няма повее как да живеят такъв живот.
Добре да спим вече много съм уморен.
Майката на Синан иска да се прави на болна за да задържи Синан в домът им. Хазал и каза ,че Синан много ревнува бившия съпруг на Сейран - Ферит.Да се сближила с него и да го вкарала в играта.
Ферит и Дияр се осъмотиха в апартамента и. Дияр е разведена дядо и плаща наема на домът и.

https://x.com/i/status/1839744135076688121

Д: Как се почувствa?
Ф: Когато чух, че Синан и Сейран са се оженили, не усетих нищо.Никаква емоция. Казах си: Сейран, защо ти е това сега? Ти порасна.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 22:27 от x BlackRose x the guardian team :)

Общи условия

Активация на акаунт