Не съм си позволявала да му ровя телефона никога. Наскоро наша обща приятелка ни се оплака, че видяла в телефона на приятеля си, че се закача с колежки, на което моята половинка реагира с възмущение как това били детски работи, как можело такава несериозна история. Нещо ме жегна в този момент и няколко дни по-късно, докато не беше в стаята, хвърлих едно око на работния му компютър. Знам, глупаво е, абсолютно недопустимо, израз на неувереност, аз съм си виновна - така да е. И все пак видях, че доста флиртува с две конкретни жени, естествено с тези, за които най-малко чувам вкъщи (или чувам по нещо негативно), с другите, с които знам, че е близък, забелязах съвсем нормални приятелски отношения, тоест очевидно не му е зор с всички да е флиртаджия. Предимно той инициира разговори, поняяякога и на работни теми, защото е нов и му помагат, но после веднага се минава към закачки, те не му се дърпат особено. Сещате се, онези разговори "зарибявки", които са напълно безсмислени, но да има сръчкване, дразнене, шегички... Това е докато са в офиса, когато е вкъщи/около мен всичко е стриктно работно.
Знам, че има и по-големи проблеми на света, но се почувствах доста раздразнена. Искам да извлека нещо полезно от тази ситуация, ако е възможно изобщо. Защо го прави, какво му липсва? Прибира се вечер изморен, по-рядко правим секс (който обикновено аз опитвам да инициирам), защото бил стресиран от ангажименти, смазан от работния ден, битовизми и т.н., все пак като изключим това не бих казала, че сме се отчуждили по някакъв начин.
Кое за вас е допустим флирт? Как мога да проведа разговор, без да разбере какво съм чела, но пък и да се усети, че може би е направил нещо глупаво? Знам ли, може да му трябва „лек шамар” от реалността и да се кротне? Склонна съм да търся проблема и в себе си, но в момента съм му ядосана, затова и търся други гледни точки. Като се сетя, че в понеделник пак ще иде в този офис ми става неприятно. Хубаво, общуване с други жени, но флиртуването защо е, особено когато се изкарваме морални стожери едва ли не...