Флиртуване с колежки

• 7 752
  • 192
  •   1
Отговори
# 180
  • По света и у нас
О това тази която се дърпа да не работи с него ли е?
Боже...
Значи реално тя нещо превърта за няма що.
Ако аз се притеснявах че мъжа ми ще ме смени с някоя от работата, щях да се настаня в работата и да се сприятеля с неговите колежки веднага.

# 181
  • София
Тя това иска да направи. Нищо, че е писала, че той бил предложил. Joy

# 182
  • По света и у нас
Е как да иска като се чуди, уж не искала...
Не мога да ги чета тия спрели хора, предавам се!!!

Аз търся работа под дърво и камък, че няма кой да плати наема! Тя нашата се куми предложение пред нея, и то нямало да е работа, а ще е шпионаж на гаджето.

И аз ще питам бившата на бившия ми, ако иска да го пошпионирам срещу заплащане...може да изкарам някой лев.

# 183
Аз я разбирам авторката много добре. Гадно е да видиш подобни флиртове, чатове, удря те като с мокър парцал и се чудиш дали изобщо си го познавала тоя човек до себе си. Ама да ходи да го следи на работата му смисъл няма. Той си е такъв, флиртаджия, и да му се тръшка, и да му забранява, той няма да се промени като е флиртаджия по природа, ако се, ще е нещастен и няма да изкарат дълго.

# 184
Спокоойно, няма да ходя да работя там, отивам на друго място, чатовете ги видях впоследствие, не бих си опропастила работата заради шпионажи и драми, и аз сметки и кредити плащам..

# 185
Той харесва работната си версия, която представя пред околните - в настроение, енергичен, спретнат, потентен... и даже не му е приятно, че като се прибере, някой го вижда в истинската му версия - уморен, по анцуг, ядящ пред телевизора, лежащ на дивана с някакво устройство, защото забавното не е вкъщи. Може и по принцип да е с ниско либидо, което се повишава само от ново, непознато и недостижимо, което не го вижда в истинския му образ. А ти в момента си удобна, позната, небрежна, защото нали си без работа и си вкъщи по цял ден, нищо общо с нагласените мадами в офиса. Да му се предлагаш без гащи или по клинче и пантофи с домашно кокче и с топла манджа ще те направи още по-достъпна в неговите очи. По-добре излизайте навън, където хората ви гледат, а ти си нагласена и изглеждаща по-недостъпна.

# 186
Куку е права, но като цяло – не се напъвай за подобен за абсолютно нищо.
Мераците са взаимни. Ако го кефиш – и на кокче и с домашни дрехи ще те желае. Ако трябва да му стоиш на челна стойка и играеш ролички постоянно да го провокираш – закривай.

# 187
Нямаше да го казвам, ако е напъване заради него, но на всеки човек му се отразява добре да се понапъне заради себе си в подобна ситуация, когато е затворен вкъщи, да си намира ангажименти, при които да е социално привлекателен. Човек много лесно затъва в удобството, в това, че няма нужда да се напряга. Колко пъти ми се е случвало, отчитам го като грешка, да не си правя труда да изглеждам като за пред хора. Кисело мляко ми потрябва, струва ли си за 10 минути отиване до магазина и връщане, да отделя 20 да замязам на човек, ще кажеш, че съм супер заета и тия 20 минути ще ме съборят, да изляза с домашните дрехи, които не са за пред хора, защото то излишен труд да вадя някакви по представителни, за да ги облека за 5 минути и после за пране. И бързам, не се оглеждам, не поглеждам хората, като щраус, който си мисли, че щом той не поглежда, него не го оглеждат.

# 188
  • София
Чета темата и на моменти недоумявам. Аз флиртове и свалки - не виждам. Виждам офисен хумор и тъпи шеги, нещо, което се случва във всеки офис. Ама написал, че колата самотна и ще я наглежда - тъпо, та вдлъбнато, чудил се какво да каже.
Хора, наистина ли се впрягате на тия глупости? Човекът пише служба да минава...

Колкото то авторката - разбирам те, че си в кофти настроение, че си без работа в момента и ти е криво. Ти си важна и ценна, имаш стойност, я малко повечко самочувствие. Каквото и да пише за колата нали при теб се прибира, теб е избрал. Ако искаше някоя друга - нямаше да е при теб. Я леко вдигни глава, вирни нос и с повечко самочувствие...

# 189
Напълно съм съгласна с последното мнение. Grinning А човек не може нищо да не говори по цял ден. Аз например като всяка майка обичам да говоря за детето си. Интересува ли ги колегите? Не. Но слушат учтиво, изказват мнение, понякога дори питат някакви неща. Кво да правят хората. Етикет... Аз също слушам със съпричастие за неща, които изобщо не ме интересуват. Такива роботи, които да работят безмълвно и съсредоточено през 100 % от времето не съществуват.
(Естествено някои теми са много интересни за всички.)

# 190
  • София
Ние лично на нищо не се впрягаме. И не сме ровили из телефоните и компютрите на мъжете си. Коментираме случая на авторката.

# 191
В този казус мисля, че и двамата не са цвете.
Тя го дава тревожна, параноична, сръдлива, несигурна, хваща се за тъпотии. Но е сравнително разбираемо, ако е в лош период - без работа и по болници.
А той... не искам да обиждам авторката, но по разговорите и чатчетата, които цитира, да кажем не е мъж с огромно въображение и богат речник, да се изразя възпитано.
Та.
Ако само си плямпа и сервилничи без да прави нищо друго, да не му се връзва толкова.

# 192
Попитай го най-добре какви са и като започне да увърта ще разбереш

Общи условия

Активация на акаунт