Флиртуване с колежки

• 7 785
  • 192
  •   1
Отговори
# 165
Според мен тия чатчета са от т.нар. офисен флирт - безполезни и празни приказки, запълващи времето и прогонващи скуката. Изключително масови са, особено в държавната администрация и в по-големите компании със смесен персонал. Част от тях могат да прераснат и в свалки, които също са доста разпространени. Образуват се често и "двойки", които навсякъде в работно време движат заедно, като дупе и гащи са...без да има някаква връзка обаче. Смешно е да се наблюдава отстрани, но явно хората имат нужда от нещо такова на работното си място.   

Малко са ми преждевременни съветите да се разделя с въпросния мъж за такава глупост. Съгласен съм, че е тъпо и незряло от негова страна, но не е някакво изключение. Предполагам зависи от средата и колектива, където работи. По-скоро ако го напуска, да го напусне не заради това, че "флиртува" с колежки, а за това, че е явно доста неумел в социалното общуване Satisfied

# 166
Никому не би правило впечатление, ако две колежки постоянно си общуват, пият кафе и обядват заедно, но ако са мъж и жена - сериозната работа. Може да са си приятелчета. По принцип.

# 167
  • Out of the Mix
В голяма корпорация, или централа на дадена фирма, или персонал 100 и нагоре човека, нормално да се случва всичко.

Не от вчера знаем, че има голям процент двойки срещнали се точно там.

Просто умните не афишират, не хапват заедно, влизат, излизат поотделно, след известно време може да сменят фирмата, или да стартират нещо свое.

Не само това, почти всичко е куртоазия и изкуствени усмивки.
Гледаш да не се инкриминираш и внимаваш.
А класиката началник-подчинена е вечна.
Костюмчета, роклета, полички, токченца, трак-трак. Wear High HeelWear BootWear DressWear Necktie

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 12:02 от Revoker

# 168
  • Обран бостан ;)
Недей зачеква тази тема...
Не съм ги и мислил, важни са другите им качества, на дами извън възрастовия таргет за нещо по-така.

Ама разбира се. Аз друго не съм си и помислял Wink

# 169
Като се замислим, ако не е работното място - къде? Барове и дискотеки - у нас не върви много, освен ако не са красавци и много "отворени", но това е рисково. Сайтовете за запознанства са дърво. Работата може би се сравнява само със съдедската компания, в малка степен, или с приятелските кръгове. Но къде може да видиш и опознаеш някого всеки работен ден по около 8 часа? Това е най-естественият "социален развъдник". Просто се срещаме с някого почти всеки ден и го/ я виждаме в различни ситуации, при различни реакции на случващото се. Естествената селекция заработва. Разбира се, че е класика шефове с подчинени - не само, заради кариера и повишение на заплатата, но и шефовете са "отракани", лидери, някои имат и харизма, опит и пр. Въпросът е дали и колко да ревнуваме и можем ли да се доверим на партньора?

# 170
Никога никой не ми е изпращал лигавщини - писали са ми двама колеги с неработни чатове, веднъж са ме канили на питие след работно време - прекратявам и толкова.
Ако попадна на подобни чатове аз лично бих решила, че не познавам човека до себе си. Не мисля, че бих преглътнала подобни тъпотии.
За интимните отношения, не знам какво да кажа - не ми се случвало партньор да има по-ниско либидо, дори и временно, но при мен се случва редовно та би било тъпо да меря с друг аршин.

# 171
На мен лично ми е най-добре да отида на работа, да си свърша задълженията и да си тръгна. Направо тръпки ме побиват да продължа контактите и писаници с колеги извън работното време. Обичам да разграничавам личен живот от работа. Не харесвам тиймбилдинги, купони и излизане с колеги. Имам си приятели и близки извън работа за тези неща.

# 172
Авторката пише, че мъжът е много стресиран и изморен от новата си работа. Една напрегната работа, да може и да отприщи някакви неща, ама със сигурност не оставя и толкова време за флиртове. Навъдиха се кви ли не корпорации, дето и аз не знам какво точно правят там  хората, чешат ли се , барат ли се, клатят ли си краката. Ама в една наистина отговорна работа, където една грешка коства много, хич не му е на човек толкова до флиртове. Дори и да ги има, са друг тип, резки, спонтанни и т.н., не чатове до припадък.

# 173
Аз се изненадах, като видях в другата тема, че той я кани да почне при тях. Изглежда като да няма какво да крие...

# 174
  • София
Еми да, може да си спретне харем.

# 175
Авторката пише, че мъжът е много стресиран и изморен от новата си работа. Една напрегната работа, да може и да отприщи някакви неща, ама със сигурност не оставя и толкова време за флиртове. Навъдиха се кви ли не корпорации, дето и аз не знам какво точно правят там  хората, чешат ли се , барат ли се, клатят ли си краката. Ама в една наистина отговорна работа, където една грешка коства много, хич не му е на човек толкова до флиртове. Дори и да ги има, са друг тип, резки, спонтанни и т.н., не чатове до припадък.

Относно флирта на работното място, зависи каква е работата и доколко го позволява, мда. Лично аз съм бачкала като студентка лятото в кейтъринг фирма на различни събития, гала вечери, конгреси, като сървис или хостеса. Там падаше голям флирт и с готини колеги, и с гостите, като подпийнат, особено, стой, та гледай. Joy Някои и нахални ставаха, но не съм имала проблеми, като цяло. Но не мога да си представя в сериозна работа по специалността, примерно, да флиртувам в ежедневието с колегите.

# 176
  • София
Той хем е страшно стресиран, хем работата е нова (под това аз разбирам още в изпитателен срок), хем е много изморително, а той успява и с колежки да флиртува, и за сладки да ходи в работно време, че и авторката иска да вземе на тоя хал там с планове за бебе.
Еххх, оправни хора.

# 177
Четох само първите коментари Моето мниние Живота трябва да се живее и то да се живее сега и добре На 43 съм със имам едно дете на 19 години Преминала съм през всички такива неща Със баща му се разделяхме и събирахме през годините имало е флиртове изневери живя със друга-с времето го приех и пак си останахме приятели После със друга и т н Накратко-той винаги се връщаше при мене Преди 4 години случайно му отворих и рових във фейса му-какви неща видях-цял един непознат свят-и последваха скандали обиди и за какво-пропуснат живот Той почина преди два месеца Нямаш представа колко ми е мъчно и пусто с бившата му станахме приятелки Пустота Колко различно видях света сега Каквото иска да прави само да е жив-сега всичко е мое фейса му телефона вайбъра само дето мене нищо не ми трябва вече и съжалявам че НЯКОГА съм ги докоснала Каквото е твое и е определено за тебе то ще е при тебе независимо дали има колежки или няма Не го тормози не тормози и себе си ако те обича ще е със тебе Ако не иска няма да е-независимо какво ще направиш Уважавай личното му пространство-не се карайте нека се чувства добре със тебе Вместо да се измъчвам и да ровя тук там аз бих си сложила секси къса рокличка или поличка-без нищо отдолу например и да го изненадам със някоя манджа или там каквото обича ти си го познаваш Ето за това бих отделила време за нещо положително или във почивен ден отидете някъде отделете време да сте си сами

# 178
  • София
Нямаш представа колко ми е мъчно и пусто с бившата му станахме приятелки Пустота Колко различно видях света сега Каквото иска да прави само да е жив-
Ще ти мине. Това е първоначалният амок от загубата ти. Хората не са създадени да бъдат унижавани. И да, животът е направен за живеене. Не за търпене.

# 179
Аха, само че всички ще умрем. Това не ни оневинява, ако сме били боклуци.

Общи условия

Активация на акаунт