https://www.bg-mamma.com/?topic=1829497
Сестра ми води майка в Александровска,но там както се очакваше не са и обърнали кой знае колко внимание и са
дали час за прием през Януари.Аз намерих лекари,които ми препоръчаха/платен прием/ и записах час за преглед през Декември,защото смятам че провеждаме неадекватно лечение с неподходящи лекарства.
Сега обаче нещата опряха до разпределението на грижата за нея...По ваш съвет реших да я вземам в петък след работа за събота и неделя при мен.Оказа се,че още първата вечер започна "Бучи ми главата".Странното беше,че искаше да извикам сестра ми да я вземе обратно/това го прави и при нея,но да идвам аз/!Иначе нищо по-различно:ако я викнеш да яде първо казва,че не е гладна,но като повиша тон идва.Цял ден изкара с вестника на дивана с едни и същи въпроси от сорта кой къде е и на работа ли сме.
Лошото е,че останалите около нея се изнервят,а аз нямам друга стая освен холо-кухнята,където да я настаня.Днес е петък и когато казах на ММ,че след работа ще я взема,той ми направи скандал.В действителност той рядко почива събота и неделя и сега е почивка.От другата страна със сестра ми също се спречкахме,защота когато я връщах,тя се опита да ме убеди да я вземе в понеделник сутрин,но аз и казах че всички излизаме 6,30-8,00ч.Оказа се,че явно тя е имала пререкания с нейната половинка,защото го заварих с чашка в ръка/а има стендове от скоро!!!/.Разменихме си някои нелицеприятни реплики.
И е ужасно това,че се разкъсвам и вече нямам сили да балансирам положението!
Моля да ме извините за дългия пост,но знам че мога да получа съвети от препатили хора.