С какво ви дразнят свекървите? - 169

• 29 276
  • 754
  •   1
Отговори
  • София
Заповядайте в новата тема.

Линк към предишната - https://bg-mam.ma/t/1817724

# 1
И мъжа, майката и сестрата под ръка и да се ходят да се прегледат. Лъки е попаднала на много извратено място.

# 2
Интересно как се представя ситуацията, че сестрата идва по тесен потник, брат й се зазяпал, чак улисал, и мъжът й даже й направил забележка. Дали мъжът на сестрата не усеща похотливите погледи на брата и му става неудобно, но е по-лесно и общоприето да кажеш на жената “покрий се”, отколкото да кажеш на мъжа “зазяпал си се в бюста на сестра си, бе, лигите ти потекоха, не те ли е срам, спри да се взираш”.

# 3
  • Melmak
На мен това зяпане и щипане ми е странно.
Ако сестрата е свикнала да се носи без сутиен може дори да е забравила, че няма и идват гости. Може да не изпитва нужда да слага дори като идват хора в тях. Като цяло да ходиш без сутиен не е престъпление. Някак в България се приема, че нещо е хубаво само ако си 50 кг стегната мацка на 20 с гърди като прасковки. Всичко друго е виснало, виме.. не знам си какво.

# 4
Ако партньорът ми гледа похотливо сестра си/майка си, значи е извратен (по моите разбирания). И не само ще си тръгна, но направо ще го зарежа. Особено ако имаме деца - да ги възпитава извратеняк. Не, благодаря.

# 5
Mandy Bo, мъжа й непрекъснато й го казва, вече години наред. Какво не е разбрала?
Да не говорим, че веднъж бяхме на вила 15 човека, семейства приятели. Тя реши в този вид да си пие кафето в дневната заедно с всички.
Естествено, беше навикана за хиляден път от мъжа си.
Просто наистина си мисля, че го прави нарочно,но не разбирам с каква цел.

# 6
  • София
Мъжът и и средата и е кофти.

# 7
На тая сестра ѝ трябват и нов мъж, и нов брат…до това заключение стигнах.

# 8
  • Варна
А на мен ето това ми направи впечатление:
"И наща в един момент изтърсва, ох тоя сутиен много ми ръби. Донесе си сутиен от другата стая и най демонстративно пред него и мен се съблече гола до кръста и си облече само тениската."

Значи може да си направи труда да отиде до другата стая за да си вземе друг сутиен, но много държи да се съблече точно пред сина си, дотам, че не се преоблича в другата стая, където бездруго е отишла, а специално се връща в тази, където е публиката. И накрая пак не слага сутиена, за който се е разкарала до другата стая. Защо всъщност го е донесла?! Ми за мен това е умишлена демонстрация. И то гадна. Сестрата вече я изкоментирах. Сбъркала си е професията, каквото и да работи. Да върви да става стриптизьорка, там с кеф ще я гледат гола, че и пари ще получава за това.

# 9
  • София
Мъжът ти понечва да щипе сестра си по гърдите?

# 10

Изключително ми е неприятно да го повторя, но да.

# 11
  • Бургас
Изключително ми е неприятно да го повторя, но да.

И за теб сестрата е виновна? Той горкия без да иска..
Game of thrones Laughing

# 12
Може би сестрата го прави с цел - да. Жената си харесва гърдите и се счита за секси, може би това й е целта. А може би смята, че не е тръгнала гола и не прави нищо лошо или аморално. А може би така й е удобно и сутиените й причиняват дискомфорт.

Ти смяташ, че сваля брат си ли?

Каква е целта на мъжа ти да се зазяпва и да я щипе по гърдите според теб?

# 13
Мария, него въобще не го оправдавам. Но и тя самата, при положение че мъжа й го заболя устата да повтаря всеки път, защо винаги чака специално да й се каже. И всеки път се кикоти и отива да се облече.

Mandy Bo, не мисля че конкретно сваля брат си, но имам подозрения, че и трябва валидация и публика. Не веднъж не само с действия, но и с приказки се е опитвала да привлича вниманието към гърдите си, дори когато сме голяма компания на някой празник. Тя си е малко похотлива по принцип. Може пък да го прави заради мен, защото аз съм с 1 размер по-малки, да й завиждам. Не знам, наистина.

# 14
Май цялото семейство не са в ред, като най-безобидна ми се струва сестрата.

Общи условия

Активация на акаунт