Отговори
# 375
Чичо Онур писа за пръстен и Афра е наистина с пръстен. 😉😜

https://x.com/yalicapkinieng/status/1839729308127941082?t=dTz5Kk … rVuPFTpCvFtA&s=19

# 376
Направо като клоун ми е Ферит. То не са подскоци , въртене на стола пред евентуалните партньори , а каката си е като у тях си  , дори когато той не си е у дома.

Това вече си е нейната спалня. Simple Smile "Който предвари (изпревари), той натовари". НП
Аз вече спрях да търся каквато и да било логика в поведението на когото и да било. Вкопчила съм се само в Сейран, но и там ми става все по- трудно. Образът на Ферит никога не е бил логичен и последователен ( с малки изключения), но сега вече съвсем му изпуснаха юздите.

# 377
Оффф направо му е като майка,тая...измъчвам се

# 378
Снимките от летището нови ли са или от юни?

# 379
Добре, че Феро тропна по масата щото се зарадва! Идиотки! 😂😂😂😂

# 380
  • Яко в Матрицата...
Снимките са от юни.

Горкият Феро Sob

Ох, Феро как хубаво ѝ говори... Разтопих се Heart Eyes

Оф, заслужавал ли Дияр? Тъпак Triumph

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 22:05 от Reni 🧿

# 381
Нямам думи,предпочитам да пиша,като дават Дияр и Ферит...странно сиганина и Сейран по не ме дразнят,засега Grinning

# 382
ОФФ и сиганина и диарията са отврат! 🙄

# 383
ОФФ и сиганина и диарията са отврат! 🙄

Не се разбирам,честно...човек гледа за удоволствие а аз се измъчвам...каква е тази лудост Disappointed

# 384
Ужасно скучна серия до момента.Просто е мъка да се гледа.Направо не мога да позная сериала.Толкова ми е тъжно....разочарование след разочарование поднасят новите сценаристи.

# 385
  • Яко в Матрицата...
Скука и то голяма. Единственото хубаво нещо е това, което Ферит каза на Сейран.

# 386
Суна и Абидин са ми много изкуствени. Преди влагаха повече чувства.

# 387
Предните две серии бяха поне по-реалистични, в тази, сцените така са сглобени, реакциите на героите са едни такива размити и леки, на някоя сапунка мяза. 😂 Написаха две-три хубави реплики, но на фона на показаното до сега се губят. Отписвах идеята за сън/кома до сега, но този епизод натам ме кара да се замислям.. 🤷‍♀️

# 388
Целувката 🤢🤢🤢
Щастието на Сейран 🤢🤢🤢

# 389
  • Яко в Матрицата...
Много е зле. Ама като са си харесали новите ашкъми Сейран и Ферит, нека да са щастливи.

Общи условия

Активация на акаунт