Отговори
# 90
Simple Smile наистина ли това чакат всички Simple Smile според мен е достатъчно да се знае, че са заедно и се обичат, а интимни сцени дали ще има, е въпрос на вкус. Нямам против, но тези натуралистични критерии на публиката, издават влечение към един друг филмов жанр. И той не е драма.

# 91
Аз не мисля, че този път Сейран ще остави Кязъм да се меси и да ошушква сватята (дано няма сватба🙏). Нали видяхме къде са го "натикали" да живее, а именно в пристройката на имението.

# 92
Simple Smile наистина ли това чакат всички Simple Smile според мен е достатъчно да се знае, че са заедно и се обичат, а интимни сцени дали ще има, е въпрос на вкус. Нямам против, но тези натуралистични критерии на публиката, издават влечение към един друг филмов жанр. И той не е драма.
Публиката очаква тържество на любовта, а когато Сейран метне Ферит на леглото и се нахвърли върху него, това е част от тържеството, но не на физиката, а на химията...

# 93
След това, което ни сервираха през първите две серии заслужаваме цяла серия само с халвет за компенсация. 😄

# 94
  • Яко в Матрицата...
Още не са забатачили сериала хубаво. Като го забатачат и хоп, без никаква логика ще ги съберат... И халвет да им напишат сега, никой няма да е щастлив.

# 95
Може ли сега Неслишах така да прави със зимното гадже на Афито?! 😂😂😂

# 96
Еве,то не даваш човек дума да каже
Ми жал ми е...Нали си спомням,че само преди няколко месеца писахте,че Сейран заслужава друг мъж...
Те го новият..И семейството му е добро за скубане
А сега пък искате пак с Ферит...
Пък после,аз съм крива
Ме мога да Ви разбера

# 97
Да ви кажа ли къде е Халис Smirk
След дълго издирване полицията намира тялото на изчезналият преди време фитнесджия- изнудвач. Следите водят до Халис, Асуман се опитва да смекчи вината му, като им признава, че е инициатор. И двамата са в затвора Sunglasses

Мистери, благодаря за темата и за анкетата. Признавам, че още не съм отговорила Grinning Ядосва ме факта, че ни принудиха да коментираме нещо от сорта.
Най- добрият отговор за мен би бил- "Не, Сейран не се омъжи за Синан, защото му отказа", но усмивките им и целувката по челото в края, разказват, поне на пръв поглед друга история. Защо трябваше да гледаме отново това момиче свързано с някого, не знам... Безсилие в писането ли е, какво е?
Сейран я омъжиха насила за Ферит, размина се за малко с Тарък, на косъм с Акън... Два пъти се омъжва за Феро, ще станат три до края на сезона Smirk! Защо бройката нараства на четири, и това не знам...
Да е игра... чия? Ако е нейна, защо? Какво я принуждава този път?
Най- хубавото на двата излъчени епизода е, че СейФер демонстрират независимост, самостоятелност и освободеност, както никога досега. Оковите- Кязъм и Халис са скъсани. Разбира се, това до момента на срещата им, когато става ясно, че е останала една зависимост, с която не могат или не искат да се преборят

Ако Сейран участва в голяма схема- волно или не, а Ферит афектиран отговаря със същото и скача с предложение на първата Пелин Smirkоколо него, също е вече видяно.
Ще ми се да е нещо по- различно. Ще ми се, предвид привидната им независимост, предвид огромното изпитание през което преминаха, да не бъдат част от схеми на чужди хора- принудени, манипулирани, оцеляващи след поредния каприз на съдбата. Съдба, която беше изключително сурова към двамата, в същото време и милостива. Съдбата, която ги срещна насила, но ги влюби безумно. Съдба, която стреля по тях, но им даде шанс да оцелеят по- силни и непримирими. Съдба, която беляза телата и душите им, но ги пази, като най- красивото си творение.
Иска ми се да видя, че вече управляват тази съдба. Че не са перца, които се пилеят след всеки повей на вятъра.
Ако Сейран се омъжва за Синан, ми се иска да е, защото наистина пробва да започне нов живот. Независимо, каква е причината. Дали е видяла нещо, дали е разбрала, чула или усетила... Ферит ли е, Корхан ли са причината. Всичко, което искам е добра причина и осъзнато решение, но на Сейран, не на друг. Само така ще приема този брак за смислен. Глупости от сорта, че брака ще излезе невалиден, защото.... не ми се гледат, ако в края на краищата тя е отговорила с Да.

# 98
Червената Сейран! ❤❤🔥❤❤🔥❤

# 99
  • София
Кака се опитва да откаже всички за петък. Добре де, зряла жена, ама грам акъл ли няма. 3 седмици играе тази роля, може ли да напише в стори "Моята Дияр". Нямам на компа човечетата, дето се пляскат по челото, но тях щях да сложа.

# 100
Единственото ми обяснение е, че не им пука за рейтингите, защото явно имат някаква уговорка за брой епизоди. Иначе не мога да си представя това неадекватно поведение и на сценаристи и на второстепенни актьори.

# 101
Вал, нито съм ревала преди месеци за нов мъж на Сейран, нито сега се оплаквам от Синан. Човекът си има определена роля, която трябва да "мине", за да си дойдем на думата. Ако ме питаш, аз имам оплаквания единствено от аблата, която ще излезе умряла лисица, ама нейсе.
А на теб за какво точно ти е жал, че не става ясно? Искаше Ферит да се отърве от Сейран - отърва се. Сега какво искаш? И аз не мога да те разбера Thinking

# 102
Ох, изобщо не ми е зор за дедето.
Даже сме си добре без него 😂

# 103
  • Яко в Матрицата...
Кака се опитва да откаже всички за петък. Добре де, зряла жена, ама грам акъл ли няма. 3 седмици играе тази роля, може ли да напише в стори "Моята Дияр". Нямам на компа човечетата, дето се пляскат по челото, но тях щях да сложа.
Нека се рекламира, дано привлече публика, че спешно им трябва 🤣🤣🤣

И как така никой не я иска? Няма таква нещо! Всичко солота на Мерт са във възторг от химията между Пелин и Мерт… 🤦 🤮 Ако не беше омъжена с деца, щяха и в реала да ги шипват. Има едни абли в Х, дето от яд място не могат да си намерят и само плюят по Сейран, белким им мине злобата към Афра.

# 104
Жал ми е за мъжа на Сейран и семейството му....Satisfied
Кязъм ще трябва да ги ремонтира,все пак булка им дава
Ох,що ли се обаждам
Територията е "резерве"

Общи условия

Активация на акаунт