Знам, че е гадно главната и толкова обичана двойка в сериала да е разделена, но такива неща се случват и трябва да ги приемем.
Онзи ден тук прочетох например, че някои можели да посегнат на живота си понеже Сейфер били разделени - някои вземали пример от Сейран, пък сега тя била променена и край - що за глупости са това. Живота е най-важното нещо, а това е сериал. Сега Сейфер са разделени - после ще ги съберат - само търпение.
И освен това няма как Ферит или Сейран да сънуват всичко това. Вярно държат се неадекватно понякога - но сега ще работят заедно и отново ще се сближат! Тепърва ще е интересно.
Надявам се, че рейтинга пак ще се вдигне и че няма да спрат сериала, а ще развият историите и ще продължим да им се радваме. 

Сега пък видео как го галела уж в сцената пък той реагирал - това са фенски фантазии. В самата сцена Ферит си беше много ухилен и нямаше против ласките на Дияр! Може Мерт да има гъдел!
И аз не искам Сейран и Ферит с други хора, но не мога в нито един момент да си позволя личностни обиди към новите актьори - както правят някои тук - например този бил циганин, пък тя вещица с бенка или каквото пишехте. Прекалено ми идва. Те са актьори и това им е работата - не са измислили те сценария. 

Не съм писала много отдавна - в това време вие изписахте старата тема - започнахте нова и сте на път и нея да изпишете - което е чудесно! Аз през това време съм чела всичко - затова исказах мнение. Не ви давам наклон в живота.
Просто погледнато от страни на мен нещата така ми изглеждат! Нима не е вярно, че това е сериал и не бива да се прекалява - че чак да се говори че някой би си посегнал на живота ако Сейфер не са заедно. Не говоря специално за тук, а за коментарите относно феновете на сериала въобще - ами прекалено е. За мен живота е най-ценното и трябва да го пазим. 

Никой не отрича и не пренебрегва огромния талант на Мерт и Афра и факта, че са изключителни актьори, но в сериала има и други освен тях, които също дават всичко от себе си, за да е сериала това, което е. Не бива да се пренебрегва труда им.
В случая не говоря за актьорите в ролите на Дияр и Синан - нито за семействата им! Говоря за актьорите от сериала Рибарче - Златно момче, които вече трети сезон се трудят и дават най-доброто от себе си, за да гледаме сериала като Берил и Ерсин / Суна и Абидин, като Халис Ага, Кязъм, Хатуч, Ифакат, Гюлгюн, Орхан, Есме. На мен са ми интересни. Ако ги нямаше тях, нямаше как да ги има и главните. Нали все пак трябва да има някаква история, а не да гледаме само двама души.

Препоръчани теми