Отговори
# 645
Здравейте!
В сериала има много измислица, но не съм срещала Джихан Камер да е имал любовница. В сем. Алтънбаш има такава история, пък и нали са "вкарани" няколко истории.
И аз искам наистина да излезе кома, помните ли няколко пъти даваха Ферит потен, мокър в главата, та теорията е, че това е следствие от диабета и изпада в кома. Дияр и Синан са лекари. Сейран умира, сърцето й спира, но Синан не се отказва да я спасява, докато Ферит изпада в диабетна кома, така поне пише в теорията.
Защо Ферит да "мечтае" за Дияр и Ферит, напротив, проектират страховете му, всичките мечти на Сейран се проектират в съзнанието му, а него го е страх от изоставяне.
Когато бяха в къщата и Ферит й говореше, мисля, че точно това искаше да чуе Сейран от Ферит- яко съм се хванала и аз за тази теория.
Цветовете, Ферит-синьо, той е водата, която угася "огъня", червения на Сейран.
Това с развода, нали Сейран подписа документи под натиска на баща си, за да може после да ги събере с Акън. Може да се е превърнал в действителен развода, ще разберем.
Засега виновниците за раздялата на СейФер са Аби и Суна.
Червеният пръстен е свързан с цветето лотос- лична трансформация.

# 646
  • Яко в Матрицата...
Аз също слушах въпросната стая вчера. За мен по-скоро беше интересно как се интерпретират различните сцени. Например Бетюл и Серпил, са точно копие на сцената Пъръл и Пелин, в същата стая говорят за същия проблем - Бетюл също иска да се омъжи за Корман, носи неговото дете, майка ѝ притиска семейството сватбата да се осъществи час по-скоро. Или сцената на Ферит и Ифакат, когато той говори, че няма да я притиска. Тя също е копие на друга такава от предните епизоди. Копие е и сцената в ресторанта. Ферит убеждава Сейран да работи за тях и колко е специална, колко е талантлива. Помните ли какво ѝ каза в първи сезон, когато тя искаше да работи с Ефе? Кой ще те иска теб, ти си едно момиче от прованса, което нищо не знае за мода и т.н., искат те само, защото си Корхан... Но сега резултатът от тези сцени е различен. Бетюл е влюбена в Орхан, Ферит защитава правото на избор на Сейран пред Ифакат, Ферит иска да отвори очите на Сейран и да ѝ покаже, че тя е специална, тя може да изгради сама бъдещето си, не ѝ трябва съпруг. Тя е тази, която искат сега партньорите му, искат нейния талант...

Идеята е, че Ферит се изправя пред страховете си. Да бъде отхвърлен, да бъде изоставен, комплекса си за малоценност. Може така да е, но за съжаление, аз съм песимистично настроена. Не за друго, а защото твърде много нелогични неща видяхме през миналите два сезона. Не знам дали тези сценаристи ще имат капацитета да напишат нещо оригинално и да изведат феновете от това състояние на ступор и отрицание, в което са изпаднали от повече от месец насам. Откакто се разбра, че СейФер ще са разделени и с други половинки до себе си. Идеята може да е много добра, но засега изпълнението куца.

Офтопик, но не съвсем. Днес ще е премиерата на нов сериал по БНТ1 - "Тревожност". Главните герои са психотерапевти, семейство извън работата си, и във всяка серия ще представят различни случай. Та актьорите в главните роли днес в едно интервю няколко пъти казаха, че това не е сериал, който може да се гледа като междувременно си вършиш домакинската работа или ако пропуснеш 15 мин, да продължиш спокойно да си гледаш. Иска мислене, съсредоточаване и изолиране от ежедневието. Мислите ли, че лелите от тотала ще седнат така да следят Чапкъна и да видят всички тези неща, които заклетите фенове виждат, че и да ги анализират. Цветовете, статуите, картините... Или пък сцените дали са паралелни или медиални. Нищо от това те няма да видят, те ще слушат какво им се говори...

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 15:17 от Reni 🧿

# 647
Точно, че не го направиха по разбираем за зрителите. Ако ги нямаше разните анализи, нищо, че и ги има де, все още мнозина си "блъскат" главите и се тормозят психически за сериала.
Друга теория за раздялата е, че Сейран е бременна и има клевета относно бременността й.

# 648
Рени , благодаря за споделеното
И аз не съм убедена точно какво ще представят , защото трансферът е изключително лош Факт е , Тоталът няма капацитет да мисли и анализира , но пък не се отказва лесно дори и  на представените безумия

# 649
То да са само Бетюл и Серпил сравнени с Пелин и Пъръл, аз срещнах, че дядото и бабата на Дияр са Халис и Латиф, Есмето била Зерин и Нюкхет в едно, за другите писах Дияр- Пелин и Султан, Синан- Тарък и Акън.
Причината за развода на Орхан с Гюлгюн, била Гюлгюн и прическите на трите- Сейран, Гюлгюн и Ифакат, че са в депресия.

# 650
  • Яко в Матрицата...
Аз дадох само примери, който има време може да анализира всичко Wink

# 651
Само Кязъм си е Кязъм LaughingYumSmileSweat Smile

# 652
И той не е, с тия китки дето дава на Есме 😁

# 653
Здравейте! Отдавна не съм се включвала, но по-късно ще го направя за да изразя мнението си относно нещата с моите любимци Абидин и Суна! Като гледам може да го направя и в другата тема, че тази почти сте я изписали. Hug

Един съвет от мен - не се вживявайте толкова, това е само сериал - това е сценарият независимо кой го харесва и кой не! Sunglasses Знам, че е гадно главната и толкова обичана двойка в сериала да е разделена, но такива неща се случват и трябва да ги приемем. Wink Онзи ден тук прочетох например, че някои можели да посегнат на живота си понеже Сейфер били разделени - някои вземали пример от Сейран, пък сега тя била променена и край - що за глупости са това. Живота е най-важното нещо, а това е сериал. Сега Сейфер са разделени - после ще ги съберат - само търпение. Blush

Относно това, че всичко било сън, халюцинация и прочие - въобще не го вярвам! Никой не би написал подобна глупост. Ако беше така до сега да е станало ясно - кой нормален ще гледа 4-5 серии по над 2 часа халюцинации. Smirk И освен това няма как Ферит или Сейран да сънуват всичко това. Вярно държат се неадекватно понякога - но сега ще работят заедно и отново ще се сближат! Тепърва ще е интересно. Blush Надявам се, че рейтинга пак ще се вдигне и че няма да спрат сериала, а ще развият историите и ще продължим да им се радваме. Hands Pray

То не са стаи, психолози, анализи - защо феновете си причиняват това? За мен това граничи с лудост. Не мога да разбера - всеки е вещ и знаещ, всеки анализира и предполага, но сценаристите са тези дето решават! За мен историята си е реална - двама души, които са се разделили сега опитват да живеят нов живот с други хора, но постепенно ще осъзнаят че това няма да им се получи, защото все още се обичат! Simple Smile

Не мисля, че трябва да съдим единя или другия чак толкова строго. Не мисля и че образите им са разрушени заради това, че сега са с други хора. Това е положението и трябва да го приемем. Wink

Освен това смятам, че много фенове не правят разлика между реала и сериала - в случая не разбирам това с Пелин Акил Алтан! Жената е щастливо омъжена в живота и има 2 прекрасни деца, но според някои от вас видиш ли харесала Мерт и искала да намаже с младо агне - това са глупости. Мъжът й е прекрасен и много се обичат, а това че Пелин се снимала с Мерт не значи, че иска да има нещо с него Grinning Сега пък видео как го галела уж в сцената пък той реагирал - това са фенски фантазии. В самата сцена Ферит си беше много ухилен и нямаше против ласките на Дияр! Може Мерт да има гъдел! Stuck Out Tongue Winking Eye И аз не искам Сейран и Ферит с други хора, но не мога в нито един момент да си позволя личностни обиди към новите актьори - както правят някои тук - например този бил циганин, пък тя вещица с бенка или каквото пишехте. Прекалено ми идва. Те са актьори и това им е работата - не са измислили те сценария. Wink

Аз съм съгласна с мнението на Kami_J - и аз някъде четох, че в истинската история е така, така че няма как да не разделят Сейран и Ферит и в сериала! Важното е, че после ще ги съберат пак. Не може да се приема само хубавото, а има ли нещо дето не се харесва да го изкарват сън, кошмар или халюцинация.Unamused

Относно реалната история съм чела, че Суна се омъжва и в реала за Абидин и имат дете. Дори тук бяха пускали снимка на реалните Суна и Абидин. Така, че се надявам и в сериала да ги видим щастливи заедно и с детето им. Revolving Hearts

# 654
"То не са стаи, психолози, анализи - защо феновете си причиняват това?"

Защото, здравомислещите искаха да знаят защо Сейран крещи, а Ферит реве след всяка глупост в първи сезон, после във втори- защо тази кресла Сейран изостави Ферит, въпреки, че го обичаше, ами той продължаваше да лъже и сега защо не са заедно, а с други хора, защото в основата са "семействата" за невъзможната им любов, за да разберем и ние как мисли и единия и другия.

# 655
# 656
Еванджелин - и ти всеки път ми даваш съвети, дето не съм искала! Hands Ok Hand Не съм писала много отдавна - в това време вие изписахте старата тема - започнахте нова и сте на път и нея да изпишете - което е чудесно! Аз през това време съм чела всичко - затова исказах мнение. Не ви давам наклон в живота. Wink Просто погледнато от страни на мен нещата така ми изглеждат! Нима не е вярно, че това е сериал и не бива да се прекалява - че чак да се говори че някой би си посегнал на живота ако Сейфер не са заедно. Не говоря специално за тук, а за коментарите относно феновете на сериала въобще - ами прекалено е. За мен живота е най-ценното и трябва да го пазим. Simple Smile

Относно сцената - да така е и в самата сцена, ама тук са изрязали точно няколко секунди само за самия момент. Така погледнато Мерт уж се дърпа и се хили - ама може да има гъдел, ама пък чак Пелин Акил да иска да го опипва - това е несериозно за мен. Жената си няма друга работа  Stuck Out Tongue Winking Eye

Това, че е хвърлила око на Мерт или поне намеци, че искала сега да намаже от младо агне го прочетох тук в предните страници. Затова го написах. Sunglasses

Имаше и коментари, че в сериала бил останал само един Мерт - сякаш другите не съществуват. После стана спор, че не е само един Мерт, ами и Афра! Rolling Eyes Никой не отрича и не пренебрегва огромния талант на Мерт и Афра и факта, че са изключителни актьори, но в сериала има и други освен тях, които също дават всичко от себе си, за да е сериала това, което е. Не бива да се пренебрегва труда им. Wink В случая не говоря за актьорите в ролите на Дияр и Синан - нито за семействата им! Говоря за актьорите от сериала Рибарче - Златно момче, които вече трети сезон се трудят и дават най-доброто от себе си, за да гледаме сериала като Берил и Ерсин / Суна и Абидин, като Халис Ага, Кязъм, Хатуч, Ифакат, Гюлгюн, Орхан, Есме. На мен са ми интересни. Ако ги нямаше тях, нямаше как да ги има и главните. Нали все пак трябва да има някаква история, а не да гледаме само двама души. Flowers Hibiscus

Мисля, че това е тема и тук всеки може да изрази мнението си - вие сте изписали хиляди страници с разсъждения по един или друг въпрос. Хайде позволете ми и аз да се изкажа по темата. Дори да не ви харесва ще се изкажа и за Суна и Абидин по-късно. Пък после може и да спра да пиша пак за дълго време - честно казано нямам голямо желание и не ми се спори. Blush

Въобще не мисля да ви давам насоки или наклон в живота - всеки тук е достатъчно голям, че сам да си решава. Просто изразих мнението си. Който иска може да го подмине - няма проблем. Съжалявам, ако съм обидила някого или ако сте се почувствали засегнати по някакъв начин. Не това беше целта ми. Sunglasses

Даже самият Мерт беше казал, да не се обръща прекалено внимание на Х и коментарите там - той не чете и му е много по-спокойно! И аз мисля като него. Sparkling Heart

# 657
Roxis, недей толкова да ни даваш наклон в живота. Сой колко ще се вживява и кой какво видял. Специално за видеото с "Дияр", същото го има в серията, може всеки да види. Не виждам и някой да пише, че е хвърлила око на Мерт, просто се е вживяла в ролята жената Smirk
Тааа, прави си анализите, ама избягвай да ни насочваш. Не ти е първия поучителен пост!

Момичета, днес четох, че сцените на Синан и Сейран се все на открито. Нямат сцена в затворено помещение.
Някой може ли да "анализира" това Stuck Out Tongue Winking Eye

Имаме си пръстен Heart

Еве, нищо не разбираме ние. 😃 Той този пръстен е за ПР, че да вдигне рейтингите.😜

# 658
Още снимки на Мерт 😎

# 659
  • София
Онзи ден тук прочетох например, че някои можели да посегнат на живота си понеже Сейфер били разделени - някои вземали пример от Сейран, пък сега тя била променена и край - що за глупости са това. Живота е най-важното нещо, а това е сериал.

То беше ясно още като го писах, че някои хора ще го приемат като глупости. Радвайте се, че не сте на мястото на тези момичета, които ги женят на по 18 и са виждали някаква надежда, като са гледали този сериал. И не става въпрос само за СейФер. Ставаше въпрос, че на Сейран й е отнето правото да учи и да е самостоятелна, а това е най-голямата й мечта. Сега я показват като човек, който единствено желае да се омъжи и да гледа деца, коренна противоположност на показаното в първите два сезона.

Общи условия

Активация на акаунт