Баба Марта се усмихна, АВГУСТинче мама ритна!

• 11 927
  • 317
  •   1
Отговори
# 90
забравих да пиша за болките: на доки като му казах, че имам болки ниско долу , ме попита "от дясно ли"  newsm78 ама моите са предимно в ляво. каза да му се обадя след 1 седмица , ако продължават, защото можело да са от гъбите. да, ама гъбите вече ги лекувах и се разкараха временно, а болките продължават. при вас болките от едната страна ли са основно или се местят? и какво значение има дали са от ляво или от дясно?  newsm78
за отношението към мъжо: не ревнувам. и се радвам на коремчето си. обаче, нещо ни се скапват отношенията-непрекъснато се караме за глупости, почти не говорим нормално вече  Rolling Eyes аз някак съм се вглъбила в себе си и незнам...някак не ми е до него. а пък искам да се държи мило.  винаги съм си мислела, че бременността ще ни сближи, а то май обратното става. или пък просто сега му е дошло времето  Rolling Eyes надявам се само всичко да е от това, че сме изнервени и да се нормализилат нещата  Praynig

# 91
  • Пловдив
Честит Рожден Ден, iranikolova!!!

# 92
  • Златна Добруджа
Голям заплес съм, наистина  ooooh!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , ИРАНИКОЛОВА     
 newsm59  bigdance2

# 93
  • ГОре на черешата...
Здравейте, мамчета!
Смайли, честито ти момченце!
ИраНиколова, честит рожден ден! Желая ти много здраве, лека бременност и раждане и едно красиво бебче през август!

Много са ви сладки коремчетата Grinning! Аз няма да се снимам, защото вашите са бременни, пък моето е дебело Confused.

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 15:48 от mari_eta

# 94
ИраНиколова ЧРД и от мен! Здраве, любов и леко раждане!   bouquet

Много са ви сладки коремчетата Grinning! Аз няма да се снимам, защото вашите са бременни, пък моето е дебело Confused.

Joy   Joy   Joy  Е, не така.... 

# 95
  • Златна Добруджа
Мариета, страхотна емоция - момченцето ти расте  Grinning А как възприе всичко - уплаши ли се? И зъбчето само ли падна или само се клатеше и вие му помогнахте да падне? Питам те, защото при сина ми няма никакви изгледи за такова нещо  newsm78

# 96
честит рожден ден на ИраНиколова
Мариета, честито ви първо паднало зъбче  Grinning

# 97
  • Пазарджик
Честит Рожден Ден Ираниколова   bouquet Много здраве и усмивки ти пожелавам, най-веселата и щастлива мама да си август месец.  Tada

Толкова са сладки всички коремчета, направо нямам думи. Тези дни и аз ще кача моето, което вече си се вижда. Относно притеснението от наедрялото тяло - абсолютно никакво нямам и това го дължа на моето съкровище. Той милия още като разбрахме, че сме бременни и почна "... ми даааа, ето имаш си коремче, ама как не го виждате - ето го", то разбирате ли направо ми е хлътнал навътре  hahaha. С такова голямо желание и нетърпение чакаше да ми порасне и сега направо умира от кеф - винаги като е при мен си го погалва, гушва ме и го държи. Направо да го изяде човек, толкова е сладък. Пък и мога да кажа, че винаги ме кара да се чувствам невероятно красива и секси. У нас все ме кара да се разхождам гола  Embarassed Бе той си ми е съкровище! С нетърпение чака лятото, за да си пъча голото коремче  Grinning

Хари, не знам как да ти помогна мила. Само не се предавай на такива настроения. Както са ти казали елхичка и кроки - занимавай се с нещо, което ще ти отвлече вниманието. Може да пробваш и да му говориш на бебчето и да правите планове заедно какви дрешки ще му вземеш, как ще подредиш кътчето му. Такива неща си мисля ще ти помогнат.

Кроки, изглеждаш толкова добре, с толкова красиво оформено коремче. Направо разкош. Никакви такива отрицателни мисли да не чивам  Naughty Бременността е най-красивия момент в живота ни. Просто трябва да му се наслаждаваме и ще видите как красотата просто ще строи от нас.  Hug

Мариетка, браво. Много здрави зъбчета да му израстат на мястото на старите.

Добре дошли на новите мами   bouquet Честито на всички видяли пола на малките бебоци - много да ви радват и слушат  Hug

От мен усмихнат и радостен петък  Hug

# 98
  • ГОре на черешата...
Ментина, честно казано е много горд, защото му казах, че щом му падат зъбите вече е голямо момче / аз и след новината за бебето само това му говоря - че той е голям, а бебето ще е малко/. Зъбчето му се клатеше от няколко седмици, но вчера сутринта на път за градината ми каза, че вече много се клати. Погледнах - готово паднало и му казах, че вечерта баба му / тя е стоматологична сестра/ ще му го извади. За всеки случай предупредих госпожата, а тя каза, че тяхната леля /която ми  е съседка и много го гледа / вади на цялата градина зъбчетата.
Вечерта като го взех ми се ухили - доволен и щърбат Grinning - леля Ели му го извадила още на закуската, защото не можел да яде. Каза, че не е плакал, имало малко кръв, но всичко е минало. По пътя се похвали на де кого види, вкъщи също.
Малко фъфли, но е много сладък Grinning. Съседното зъбче също се клати и сигурно другата седмица ще падне и то.

# 99
  • Златна Добруджа
Ей, аз от тази кръв, макар и малко се притеснявам, че моят син в това отношение на мен се е метнал  Mr. Green Няма ли кръв, дори и много силно да се е ударил, може да се превива от болка, но търпи и стиска зъби - дори не си признава,че го боли или казва "само малко" . Обаче има ли кръв - стой та гледай  Crazy Ще  го видим, като му дойде времето. Преди месец беше намерил млечните зъби на баща си /баба му ги пазила в кутийка/ и ги беше прибрал у нас. Обяснявах му за зъбната феичка и за паричката, която оставя под възглавницата на мястото на падналото зъбче и моят нали е голям спестовник искаше да я прилъже със зъбите на баща си  Mr. Green Е, мина му номера  Joy

# 100
  • ГОре на черешата...
...и моят нали е голям спестовник искаше да я прилъже със зъбите на баща си  Mr. Green Е, мина му номера  Joy
Сладур Grinning!
Предполагам, че без поне мъничко кръв няма да се размине - все пак на венеца остава малка раничка...

# 101
  • София
Честит рожден ден iranikolova - да си жива и здрава, много щастлива и август месец да бъдеш една весела и доволна мама!    bouquet
Хехе, много сладки истории са тези със зъбчетата. Simple Smile
Ей, много са ви сладки коремчетата, току що ги разгледах. Аз за сега няма дигитален апарат вкъщи, ама ако намеря може и да се престраша да се снимам и да си добавя моето коремче.
Добре дошли на новите мами  Hug и честито на всички разбрали пола на дечицата си.
Усмихнат петък ви желая. Simple Smile

# 102
Здравейте мамчета! Grinning

iranikolova. честит рожден ден и от мен! Бъди здрава, щастлива и обичана   bouquet

Момичета, пишете, че ходите на фетална морфология и то по най-различно време   Thinking  Това изследване в Италия, а и в целия свят се прави между 20-та и 25-та седмица. Извън тези рамки резултатите се разминават. Вероятно ви правят някакъв по-обстоен преглед, който наричат фетална, не мога да разбера ... тези лекари ще ме довършат  ooooh!

Аз днес ще излизам на шопинг тур по любимите ми търговски улици в Милано, че нямам нищо пролетно за  тумбачеста бременелка като мен  Outta Joint
Тук е истинска пролет. Дават го 21 градуса през деня  Crazy

# 103
  • Sofia
Честити Рожден Ден на ираниколова! да си жива и здрава и много щастлива, а през август хубаво и сладко бебче да гушкаш Simple Smile
за тези които им притеснено и тъжно искам да разкажа моят мъж как ме разсмива от време на време Simple Smile защото и аз много често изпадам в такива състояния и си ги самонавивам и си им вярвам и ........... не е за обясняване бях на успокоителни по едно време. но на въпроса Simple Smile
водих го значи в сряда с мен да на първата му среща с дай боже първото му детенце Simple Smile и гледа той гледа разпитва, ама сега като не си носиме диск неможе ли тука някъде да си мушна usb-то да ни запишете филмчето все въпроси на място Simple Smile /както споменах на моята лекарка са и сложили 4д апарат/ и като излязохме какво изтърси Simple Smile
- какво е мило това дългото там отстрани където стоеше? - той
- вагинален ехограф мило - аз
- а мило гледам тоя ехограф е подвижен дали не може и на батерии да работи и да го пребутаме до някой язовир и като пъхнем вагиналния ехограф във водата и да гледаме къде са рибите и да ходим на там да ловим Simple Smile
направо паднах
надявам се това да ви развесели малко Simple Smile

# 104
  • София
Честит Рожден Ден iranikolova!
Да си жива и здрава и много щастлива!

Мамчета,не мога да не спомена,че коремчетата ви са прекрасни smile3521.

за отношението към мъжо: не ревнувам. и се радвам на коремчето си. обаче, нещо ни се скапват отношенията-непрекъснато се караме за глупости, почти не говорим нормално вече  Rolling Eyes аз някак съм се вглъбила в себе си и незнам...някак не ми е до него. а пък искам да се държи мило.  винаги съм си мислела, че бременността ще ни сближи, а то май обратното става. или пък просто сега му е дошло времето  Rolling Eyes надявам се само всичко да е от това, че сме изнервени и да се нормализилат нещата  Praynig
Херелинка,аз в началото и на двете бременостти бях като теб,но сега всичко е по старому.Вероятно при теб още бошуват,ако мога така да се изразя,хормоните.Имай търпение всичко ще си дойде на мястото Hug.
Мариета,браво на момченцето ти.Вече е голям батко Wink.
За притеснението за наедрялото тяло,нямам никакви.Това е съвсем нормално и аз много се радвам,а и мъжа ми също,че нося в себе си живот.
Честито на всички мамчета знаещи вече пола на бебчо.
Добре дошли и на новите августки Hug.

Общи условия

Активация на акаунт