🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 670
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 065
catty m, като изключим едно едро добавено - машина за опушване на месо, която поръчах за сина (той обаче има и рожден ден между Коледа и нова година, та винаги има допълнителен подарък, ама вземам и нещо за снахата като подарък извън Коледа - не е малка, ама нали му е жена, пък на мене вече дете, не мога да взема само за едното дори за личен празник), им добавям разни тематични дреболии, които са и практични - последно взех от Софармаци душе гел в опаковки като коледна топка (Ако не се лъжа, по препоръка на Светкавица, за което благодаря!) от коледния им каталог, агнешки чехли от Милвена и Веск, комплекти мериносови чорапи от Пирин хил (и чехлите, и чорапите топлят много, ама наистина много, аз самата съм много доволна)...такива работи.

# 1 066
И аз накупих всичко много рано, затова сигурно и аз не  съм се спряла  да  добавям. Детето ще е най-щастливо от това, ето довечера отиивам до Спидито да му взема поредното последно нещо 😉Изкупих Спорт депото 🤣, то моя е на  14г и ще е на седмото небе, де ама аз наистина се спирам с ннего...

# 1 067
Помогнете ми с идея за подарък за рожден ден на мъж, който е по Коледа!
Много е деликатно положението. Става дума за приятеля на дъщеря ми, който е с повечко години по-голям от нея. На практика все още не го познаваме, защото тя живее в друг град. Но така или иначе са празници, а и той има рожден ден. Искаме да му направим подарък.
 Човекът е много интелигентен, занимава се с научна работа, не пие, не пуши.
Направо не знам, в огромно затруднение сме.

# 1 068
Утро, защо не консултираш с дъщеря си за интереси, занимания, вкусове...
Аз навремето купувах редовно на ММ луксозни писалки с мастило, бележници и подобни с обложки от естествена кожа. Зависи и в каква научна област работи, може и от това да излезе нещо символно (не символично) и подходящо.     

# 1 069
  • София
И аз купих всички подаръци и сега ме сърбят ръцете да добавя и разни дреболийки. На дъщеря ми винаги слагам много подаръци, но тази година са два и са толкова хубави, а единият ще бъде и голяма изненада, че си мисля, че няма нужда да слагам още.

utro77, машина за газирана вода.
Щом се занимава с наука може да му харесат някои главоблъсканици, но от най-трудните. Слагам линк само ориентировъчно за какво говоря. Вчера ги гледах в озон, има много и на тях пише ниво на трудност.
https://www.ozone.bg/product/logicheski-pazel-professor-puzzle-einstein-s-lock/
Или някоя от книгите на Стивън Хокинг.

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 08:42 от Ahoney

# 1 070
Нещо свързано с научната му работа? Химикалка, писалка, вратовръзка, копчета за ръкавели, настолен календар, нещо от книжарница, например от джобните книжки с мисли или подобно.

# 1 071
Ahoney, ще споделиш ли на каква възраст е дъщеря ти и какви изненади подготви?

# 1 072
Ahoney, благодаря за идеята! Задължително ще разгледам тези главоблъсканици!

Кубратова, Реа, дъщеря ми вече му е подарявала такива неща като писалки луксозни и книги.
Разпитвам я, но и тя не се сеща към момента...

# 1 073
Ех, тая дъщеря те е минирала сега, значи й се пада да мисли Simple Smile
В каква научна област е?

# 1 074
Биология и химия

# 1 075
  • София
Ahoney, ще споделиш ли на каква възраст е дъщеря ти и какви изненади подготви?
Дъщеря ми е на 14 години. Подаръците са свързани със страстта й към Кпопа и едното е нещо, което категорично отказах да купя няколко пъти. (не ги пиша точно какви са, защото ми е много важно да остане изненада, а имаме тук общи познати)

# 1 076

За допълнение към подарък става нещо подобно: https://kupinauka.com/product/klyuchodarjatel-oksitocin-molekulata-na-lyubovta

Има подобни без да са върху сърце, но не мога сега да ги намеря. Тях ги бях видяла във фб групата Купи подарък от майка на дете с увреждане. Имаше с различни молекули.

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 11:58 от Mama xxl

# 1 077

Аз предлагам подаръци с намигване Simple Smile
https://www.ozone.bg/product/himiya-na-shegata/
или
https://www.ozone.bg/product/gotvarskata-kniga-na-lelya-og-novo-izdanie/  плюс сет за подправки. Все пак готвенето също е химия Simple Smile

# 1 078
За младежа, който има рожден ден по Коледа, хубава вратовръзка, напр. Щом се занимава с научна работа, вероятно ходи по конференции и семинари. Друго-луксозен кожен колан или кожени ръкавици. Аз като не се сещам за нещо специфично, особено за малко познати мъже, това подарявам. И синът ми, и мъжът ми също много харесват колани (ръкавици обаче не носят)

# 1 079
  • софия
catty m, като изключим едно едро добавено - машина за опушване на месо, която поръчах за сина (той обаче има и рожден ден между Коледа и нова година, та винаги има допълнителен подарък, ама вземам и нещо за снахата като подарък извън Коледа - не е малка, ама нали му е жена, пък на мене вече дете, не мога да взема само за едното дори за личен празник),...такива работи.
Това със снахата е толкова мило. Дано дъщерята попадне на свеки като теб.

С тази машина, трябва да купиш сега и месо. Да не я подариш празна!
Допълвам ти списъка 🙃

Общи условия

Активация на акаунт