Здравейте, не намирам други теми свързани с  вливане на имуноглобулин , пиша нова тема , ако има други майки на дечица със подобен проблем да ме потърсят и да обменим информация относно терапията.

Детето ми е родено през Март миналата година, до февруари тази година не е спирал да се разболява били сме приемани  в болница над 50 пъти със тежки инфекции най - накрая бе намерен проблема а именно  дефицит на "имуноглобулин G" беше ми обяснено че това е болест на имунитета грешка в Гена и какво ли още не. Бях готова на всичко само и само детето ми да се оправи, съгласих се през февруари  на терапия с лекарство Hizentra. Веднага подобрение, голям ефект има от лекарството, вливат му го веднъж седмично в крачето няма и помен от тежките инфекции,  вече 7-8 месец . Но терапията е болезнена 😞 ...(  а и все още го мъчи тежък рефлукс , тук не ми дават никакви опции  да се подобри кото лекарста техники диети налага ми се сама да намирам начини да го успокоявам  по някакъв начин все още го кърмя и с това поне го успокоявам . )
Живея в чужбина тук лекарство  е безплатно за него и всичко нужно за терапията като игли , машина спринцовки и т.н.

Много бих се радвала ако има Мами с подобен случай да пишат и да се подкрепим през този тежък път за нас и нашите дечица .. прегръдки 🤗

П.С Можете ли да ми препоръчате добър децки гастролог в Варна или Бургас тъй като се прибираме за малко през октомври и искам да се консултирам с лекар от България (за рефлукса).  Благодаря!