Отговори
# 15
Извинявам се. Мислех, че тук харесвате Мерт, а не другите придатъци. Но явно групата е за Дияр и Синан.

Човешко е да се объркаш. Тук харесваме Мерт с всички. Е, аз не съвсем, но се старая да пазя поведение.

# 16
Сейран звънна Ферит имал познат брокер разбраха се да се видят в хана.
Дядото на Дияр я наби и заключи как можела да има отношения с един пияница.
Правил всичко за нея до сега не я удрял дори.Майка и умряла не искал и тя да умре.
Айшен прие да бъде маша на майката на Бета заради Ифа.
Сейран каза ,че скицата на Ферит е хубава , но не достатъчно и почна да трие с гумата.

# 17
Дидке, как намери епизода снощи?
Сподели впечатления, има ли развитие?😜

"YalıÇapkını не може да спре спада този сезон 💥 Продължават да пишат такъв позорен сценарий, защото разчитат на външни продажби, но ако продължава така, едва ли ще дочакат януари..."

2. Total'de-  4,29
6. AB'de-  2,26
5. ABC'de- 3,01

Афра и Илайда Алишан след вечеря снощи

https://x.com/TvDunyasii/status/1839774928582684955?t=WQLLH1LkCeOi8Mkp0kz16A&s=19

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 10:17 от YoanaIv.

# 18
Йони ето ти я реакцията ми чрез Феро бей Heart

# 19
Да разбирам, че си доволна?😀🫢

Още от Афра от снощи:

"Обичам аутфита си"

# 20
Цифрите ходят надолу това най-много ме радва малко или много ама бойкота е толкоз мисля.Разбира се ако не измислят Сейран да помага на Ферит за сватбата му той нали и помогна за жилището със Синаньо

Възмутих се ,че обиждат Мерт и то сценаристите и да това ми е белия кахър.

# 21
Много критики търпи сценария в социалките...

Бг субс
https://playtube.tv/v/76RXmSQ

# 22
Нормално е да търпи критики, обаче е нормално и вече да дърпат шалтера. Мисля, че тази история отдавна се изчерпа и си смучат от пръстите каквото им дойде. Но докато има 4 в тотала ще го държат.
Актьорите се превърнаха в заложници на една роля.

# 23
Таро и Буче отърваха кожата да видим кога ще дръпнат шалтера.

# 24
Все пак не забравяйте успехът на Дързост и красота. Има още какво да покажат😆

От италианките

# 25
Значи Ферит и брокера като ги гледах и как разправяше как бил толкова цивилизован ,че да тръгне да помага на бившата си жена да търси жилище къде ще живее с настоящия си съпруг ме сети само за ей тая реплика на Йълдъз от Ясак Елмата "Аз,детето ни новата му съпруга и бившия ми мъж сме едно голямо семейство..." ;д
А нахалството на Сейран аз да им вдигна наема ха какво ще кажеш батко Хюсню малко ли вземам?
Направо....

# 26
Здравейте, момичета!

Като гледам как пада рейтинга на "Yali Çapkini" очаквам да се задейства PR. Скоро ще "залеят" соц. мрежи с фотки на Мерт и Афра заедно - за стимул на феновете на SeyFer.

# 27
И това не знам дали ще помогне щом миналата седмица се прегръщаха на сета и ги видяха кел файда вече колкото са се споразумяли и да свършва и хората да си живеят живота дето се вика.

# 28
Зад кадър

# 29

Ферит:В миналото аз бях твоето бъдеще.Виж сега къде сме.
Понякога живота не протича както ние искаме.

Ферит:Ти сама си бъдещето си!
Това което сама създадеш , сама произведеш и това което сама начертаеш.
Това си ти!

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 15:58 от x BlackRose x the guardian team :)

Общи условия

Активация на акаунт