Любители на котки - Тема 199

• 28 171
  • 762
  •   1
Отговори
# 375
Ех тия любими кашони SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 376
Моля за стиснати палчета, Сина не е добре. Виси в тоалетната и я пусне, я не. Утре сутрин ако е така, отива на доктор.

# 377
  • София
Като си нямам вече мое 😭, ще пусна котарака на дъщеря ми. Уличен е, но такъв вид досега не съм срещала - къса гладка козина и тънки дълги крака, целият е мускул и тежи, въпреки че не му личи. Шашав и енергичен, както се полага на 1 годишен некастриран мачок. Но ще го кръцкат скоро, защото вече си имат/ме и бебка и не знам...дано се разбират. Бъго схвана бързо да не закача сина ми, но все пак беше кастриран и на 4 години, а тоя луд младеж леко ме плаши

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 23:57 от Cuckoo

# 378
Стискам палци!
Бях на оглед днес (не е за мен апартаментът) и имаха Мейн Кун. За първи път виждам, ами огромно в това животно, като куче среден размер. А знаете, че Ади и Бени ми гонят 7 кила, не са малко, този обаче беше двоен и на височина, и на дължина Open Mouth

# 379
Cuckoo, ама наистина много интересен котарак 🥰. Как се казва?

# 380
  • Между гори и планини
Стискам палци! Дано не е нищо сериозно!
На майка ми котарака Блондьо е уж е слаб, дългокрак като хрътка.
Моят Памук също е доста слаб, а изяжда де що види. Също дългокрак и грацилен.
Чери беше луд по цялата глава, преди да го кастриран. Около месец, дори по- малко след това, определено се кротна и имаше промяна. Ние не чакахме да стане на годинка, защото урината му вонеше ужасно. Направо изнасях тоалетна на балкона. И ме беше страх да не започне да маркира. Памук също на около 9 месеца, преди да тръгне на война за женските тук на село. И   Лео това го чака, че и той се оказва малко диваче .

# 381
Стискам палци за Сина! И чакаме новини. 🙏🤗
Снощи Линка е дъфкала мушамата, намерих парченце ама... дано не е погълнала. От скука ли го прави или ни е ядосана, че е за повече време сама, но беляджийка взе да става. Със всичко мога да се примиря, само да не се повреди тя,от 4 часа сън не ме хвана да я мисля.
Отново ляга върху раниците ни, за мен си е знак, че ѝ липсваме де да знам...

И сега трябва да се оправям за работа, а тя се гушна да ми мърка. Уффф мъка ми е, ама няма начин...

# 382
И аз стискам палци на Сина Kissing Heart  Дано нищо да му няма!

# 383
  • на брега на морето
Ние стискаме палци, лапички и крачета за сладкия Сина.

# 384
И аз влизам за новини за Сина.
Стискаме палци и лапи с Ушатото.

# 385
Кардю, да мине лесно, както предния път.

Софийски вет., след запушване на мъжко коте на близък, го остави доживотно на уро-гранули. Попитай срещу рецидив дали да не минете и вие за постоянно на такава храна. Най-добра била тази на Роял канин.

Сподели, когато имате решение! И палци, и лапи!

# 386
Привет група! Сина е на уро-гранули. Ние така си решихме. Понякога за ден-два разнообразяваме с други.
Сутринта пишка малко, изака се. Хапна малко и все търчи да ме води при любимите сушени пилешки сърца. Не е унил. Днес си останах у дома заради него.  Наблюдавам го и около обяд ще решавам за лекар. Не сме очаровани от тукашните, на като за спешност нямам друга опция / мм е далече, аз не шофирам/.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 11:34 от cardhu

# 387
Пиши после

# 388
За какво трябваше да внимавам като видя, че котката пие много вода? Ади последния месец пие повечко, иначе няма някакъв явен проблем

# 389
Да яде повече гранула?
Те водата си я набавят от мократа храна, ако е като пастет и няма сос би следвало повече да пие.
Ушатото беше по едно време на Барф, но не се отразяваше добре, пиеше водичка повече тогава, имаше период и в който съм му готвила и тогава пиеше повече вода.
Щом всичко друго е нормално и няма симптоми не трябва веднага да мислим за болест. То и кой го пише....
Консултирай се с ветеринар, ако ще ти е по-спокойно. Само написах в Гугъл и се започна от най-страшните, не чети там!

Общи условия

Активация на акаунт