Любители на котки - Тема 199

• 28 183
  • 762
  •   1
Отговори
# 390
И Лъки е от много години на урогранули, но на Хилс, тия на Роял канин не.

# 391
  • Между гори и планини

Горкият Лео, другите котки бягат от него. Само Чери го търпи донякъде. Вече защото е много игрив, ама толкова, че чак ги тормози.
Иначе е гушлив, сам идва , ляга в нас ( на гърдите ми) и се гали в носовете ни или "целува" с облизване лицата ни. Като порасне и се кротне, ще стане още по- голям сладур. За сега бели прави, като цяло дребни, най голямата е, че прегризал слушалките на му ми. Не знам какво толкова им харесват. И Памук редовен ги гризе.

# 392
При диабет се пие много вода - на мен кучата е в свръхмерно лочене. Чакам годишния контролен, за да вземат кръв за изследване. Мисля, че Аминка имаше коте с такъв проблем.

# 393
И при хипертироидизъм също пият много вода; при бъбречни проблеми - също. Трябва да се направи биохимия, за да се ориентираш какъв може да е проблемът.

# 394

Един Феро Heart

# 395
  • До морето...
Стискам палци на Сина!
 noragami,при Тоби се случи прием на повече вода,когато премина на нови гранули.

# 396
# 397
  • София

Спинка много сладко.

# 398
  • Стара Загора
Какво правиш?

# 399
  • Варна
Аз не мога да преценя колко вода пие Тео, с поилка е, която е литър и за седмица изчезват около 700мл вода. Нямам идея малко ли е, много ли е. От както е у дома пие горе-долу по толкова.

# 400
Давате ми идеи, че може да е от храната, вместо паучове давам консерви кълцано месо без сос, ами в минимум желе в последно време и съвпада с увеличената вода. Аминка, момичета, благодаря и за насоките, ще имам предвид, но за момента няма да го стресирам а ветеринар. Увеличил е водата малко, не супер много и предстои да сменяме къщата, та ще му спестя за момента стреса, но ще наблюдавам и поръчам по-мокра храна. Гранули той по принцип яде доста, мократа е 34/50 сутрин и 70гр. вечер, ама cosma nature ,дето няма много влажност.

# 401
Лусия, кашони у вас имате ли? В нас има два вида - твърди за спане и криене и меки - Кокорчо да ги яде. Докторката каза че ги яде от скука и не е опасно.

Сина ще се оправи! Вярвам!

В нас битката за територии пак започна. Това е нейния шкаф. Но той реши да го завземе. Снимах началото на битката.

# 402
  • София
Печка имам Joy

# 403
Бенгалска?

# 404
Влизам да докладвам. Сина пишка днес 3 пъти по малко. Няма да му причинявам ветката за сега. Мисля, че със собствени сили и добрата енергия от вас, момченцето ми ще се оправи. Мм ще звъни на вет в друго градче, която ми препоръча приятелка, но ще видим кога как ще ги запознаваме ( че и за дядко кучо  ще говорим с нея ). Утре детето има само един час в училище и ще дежури при Сина. Но аз съм оптимист, всичко ще е наред ( и скоро няма да спираме цистона отново ).

Общи условия

Активация на акаунт