Любители на котки - Тема 199

• 28 167
  • 762
  •   1
Отговори
# 405
Айде дано няма нищо сериозно със Сина, да дишате спокойно!
Поми, как да няма кашон, цял Линошмобил сътворихме с кака ѝ, качвала съм снимки не веднъж, определено не ѝ омръзва, играе си, дращи си на него, а и спи там през деня. Отвън е облечен със стари чаршафи, но от вътре си е кашон.
Като се прибрах от работа беше в него, не дойде до вратата, само подаде муцка през прозорчето. Просто улучихме десятката с тази наша хрумка.

Преди бяхме с покривки, но като събра една и се изплаши минах на мушама. В началото взимах силиконова, но я съдираше и нея и я ръфаше, но се случи пред очите ми, веднага я махнах и нищо не е поглъщала. Купих друга(сегашната), оцеля прекалено дълго, решила е да я сменяме - сигурно ѝ е омръзнала. 😁 Опитвам се да се шегувам де ама цял ден я мислих, за сега няма промяна в поведение или нещо да ме разтревожи, но се моля да не си е хапнала, пък и колко да е вкусна една мушама...

# 406
# 407
# 408
  • София
Следя ви редовно, но нямам време да пиша.
Всички снимки са радост за окото и балсам за душата! 😻
Бях сигурна, че този прекрасен Йори ще го бъде (АnMary 🤗)!
Сигурна съм, че и невероятният Сина ще се справи! 😻

Аз да питам (най- вече тези с външно- вътрешните котки 🙂)- забелязвате ли повишен апетит при вашите "деца" с  понижението на температурите?
Блеко е станал истинска ламя (нормално яде по 1 пауч сутрин и вечер и символично количество гранулки). Ходи след мен и реве за храна непрекъснато. Установих, че наистина е гладен и като му дам нещо да хапне се кротва (за кратко).
От няколко дни яде двойно, яде със завиден апетит и консерви, които обикновено отказва (animonda- хич не ги понася... и не само тях...); иска да опитва всичко, което ядем (риба, месо, наденица, кремвирши)... то е едно безконечно мяукане за храна. В чудо съм се видяла.
Той е свикнал на режим, ама му давам сега, когато поиска, че и зимата в апартамента като почне да се "мръщи" на всичко (и да ближе един пауч цял ден, пак в чудо се виждам).
Вече спи вътре (и нощем и през деня) и си ползва и тоалетната (цяло лято само навън "цапа").

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 00:01 от AnyHr

# 409
Gabidi Тези двете,
Грима ли си почистват Wink Stuck Out Tongue Winking Eye

# 410
Чакат някой да ги реши (много обичат), ама няма кой Stuck Out Tongue Winking Eye

# 411
Изпуснахме Ади и се сби с една от женските Confused тя е одрана над окото, той се сбогува с шепа козина, аз съм стабилно издрана, ама поне няма сериозни щети ..

# 412
Ох, Нори.
Виж я сутринта да не се е инфектирало.
Ади само по белите ходи и той.
Много ли те издраха? Боли адски.

# 413
Ще я видя, но ми се струва, че е плитко, аз доста по-дълбоко съм надрана, но ще мине. По ми е криво че сега Бени ще напада Ади с дни, защото е нервен, че нещо се е случило. Абсолютен пример сме за неуспешно приобщаване на възрастни котки и е за доброто на всички, че с бившия се разделяме и всеки с котките си по пътя. Горките момичета, Ади директно напада, не се колебае изобщо, нищо че накрая той е набит и последващо Бени го бие още, не си научи урока. Добре че никога не е успявал да хване малката, не си представям как ще се бие тя под 2 кг с него над 6

# 414
Flushed Нори, представих си картинката...
Преди малко видях убийците на Лъки. Разпознах ги! Този път ги и чух. Лаеха на някаква друга котка. Добре че в същото време някакъв съсед си запали колата. Минаха покрай прозореца ми. Счупих си комарника от яд. Едното реагира на шума. Да бях им хвърлила купата по главите, а не водата от нея, в онзи момент... Дали щеше да е жива сега моята Лъки...?

# 415
Стискам палци за Сина! И чакаме новини. 🙏🤗
Снощи Линка е дъфкала мушамата, намерих парченце ама... дано не е погълнала. От скука ли го прави или ни е ядосана, че е за повече време сама, но беляджийка взе да става. Със всичко мога да се примиря, само да не се повреди тя,от 4 часа сън не ме хвана да я мисля.
Отново ляга върху раниците ни, за мен си е знак, че ѝ липсваме де да знам...

И сега трябва да се оправям за работа, а тя се гушна да ми мърка. Уффф мъка ми е, ама няма начин...
Да и вземете другарче?!

# 416
  • Между гори и планини
И нашите котки ядат здраво през есента, за да имат подкожни мазнини за зимната. То не , че Чери си няма винаги, но другите също са малките лами и ни изяждат ушите.
Заради такива драми с две големи котки, реших да не рискувам със софиянката. Те моите и на Лео не се зарадваха, но с голяма котка щеше да е страшно.

# 417
Момичета, Сина сутринта си пишка нормално. Вчера яде малко, но не е беда. Днес детето ще го наглежда, но мисля, че вcичко се нарежда добре.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 10:23 от cardhu

# 418
  • Между гори и планини

Така едно време четях с Кети

# 419
  • София
Cuckoo, ама наистина много интересен котарак 🥰. Как се казва?
Лъки.
В неделя ме нападна в гръб и ми захапа крака почти без причина, вчера както го галех, реши да ми сграбчи ръката с предните и да се отбранява със задните лапи, направи ме на нищо. И то след като няколко часа си играхме и му хвърлях топче, а той ми го носеше.

Общи условия

Активация на акаунт