Любители на котки - Тема 199

• 28 142
  • 762
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Мисля че намерихме дом на Йори. Съседът днес ще го закара в Сливница. Ще живее в къща и ще тича по двора Simple Smile
Ми... ще ми липсва диването Simple Smile
Тази събота не, но другата седмица ще идем да го видим.

Ваксината му е платена. Съседът ще го вземе към 20ти и ще го доведе в София.

# 451
Супер новина Hands Plus1

# 452
Добро утро, мами, мога ли да се включа във вашата прекрасна тема с едно (малко неудобно) питане? От известно време в хола в апартамента сложихме меко килимче и забелязвам, че след тоалетна (основно, а може би само след голяма нужда), нашата маца тича натам и се бърше, влачейки дупенце по пода. Това нормално поведение ли е при котките, според вас, и... Някой наблюдавал ли е подобно?
Хмм, моята така правеше когато имаше диария от една прехвалена марка храна. Вашата с диария ли е?

# 453
Моята прави така като има останало ако на дупето Blush

# 454
Да ви се похваля с домашния си суичър колко е хубав. Имам и кашон домати за изхвърляне - ако някой го иска тоя кашон ...

Снимките са моментни.
Скучно им е а и е хладно. Седя по диагонал срещу двамата и пия бира унесена в депресантски мисли. Сега чакат храна да си сложа, кенефите да им сменя - действие да има. Я се дигнат, я не.

Времето се променя. Ядат повече, лежат повече. Зимата идва!

# 455
  • София

Йори в новият си дом Simple Smile
Социален, спокоен, игрив.
Радвам се и съм щастлива.

# 456
  • София

Йори в новият си дом Simple Smile
Социален, спокоен, игрив.
Радвам се и съм щастлива.
Браво! Кой го взе? От обявата ли се намери кандидат? Или някой съсед?

# 457
Да е много доволен и игрив Йори в новия си дом Kissing Heart

# 458
  • Варна
С тези дворни котки
Сутринта тигре не дойде за закуска.
Ами като идва всеки ден и веднъж прескочи, веднага ми слиза сърцето в петите
Дойдржси Тигрето за вечеря, ми скарах се. Не знам колко разбра

# 459
  • До морето...
Страхотно са се развили нещата за Йори. Душичка ❤️

# 460
  • Варна
Извинявам се, че не виждам добре след преглед при очен съм
Дойде си тигре за вечеря

# 461
  • София
Браво! Кой го взе? От обявата ли се намери кандидат? Или някой съсед?
Обява така и не пуснахме.
Съседът, с който се грижихме за Йори написа пост във Фейса и негова позната написа "искам го".
Днес го е закарал. Казах му да мине през нас (не бях у дома) и да вземе храната, която купих вчера.
Нахална съм и писах на жената. Дано не съм я притеснила. Тя ми прати последната снимка.

# 462
AnMary, ти направи чудеса с това коте! Много се радвам за Йори! Да ти се връща добрината...

# 463
Редактирам : отговорих на питането веднага, а после се върнах и прочетох, че има още много съвети. Ех, колко полезна щеше да ми е тази информация, събрана накуп, преди една година! Дали не може да се сложи в първи пост?
Здравейте, намерих котенце на улицата и го прибрах. Оказа се, че има микроскопия. Заведохме го на ветеринар и му изписаха хапчета и едно розово мазило, което се разтваря във вода и се впръсква в козината. Котенцето е на около 2 месеца и не виждам голямо подобрение в него. Ако може да ми дадете съвет, ако сте се сблъсквали с тази гадна гъба, какви препарати и колко често сте чистели дома, защото отказвам да пусна котето на двора на тази влага (четох, че при влага се размножава тая гад).
При нас. Получават я от стрес. Докторът му направи нещо, не помня дали през устата, заедно с обезпаразитяването. Каза, че ще му мине, но трябва да поддържаме упорито хигиената вкъщи, защото то продължава да отделя спори. Беше много мъничък и сладък, но не го гушках, само го галех по челцето и после миех ръце. За микроспорията пише, че не засяга хората, само ако е слаб имунитетът им. Е, аз се заразих. Появяват се сърбящи мокрещи пъпки.Но няма да пиша сега за своето лечение.Взех дезинфектант, може би като твоя, защото е розов и се разтваря, с който миех пода, мебелите и правех в разтвор за спрей, с който пръсках меката мебел. След десетина дни ходих пак, по- скоро да ми каже какво да правя със себе си. Доктора ми каза, че лекарството действа на котето, но май му даде още веднъж. И да, постепенно олисялото се заличи, но става бавно.
Не съжалявам нито за миг, че изтърпях това изпитание. Дори мъжът ми, който също се зарази, а не беше хич навит за домашен любимец, не каза нито една укорителна дума. Ако ти се появят пъпки, пиши на лично съобщение да ти кажа какво да правиш.

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 06:15 от milanda

# 464
  • Между гори и планини
Много се радвам за Йори! Втори живот живее тази душичка благодарение на теб. И заслужаваш периодично да получаеаш снимки ❤️

От мен - едни спящи Черко Пантерко и Лео Лъвското сърце. Лео порасне ли, кротне ли се, ще стане разкошен , гальовен кот. Много индикации за това дава.

Общи условия

Активация на акаунт