Отговори
# 240
Flowers Rose Flowers Rose Flowers RoseЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ НА ВСИЧКИ! ДА СТЕ ВСЕ ТАКА МИЛИ, НЕЖНИ И ДОБРИ МАЙКИ И СЪПРУГИ!!! ЦЕЛУВАМ ВИ ВСИЧКИ !!! Heart Eyes  bouquet

Hands Clap baloni Flowers SunflowerЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ХАРИ НА ЛУЛОВА; МАРИЯ НА CATNADEEN; EMMА НА ЖАНА ДАРК; ИВА НА ВИЛИТРА; МАРИЯ НА БОН ЕСПЕРАНС;АЛЕКСАНДРА НА ВЕСАНА!!! happy bd baloni

# 241
Майчета, които слагате бебоците в бънджита, по колко време на ден ги оставяте да скачат?

То Ники не скача ,приилича на баща си кат пирон в кисело мляко е  Crazy стой различно по 10-15 мин

# 242
Честит празник милички!Желаем ви да бъдете много лъчезарни,чаровни и много,много обичани   bouquet
Честит празник и на сладурчетата-Хари,Мария,Ива,Ема,Мария и Александра-растете здрави и щастливи! Heart Eyes
Весел,слънчев и усмихнат ден от нас с Дари  bouquet

# 243
Мили Момичета, Честит празник!!!
Сега, когато сме майки най-добре разбираме нашите майки /поне за мен е така/. Нека като е казала Марианка, никога не оставяме без цвете...Бъдете Обичани, Уважавани, Живи и Здрави!

Честит Рожден ден Веселка, честито на месечинковците днес!

...в края на лятото и началото на есента, защото през зимата и най-вече около коледните празници, хората са преизпълнени с любов и ...правят бебета на топло вкъщи! Rolling Eyes
  smile3521
В нашия род всички сме Деви и Лъвове  Mr. Green

# 244
Здравейте момичета!
Честит 8-ми март на всички! Бъдете обичани и обичайте!  newsm51
Vessselka, Честит рожден ден! Желая ти много здраве!
Вчера на гости ни беше моята майка, която живее в Португалия и донесе на Крис страхотни ризка и кадифен панталон, защото края на Април сигурно ще ходим на свадба. Тези дни по цял ден обикаляме улиците в резултат на което Крис вече има лек тен на лицето. Днес обаче е облачно и ще почиваме вкъщи.
За пюретатадавате ли млечни, санак със сметана например и други
Ирини честито ви зъбче, да излизат лесно и да са бели и здрави  tooth
Нашето педи ми каза да слагам Крис по малко седнал.
Изкараха го по-малко на килограми от 7450 на 7150гр.  #Crazy Казаха ми да правя домашни пюрета но ми изглежда голяма играчка, а и не мисля че предлаганите на пазара продукти са по-качествени от тези с които се правят готовите пюрета, така че оставаме на готови, поне докато не увеличим количествата, защот сега ядем 1 пюре за 3 дни ако е нов вкус или за 2 дни ако е познат. Намалиха ни капките витамин Д от 6 на 4.
Тиквичката с картоф си я хапваме но я разреждам с кърма, защото е много гъсто, като желе и вашето пюре на Хип Тиквичката с картоф е така, за първи път виждам толкова гъсто пюре, вие разреждате ли пюретата
Mila84 сега разбирам защо Крис е с прическа подобна натази на Слаи Трифонов  Joy . А иначе ти е много сладка "маймунката"  Heart Eyes
Денис радвам се че се включи, много е сладък големия Арен  Heart Eyes
Каролина, при нас засега зъбите не са проблем при кърмене, искрено ти съчуствам, защото при мен първия месец от кърменето беше малък ад, с тези разранени зърна  ooooh!
Мамите които са пътували със самолет с бебче – на колко килограма багаж има право бебето, на 20 като възрастен ли, въпреки че заплаща 10% от цената на билета. Когато се качите с коичката в самолета, къде я слагат? По нататак ако възникнат и други въпроси ще ви питам, защото след 1-2 месеца ни предстои полет с малкия.
mamaKapi, много ми хареса посланито ти  Peace
Vesito, радвам се че с Марти нещата се развиват добре, продължавайте само така  Praynig
alexal много сте пораснали и тортата изглежда много вкусна  Hug
Весел празник на всички   bouquet

# 245
  • Munich
Честит празник и от нас на всички! Днес той е още по-важен, много от нас за първи път празнуват като майки. Да сме живи и здрави да бъдем опора на децата си!
Vessselka, честит рожден ден!!! Да го отпразнуваш подобаващо!
Честита половин годинка и на  Александра на Весана, Хари на Лулова, Мария на Catnadeen, Емма на Жана- Дарк, Ива на Вилитра, Мария на Бон Есперанс!!!
Vesito, чудесно е, че напредвате! Аз чакам началото на захранването с доста смесени чувства заради този невродерматит.
Мила84, и аз често чувам критики от познати в България за късното захранване, недаването на вода и т.н. Чудя се защо си мислят, че имат право да се бъркат и да съдят...
Вики, всяка авиокомпания има различни условия, аз ще летя през юни с Кондор, при тях са 20кг. багаж за бебето, количка и столче за кола. Най-добре е да се пита директно при превозвача за условията.
МамаКапи, много хубави думи!
Алексал, голям симпатяга е порастналото ти момче! А тортата е подобаващо за случая страхотна! Ти ли я прави? п.с. Получи ли файла с превода? Моят човек все още заспива вечер в 21ч. сам, но от 4 нощи се буди по веднъж, храня го и пак заспива сам на секундата. Е, все пак по-добре от преди със събуждания по 10ина пъти на нощ и люлеене до умопомрачение в коша на количката Simple Smile
Момичета, препоръчайте ми столче за кола, искам да купя да имаме в България като идваме на гости на семействата ни, не искам всеки път да разнасяме нашето по самолети, не стига и другият багаж... Искам да е категория от 9 до 36кг; макар и тях да ги дават като най-несигурни, не ми се разправя да купувам отделно през две-три години и за тук, и за там. Днес например мярнах това: http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=40_42_126&products_id=2379
Вие какво ще ми препоръчате? Марките са съвсем различни от тези тук и съм като пате в кълчища.
Днес много много ме мързи и дори няма да изведа Виктор, което ще е за първи път от месеци насам. Мисля да отделя време да си поръчам някоя друга дрешка онлайн, че моето момче не обича да ходи по  магазини с мама. Имах уговорка да празнувам с приятелки, щяха да дойдат заради мен до едно заведение до нас, но нещо не ми се излиза... Весел празник!

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 13:57 от дилИпилИ

# 246
Честит празник на всички мамчета!Да сте здрави,обичани,,желани,почитани от любимите мъже!!  bouquet
Благодаря на всички за поздравленията послучай рождения ми ден Hug
Ще празнувам в семеен кръг,преди малко пристигна тортата ми и не стърпях да я снимам за да я видите:lol:

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2348111

Весел празник на всички празнуващи!!(някои може и да не  почитат 8-ми март Wink  bouquet

# 247
4естит празник мили май4ета и от мен  bouquet

4естит рожден ден на Веселка, много здраве, Щастие и късмет newsm59

4естита половин годинка на вси4ки празнуваЩи беб4ета днес Heart Eyes

Весито, много хубаво, 4е неЩата са се нормализирали при вас Hug

Мила84, за съжаление много хора все оЩе се изумяват на късното захранване, просто заЩото не се информират и не актуализират знанията (вкл. някои педиатри Blush)  Тук обЩоприето е да се запо4не с въвеждането на нови храни след навърШен минимуум 5ти месец (ние го направихме след 6ти). Пък както казва Марианка, в бг на някои места запо4ват с детската кухня след 7ми месец #Crazy

Иринии, 4естито зъб4е на малкото ти, слади4ко мом4енце, дано и другите се покажат без проблем Hug

Вики, за пътуването със самолет, наистина провери авиокомпанията, 4е имат разли4ни норми, коли4ката принципно се ка4ва в самолета, но МарияФ имаШе неприятна изненда...За багажа: всеки превозва4 има разли4ен лимит на кг. Peace Ние съЩо Ще летим през лятото, та Ще видим Thinking

Сигурно пропускам много неЩа, но пък ви про4етох обстойно Wink

За вси4ки вас   bouquet  bouquet  bouquet

до скоро

# 248
  bouquet ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ НА ВСИЧКИ! ДА СТЕ ВСЕ ТАКА ПРЕКРАСНИ МАЙКИ, ЖЕНИ И СЪПРУГИ!!! ЦЕЛУВКИ ОТ НАС С КАЛИНА!!! Hug Hug Hug
Честит празник и на голееемите - Хари, Мария, Ива, Ема, Мария и Александра! Да растете здрави и щастливи и да носите много радост вкъщи!
Веселка, честит рожден ден! Много, много щастие, радост, усмивки! nbirthday

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 16:53 от e.t.

# 249

Честит празник, мили момичета!
На вас, и на вашите майки!

# 250
  • Пловдив
Веселка, тортата ти е СТРАХОТНА!!!
Аз съм голям фен на тортите, кажи къде си я поръчала!
Мисля да поръчам торта за навършването на 6м. на Стенли и искам да е нещо наистина специално, понеже не съм голям спец в сладките неща!

# 251
Честит Празник скъпи Дами!
Накой от нас за първи път го празнуват в качеството си на майки!  bouquet и това го прави още по-вълнуващо!
Благодаря ви за милите думи отностно младежа Арен.
За проходилката - нашата е на 3 нива -Арен е на най-ниското ниво и като седне са му свити краката,като иска да ходи се изправя и потегля,на най-високото не допира пода.
За захранване може би са добри готовите пюрета.Но от 3-4 дни Арен изяжда сутрин едно голямо от 190мл плодово пюре,следобед едно зеленчуково ,като сметнах в цифрово изражение това е повече от яденето на майка му и баща му.Снощи за първи път му правихме домашно,днес пак.Първо е 1000 пъти по-вкусно.Второ става голямо количество и даже му остава в 2 бурканчета за следващият ден и Трето вечеря с нас на масата като равноправен член и всички хапнахме едно и също/нашето подправено разбира се/но усещането е готино.
Целувки!

# 252
Здравейте и честит празник септемврийки !!

Днес по случай 8-ми март Алекс и Минчо на мама Алексал си направиха дълга разходка в южния парк Simple Smile Минчо наистина е много пораснал и е станал едно послушно и кротко детенце, за разлика от Алекс, който напоследък ми превръща разходките в кошмар, защото спи по 20-на минути и след това започва едно адско мрънкане и носене на ръце.. ето ги тук на снимка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=112012 . Не знам от зъбките ли е или от свръхенергичността му през деня, но напоследък ме прави луда. Сега когато се прибрахме е доволен и спокоен и дори си пее....  Rolling Eyes
Алексал не можахме да се наприказваме май със теб Simple Smile

Сега ще се приготвяме със моята маймунка, че утре ще ходим на Боровец за уикенда и се моля Алекс да е спокоен и да му хареса смяната .

Хубава и спокойна събота и неделя дами и господа  Peace

# 253
честит празник мили мами!Бъдете много свободолюбиви,харесвани и още повече обичани.

# 254
  • София
Честит празник и от мен, мили мами !

Надявам се сте изкарали чудесно първия си истински 8-ми март Simple Smile
Иначе вчера си имахме тортичка-малка, като за половин годинка.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=112033&photo=1 ето тук можете да я видите Simple SmileНо беше много вкусна Simple Smile
Да ви се отчетем-днес бяхме на консултация и за 2 месеца сме пораснали с 2.5см, и наддали 800 гр-7.400/68.5 см. Биха ни ваксинка, взеха ни кръв. Поплакахме доста при вземането на кръв и сърцето ми щеше да изскочи, но... Утре ще са готови изследванията и ще видим какви са. В това хубаво време не се задържаме вкъщи.
А сега трябва да се приготвям за довечера babydust7 а ме чака и  cook clean prostor clean
Опс щях да забравя  bdbaloni на нашите минирожденичета и мама рожденичка Simple Smile
Докторката каза, че при нас няма и помен от зъбна активност Sad

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 18:43 от Доника

Общи условия

Активация на акаунт