Нужда от кръводарител - София

• 418
  • 4
  •   1
Отговори
  • Велико Търново
Здравейте,  позволявам си да публикувам нова тема, тъй като спешно имам нужда от кръводарител в София - националния кръвен център.
Необходим ни е 1 кръводарител, независимо от кръвната група, защото от Александровска болница не приемат бележка, ако кръвта е дарена в друг център (извън София). Сестра ми е там, но тя дарява преди месец и неможе отново, а баща ни е от доста време в критично състояние и се е наложило снощи да му прелеят кръв.

Моля ви ако някой има възможност да се свърже с мен на лс.

Писала съм по ФСБК групите, но няма отговор от никой все още. Предложиха ни да потърсим хора, които срещу възнаграждение ще дарят, но досега не сме го правили и се притесняваме да не би да не открием такива лица около центъра или да не ни обвинят в нещо ако попитаме за тях, знам ли какво може да последва...

Благодаря предварително!!!

# 1
Не живея в София, но стискам палци да намерите Човек, който да ви помогне.
И баща ти бързо да се възстанови! Heart

# 2
Виждам, че пускаш темата няколко пъти и разбирам какво ти е. Но най-вероятно никой няма да откликне, защото после рискува да се озове в твоята ситуация. Сестра ми беше оперирана преди няколко месеца и трябваше кръв. Майка ми на два пъти за последните две години и пак трябваше. Има вероятност скоро пак да и се налага. И по тази причина се пазим и няма да откликна.
Но иначе пред центъра за кръводаряване непрекъснато дежурят по няколко циганина и сами си предлагат услугите. Малко се посуети и те ще те налазят, няма нужда да молиш никого. Но чувам, че са станали скъпчии.
Другият вариант е да помолиш близък за теб софиянец, който ще го направи заради теб. Аз съм давала кръв за бизнес клиент преди доста години.

# 3
Нищо няма да последва, само трябва да се пазариш, първо искат повече, после смъкват цената. Само трябва да се отиде сутрин рано.. Във фейсбук групите, като пишеш, че е срещу заплащане много ще ти пишат на лично.

# 4
  • Велико Търново
Намерихме, много благодаря на всички!!!!

Общи условия

Активация на акаунт