🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 3 (29.09 - 06.10)

• 38 774
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема, Дяволо, огромен труд !

Изключително любопитно ми е защо човекът с гривна 3 изпраща Берке и Биляна заедно, след като са приятели и ще наблюдавам с интерес

# 16
Благодаря за темата!
Относно вторият етап на играта, си мисля, че няма да е да си залагат абсолютно всички гривни, при предизвикване. По-скоро си мисля, че ако Играч 1, който е примерно с 4 гривни, предизвика играч 2, който е с 10 гривни, то тогава и двамата залагат по 4 гривни и победителя взема всичко, т.е. всичките си гривни ще заложи този, който има по-малък брой.

# 17
Както винаги темата е великолепна!
 Гласувах за Миро и Иван. Искам ги дълго в играта. Чакам да се разгърнат повече .
 120 мин. е перфектно за мен.
 Като за първи сезон мисля,че няма измама...
 Нямам против подсказване и преписване- така виждам кой кого поткрепя ,а преписване дава възможност за повече конфрунтация.

# 18
И аз благодаря за темата!

Гласувах за прекалено много хора, общо 8, но към този момент си е така - Влади, Венци, Шериф, Марина, Бистра, Миро, Алекс и Вера.
Митов го бях забравила, че съществува, Вера почти не се появява и мислех, че се казва Надя, но много ми хареса на визитка. Едва ли има много шанс с това почти нулево екранно време, жалко.
Нямах идея, колко са дълги епизодите, не съм ги гледала на живо, изгледах ги на бтв +
Подсказването и преписването щом е позволено, си става част от тактиката. Харесва ми. Може "враг" да вика да те обърка или за да надвика твоя човек. За лабиринта с ключа в началото като се подсказваше на няколко хора си иска умение да слушаш само определен глас.  

Ще ми е интересно да гласуваме и ние за топ 5 от рано.

Чакам епизода с нетърпение Simple Smile
Дано тази седмица имат шанс да играят хора дето досега не са, освен Берке и Биляна дето знаем, че ще ираят.

п.п.
не съм забелязала, че Йочколовски е по бельо, смятайте Simple Smile

# 19
Гледам от известно време, но нщо не успявам да се хайпна. Игрите са много зле, направо ми убиват желанието да ги гледам. Няма нужда да са толкова силови като ИГ, но поне да имаха някакво ниво, различно от "бързи, смели, сръчни в детската градина".
Против съм това преписване и според мен трябва да се наказва.

Нямам любимци, не успявам искрено да харесам никой. Този Иван, който влезе последен - Йочколовски или нещо подобно, ми прилича на убиец, в което не се съмнявам предвид военните му мисии и вайба, който излъчва. Отделно, че ходи по бельо - извинявай, но знаеш къде отиваш, вземи си два чифта бански. Никой не е длъжен да му гледа органите.

# 20
Благодаря за великолепната тема, Дяволче!

Усещам се нетърпелива за довечера. Предаването определено ми държи интереса Yum

# 21
Петя е  лагер 1 и е лесбийка. Занимава се с тенис. Явно в довечерния епизод ще видим повече от нея, как Дзами я нагрубява.

Лора е в лагер 2 и имаше няколко конфликта с Грозденка. Единият бе защото Лора се вбеси на Кънчо че реши да търгува, след като Лагер 2 бе дал толкова много на Лагер 3 безвъзмездно и след като им бяха отстъпили за временно ползване кремъка. Лора се вбеси, не желаеше повече нищо да приема от Лагер 2, а Грозденка изтъргува някаква стока срещу тютюн.

# 22
  • София
На мен пък точно кастът ми харесва. Е, разбира се не всички са ми любимци, за да има добър каст трябва да има и дразнещи хора.

Радвам се, че не са заложили на спортисти. Има вече едно такова предаване, което също ми беше по-симпатично, когато бяха любители на спорта.

Като голям минус мога да кажа е това, че всеки път издават кой ще е със златната гривна. Сами си пускат спойлери.

# 23
Благодаря за темата и за труда, Diavolo!
На мен 120 минути епизод ми е супер.
И на мен кастът ми харесва, събрани са доста разнообразни хора.
Не ми харесва, че са вкарали на Сами брат му, хора, които са участвали в Максимал, демек познати на Гуспата, и т.н...

# 24
Бтв са пуснали кадри от кастингите. Мернах Котарачето, направо май сме се разминали да го гледаме, благодарение на Мимо (предполагам, тъй като изглеждат подобен образ). Grinning Та за другата година можем да го очакваме.

Интересно ми е Мимо бил ли е на физическите кастинги или директно са го пуснали.

Линк към видеото:

# 25
Да си дам и аз мнението. За мен предаването  е мудно, водещите са красиви и лесно се гледат, но до там. Това монотонно говорене 3 часа ми идва приспивателно, тип АСМР. Каста също е скучен. Продукцията се опитва 3 часа да изкара от пръстите си, нещо, макар и да  няма за 3 часа стойностен материал - така беше и с Ергенът тази година. БТВ трябва да им дойде на ум, че е по-добре по-кратки епизоди пълни с действие, от колкото 3, които вършат много добра работа да приспиват хората след дълъг ден. Разбирам, че им трябва дълъг епизод за реклами, но поне да ги монтират интересно.

Да кажа и нещо позитивно, операторите са свършили много добра работа.

Може в по-късен етап да стане по-интересно, но за сега не ми допада, даже ми идва малко 'криндж' на моменти, особенно когато Диляна Попова започне да позира за снимки.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 13:35 от Не се сърди, човече

# 26
Бтв са пуснали кадри от кастингите. Мернах Котарачето, направо май сме се разминали да го гледаме, благодарение на Мимо (предполагам, тъй като изглеждат подобен образ). Grinning Та за другата година можем да го очакваме.

Интересно ми е Мимо бил ли е на физическите кастинги или директно са го пуснали.

Линк към видеото:
Май не е само заради Мимо, доста ясно се изразиха, че не искат хора, които са участвали в други предавания.
Иначе Котарачето щеше да е доста пасивен и не мисля, че щеше да направи това, което той си мисли, че ще направи. Видяхме го в Къщата.

Според мен няма нищо лошо в отрицателните мнения и критиката, аз лично не бих ги спирала. Нека има малко цвят, ако всички сме много ентусиазирани, няма да има никаква дискусия.

emotionalwasabi, с теб мога да се съглася до голяма степен. Надявам се скоро да намалят времетраенето на епизодите. Винаги съм била фен на динамичното развитие и никога на разтягането на локуми.

# 27
  • Другата България
Скрит текст:
На знаех , че тук е такъв култ и хората нямат право да изказват критики по продукцията, която е все още много нова и от критики се учи, но както и да е.

Да си дам и аз мнението. За мен предаването  е мудно, водещите са красиви и лесно се гледат, но до там. Това монотонно говорене 3 часа ми идва приспивателно, тип АСМР. Каста също е скучен. Продукцията се опитва 3 часа да изкара от пръстите си, нещо, макар и да  няма за 3 часа стойностен материал - така беше и с Ергенът тази година. БТВ трябва да им дойде на ум, че е
по-добре по-кратки епизоди пълни с действие, от колкото 3, които вършат много добра работа да приспиват хората след дълъг ден. Разбирам, че им трябва дълъг епизод за реклами, но поне да ги монтират интересно.

Скрит текст:
Да кажа и нещо позитивно, операторите са свършили много добра работа.

Може в по-късен етап да стане по-интересно, но за сега не ми допада, даже ми идва малко 'криндж' на моменти, особенно когато Диляна Попова започне да позира за снимки.
Това е и моето мнение, и съм го писала в предходната тема.
Много ме дразни тази продължителност на епизодите, приемам този в понеделник - от ИВ съм свикнала, че в понеделник са три часа, но за другите дни обявени два програмни, отиват на два и половина, което си е почти три. Много е за мен. Но, това не е проблем само на БТВ, основно на БТВ е. Същата грешка допуснаха с турския “Сървайвър“ - времетраенето на епизодите беше брутално, на игрите също, с което отблъснаха аудиторията и после иди гони рейтинг....
В анкетата гласувах за 90 минути.
В тази връзка и тук да кажа, че екипът /ако иска да взема пример и да търпи критики/ може да се поучи в това отношение от “Бягство към победа“ - два часа екранно време /час и половина епизод чисто/, ясен прост регламент, всяка седмица отпада двойка. Кратко, точно ясно.
Иначе, страхотна операторска работа, монтажна също. Добре е да няма толкова пълнеж от рода на любовната история ББ, както и да се набляга на моменти с всички играчи, не само с най-конфликтните и “интересни“, както и да се спестят някои разговори, нямащи връзка с предаването. Ето, явно не само аз нямам мнение за много от хората там - и как да имам, след като нищо не съм видяла от повечето, и аз бъркам Вера и Лора, Виктор /не Гогов/ го забравям - той е като палмово дърво - декор. В анкетата гласувах за Миро и Марина, но тях ги “познавам“ от предишни формати, ако съдя от видяно до момента в този - нямам фаворит.
Кастът и според мен не е от най-сполучливите, има хора, незнаещи защо са там, да не говорим за “кръга“ около Сами Хосни, който е с “връзки“ вътре. И който /кръг/ до момента не блести с нищо, Секулички няма никаква представа защо е там и за какво се бори, според мен за да “да го видят хората“, а и не само него. Специално в женския каст има много “плява“, разбирам, че няма как да разгърнат подобни образи екранно, ама да са мислили преди да ги подбират.....

Но, като цяло си оставам фен на предаването, гледам, ще гледам и то с интерес.
И моля, нека някоЙ не се изживява като коректив на останалите кой какво и защо да пише, темата е за предаването, за формата, не е само за положителни отзиви и оценки.

# 28
Аз гласувах за 90 минути. Миналия понделник беше много тъп. 3 часа, от които два ги запълниха с битките на Симеон, Майора и Миро и близо още 40 минути - с обикалянето на Майора и Миро из лагерите. Като добавим любовните драми на Берке и Биляна бе голяма скука.
В същото време в  по-миналия четвъртък епизода бе динамичен, битката кой ще остане и дали ще изхвърлят Кирил ми направиха епизода много интересен. Жалкото му поведение ме прикова към екрана, а епизода бе само два часа.
Гласувах за 90 минути. Предпочитам кратки епизод с наситено действие, а не 3 часа, от които 2 часа и половина локуми.

# 29
  • София
Яна гост в Надкаст.
Дано не тръгне да пее в студиото...

Общи условия

Активация на акаунт