Отговори
# 465

Аз вече го пия в супер компания съм 💓

# 466
С малко закъснение се включвам да изпия кафето си с вас, момичета!
Гледайки вкусотийките, които Цвети ни е поднесла се сетих, че вчера сме забравили да отбележим един от най-вкусните световни дни - Деня на баклавата.
Но не е късно и тази вечер да се поглезим с този чудесен турски десерт.
Да ви е сладко!

Световен ден на баклавата

Световният ден на баклавата е празник на една вековна традиция, възникнала в Месопотамия, а днес почитана на всички континенти. Десертът се смята за един от най-вкусните в турската кухня, като освен неповторими вкусове, зад него се крие и богата история.
Със своите хрупкави над 40 тънки кори, полети с шербет и пълнени с натрошени шамфъстъци, орехи или други ядки, баклавата е перфектният десерт за мнозина.
Приготвянето на баклава е усъвършенствано в кухните на високопоставените представители в Османската империя само от специално обучени майстори готвачи и тя е била задължителна част от менюто на тържества и церемонии.
Известно е, че най-добрата баклава се прави в град Газиантеп, Югоизточна Турция и приготвянето ѝ се предава от поколение на поколение.

# 467
# 468
Ехааа, маминият красавец се появи!
Хубавец!

Tirana, Albania

# 469
Еми той отслабнал ми се струва да ти кажа...Машооо,машооо Wink

# 470
Еми той отслабнал ми се струва да ти кажа...Машооо,машооо Wink
И на мене ми изглежда доста отслабнал, ама така е още по-хубав!

# 471
Привет, дами!

Аааа, да не оставяме този хубавец сам.... Heart Eyes

СЛАДКИ СЪНИЩА...  Blue Heart Blue Heart Blue Heart

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 08:54 от HELEN60

# 472
Здравейте, момичета!

"Хубаво е, когато сутрин станеш да имаш посока, която ще те отведе до нещо прекрасно, да имаш мечта, която да следваш,... хубаво е, когато имаш поне сто причини да се усмихваш и още по-хубаво е да се събудиш, усещайки, че предстои един необикновен и прекрасен ден."

Пожелавам ви днешният ден да бъде необикновен и прекрасен!

19 ноември - Международен ден на мъжа

Всяка година 19-ти ноември е посветен на честването на мъжете и момчетата във всички техни роли - бащи, партньори, братя, колеги и приятели. Този ден може да не е толкова известен, колкото Международния ден на жената, но неговите значение и цел са също толкова важни.
Любопитно е, че освен Международен има и Световен ден на мъжете, който се чества в първата събота на ноември.
Международният ден на мъжа се отбелязва едва от 1999 г. и има за цел да признае всички положителни примери за ролята на мъжете и просто да ни напомни, че макар мъжете около нас на пръв поглед да изглеждат като супергерои, те имат свои собствени проблеми, с които трябва да се справят.  
Този ден дава на мъжете пространство да говорят за чувствата си, да признаят, че и те може да се борят с депресия, стрес, тревожност или несигурност.  
Ето защо 19-ти ноември е идеалният ден да направим нещо специално за нашите любими мъже. Дори малките жестове могат да имат огромно значение.

# 473
# 474
Ново от сторито на Алмеда - обсебена е от песента.

Ново и от Езги:

# 475
Привет и хубав слънчев ден. ☀️ Браво маминият се е появил и е в Албания.

Днес е последният епизод на Градината. Яка реклама му удариха ,но не оцеля. 
Ох и сега Дидето знам какво ще каже и ще ме разсмее.  Тешкилата върви много добре с новият главен актьор заместващ Мурат. Дизито е с пореден сезон и има публика.

# 476
Привет и хубав слънчев ден. ☀️ Браво маминият се е появил и е в Албания.

Днес е последният епизод на Градината. Яка реклама му удариха ,но не оцеля.  
Ох и сега Дидето знам какво ще каже и ще ме разсмее.  Тешкилата върви много добре с новият главен актьор заместващ Мурат. Дизито е с пореден сезон и има публика.
Феми, понякога и яката реклама не върши работа. Не харесаха турските зрители "Тайната градина" и това е.
А Езги не си направи труда да ни покани на последния епизод. И тя е отписала вече продукцията.
Нашият "Gaddar" изобщо не го рекламираха, но пък всички харесаха и сценария, и актьорския състав, и социалните послания. Изкара си заплануваните епизоди и успешно беше продаден в чужбина, без да се налага Чачо да ходи до Кан, за да го рекламира.
Но талантливото ни момче знае как да си опече договорите. Няма неуспешен проект.
Ново стори от Алмеда - гони обсесията с езда.

А този огън дали Толгето го подклажда?!

Да сложа и Амине с кончето, че Софи искаше да я види заедно с албанката.

# 477
Ох големия актьор защо го коментирате въобще? 😅
Не му дадяха шанс ама и той вече е прочетен вестник  който се мисли за модно списание.👌🏻👎 ни можа да повие за рейт ко да се прави…
 Тя една птичка пролет не прави…😅 той хайвана е на мотото :Шъ са боръ чуек ама на конкуренция левенти и таланти 😔

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 17:23 от x BlackRose x the guardian team :)

# 478
Ново от сторито на Суде:

Отново Езги:

И една слънчева усмивка:

# 479

Общи условия

Активация на акаунт