Отговори
# 690

Flowers Bouquet ЕМИ*
 посмей се , хапни ,пийни и се отпусни..
после всичко ще се получи прекрасно
както винаги
Hands Ok Hand

# 691

Софи, вслушах се в съвета ти - хапнах, пийнах и ми стана едно такова сънено...
Зарязвам всичко и лягам - утре на свежа глава започвам отначало.
Но ще си гушна тази фотка... любима ми е!

# 692
Лека нощ!

# 693

Скрит текст:

Notes Two Hearts

# 694
Добро утро Heart

# 695
Здравейте, момичета!

"Ако носиш детството в себе си, никога няма да остарееш."
Том Стопард

Пожелавам Ви най-приятните емоции и чудесен ден!
Нека денят ви се събере в три думички - вълнуващ, усмихнат и неповторим!
Щастливо да ви е!

Кафе, приятна музика, снимки и настроение - темата ни ухае на празник. Ако и Толга се появи насладата ще бъде пълна.
Но ние сме свикнали да чакаме и да се връщаме към архивните кадри.
Благодаря ви, момичета за цялата красота, с която изпълвате страничките.

# 696
Здравейте, следобедно и в денят на международното танго. 💃💃🕺🔥 🍷🍷🍷

Благодаря за кафенцето и поздравите.

# 697

Не успях на обяд да ви поздравя със Световния ден на тангото, че едва се събудих след филмовия маратон, който нощес си стъкмих.
Но и сега не е късно да пусна танцуващите Джихан и Исра - не е танго, но е невероятно изпълнение на Толга и Суде.

11 декември - Световен ден на тангото

Датата е избрана, за да отбележи рождението на Карлос Гардел (1890 - 1935), историческа фигура за развитието на това изкуство, и на Хулио де Каро (1899 - 1980) - знаменит музикант и диригент в музикалния жанр.
Причината да се отбелязва този ден дължим на композитора Бен Молар. На него му прави впечатление, че двете рождени дати съвпадат, и решава да организира тържествено отбелязване на тази дата.

Макар да няма признание от международни институции, Денят на тангото се празнува от огромната общност по света. Танго не е само танц, а и музика, поезия и начин на живот. Танго могат да танцуват двойки, съставени от жени, както и от мъже. Това е силно социален танц и начин на общуване, в който не само страстта, на пръв поглед, е водеща, а доверието, копнежът по близост отвъд условностите.

Не мога да пропусна уникалното танго от "Yesilcam".
Чачо е страхотен. Тангото на Джан също ще намеря...

# 698
https://x.com/atvcomtr/status/1866920729788239885

Фрагмана на сериала на Суде.

Проекта на Селен стартира на 21-ви - събота по същия канал.

# 699
Ново от сторито на Алмеда:
Пуснала е и изглед от Тирана и това съвсем ме обърква къде са сем. Сайъшман.

Ново и от Езги:

И да продължим да танцуваме с... Мистър Грешен:

# 700
Добро утро и хубав ден!

Аз,ти и Топрак ;д

# 701
Здравейте, момичета!

Хубавите моменти са толкова кратки, че единственото, което можем да направим е да ги изживеем от сърце и докрай.

С пожелание всичко да ви се отдава с лекота и да ви се усмихне късмета там, където ви е най-важно!

# 702
Здравейте следобедно лежерно и тихо е.  

Ако ви е любопитно шаманката с кого е заменила младият и красив Казанова знаете къде да прочете и видите.  
Не ми пука с кого е ама да тръгне с 50 и кусур годишен професор.. Нейна си работа за любовта няма възраст ,ако търси сигурност и стабилност и семейство, които  бившият не й е дал. Сигурно тоя има и деца или е стар ерген?
Когато се разделиха то не бяха номера и номерца по женски за да заблуждава че са още заедно.  Преодоля го ,знам че не е лесно но... Той отдавна го направи минало, заминало...

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 16:04 от femmi2

# 703
Интересен избор, сигурно ли е? Човекът има много сериозна кариера, физик е, макар че на мен ми прилича на рок музикант, 75-ти набор е. Има някакви пръстени на ръцете.
https://www.instagram.com/p/CxGZZXnIJf0/?hl=bg
Всеки трябва да е щастлив!

# 704
Интересен избор, сигурно ли е? Човекът има много сериозна кариера, физик е, макар че на мен ми прилича на рок музикант, 75-ти набор е. Има някакви пръстени на ръцете.
https://www.instagram.com/p/CxGZZXnIJf0/?hl=bg
Всеки трябва да е щастлив!
Florale, прегледах линка, който си пуснала. И на мене този мъж ми заприлича на рок музикант, но може и наистина да е известен професор, физик.  
Да е жива и здрава Дуда и много щастлива с новата си изгора, стига да стои по-далече от Чачо.
Аз изобщо не я следя откакто се разделиха, дори нямам идея снима ли някъде и какво.
Невзрачна и безинтересна ми е!
От нашите хора никъде нищо...

Общи условия

Активация на акаунт