Относно височината е 101 см.,но и ние с баща и сме над 1.80 и тежи 13.800 и не иска да яде в последно време.
На градина сме от понеделник ,че беше болна ,но там пък грам не яде и спи.
Снощи се прибрахме от Троян и тази сутрин в 8.30 бяхме в Александровкска болница при Мустаков, който го диагностицира като "Строфулус". Поуспокоих се, че поне каза че не е хранително според него и най-вероятно се касае за алергия към домашен прах и акари. Сега съм си купила един препарат изписан от него с който ще напръскам всички завивки, легла и меки мебели и се надявам да няма повече рецидиви. Обрива в общи линии беше черешката на тортата след изкараните от Боби поредни ларингита и едно възпаление на лимфните възли. Тъкмо бях решила, че най-после ще го пускам пак на градина, даже говорих с директорката да го прехвърли в група и пак ни се размина. Хубавото от всичко гореописани е, че за последните 10 дни май прекарах толкова време с детето колкото за последните няколко месеца 

Това с алергиите е страшно гадна работа. Помня, че преди време така Теди се беше обринала, буквално от нищо. Докато разберат от какво е, мина доста време. На финала се оказа нещо съвсем обикновено и слава Богу инцидентно. Но докато го разберем, що притеснения бяха.
Така че много добре те разбирам какво ти е било.
Важното е, че са ви предложили поне някакво решение на проблема. А това, че се е случило точно на ЧРД, не е чак такава болка - рождени дни ще има тепърва много.
Но стана на следващия ден след РД, така че на самия празник всичко мина чудесно.

Трябвало да изчакам до 10 май, за да мине критичния шести месец и чак тогава да пътувам. Но за кръчма около 1 май съм 100% на линия.