Баба Марта пъргаво пристъпи - върза мартенички на рождениците скъпи!

• 17 066
  • 310
  •   1
Отговори
# 225
И ние си имаме програма при излизане първо се купува петле или сърчице близалка(вкъщи сме ги събрали 6-7),после отиваме в Градската градина-там се вози на един кораб и след това на джипчетата както тя  казва на количките.Все още не са изкарали и тези с монетите(който пускаш в тях)иначе сме и там.И накрая купуваме пуканки.А от днес купуваме и сладолед.
Относно височината е 101 см.,но и ние с баща и сме над 1.80 и тежи 13.800 и не иска да яде в последно време.
На градина сме от понеделник ,че беше болна ,но там пък грам не яде и спи.

# 226
  • Sofiа
Здравейте момичета,
Ще започна с многооо закъснялите пожелания Embarassed за здраве и щастливо детство на последните мартенски рожденници.
Ох не знам от къде да започвам да разказвам - първо да се похваля, че в момента съм безработна за пръв път в живота си ( напусхан едва ли не скандално след като отказаха да ме пуснат при изтичане на едномесечното ми предизвестие - много неприятно се получи и ще ви спестя разказа). Тази седмица трябва да отида на последно интервю и среща с генералния директор на една немска фирма - стискайте ми палци моля ви, че нещо взех да се панирам Embarassed.
Сега за Боби - по случай рожденния си ден получи прекрасен подарък - обрив. Водих го по доктори, казаха, че сигурно е от тортата - мазахме кремчета и обрива позавехна. С този позавехнал обрив си го заведох на почивка в Троян за една седмица и той отново пламна целия Sad  Снощи се прибрахме от Троян и тази сутрин в 8.30 бяхме в Александровкска болница при Мустаков, който го диагностицира като "Строфулус". Поуспокоих се, че поне каза че не е хранително според него и най-вероятно се касае за алергия към домашен прах и акари. Сега съм си купила един препарат изписан от него с който ще напръскам всички завивки, легла и меки мебели и се надявам да няма повече рецидиви. Обрива в общи линии беше черешката на тортата след изкараните от Боби  поредни ларингита и едно възпаление на лимфните възли. Тъкмо бях решила, че най-после ще го пускам пак на градина, даже говорих с директорката да го прехвърли в група и пак ни се размина. Хубавото от всичко гореописани е, че за последните 10 дни май прекарах толкова време с детето колкото за последните няколко месеца Heart Eyes
Леле като гледам за какви размери си говорите се стряскам - моя дребо не знам със сигурност колко е висок, но тежи към 12 кг и носи 24ти номер Embarassed
Иначе се сдобихме с едно ГОЛЯМО колело което кара с голям кеф. Малко имах затруднения да го науча да спира, но след като го оставих  пъти да падне схвана и номера със спирането Mr. Green
Ох имам много още да разказвам но трябва да се захващам с дезинфекцията на къщата Twisted Evil
Чао от мен. Надявам се да влизам вече по-часто след като си смених работата Grinning
ПП: Чоколина Мони е разкошна принцеса с тази розова рокля. Пу пу да е жива и здрава.

# 227
Valery, тая алергия към домашен прах вече се спряга постоянно  Shocked Сигурна ли си, че е от това?
Калоян така се обрина от малини в комплект с печене на слънце  Close
А какво правиш с тоя препарат? Пръскаш вкъщи ли?  newsm78
Жалко ,че така е станало на РД.
И Калоян нощта преди РД вдигна 39 градуса, та отменихме партито  Rolling Eyes Ама...случва се.
Стискам палци за новата работа! Hug

# 228
  • В светлината на слънцето
Валери, наистина много ти се е събрало в последно време. Стискам ти палци неприятностите да са били дотук и нещата вече да вървят към по-хубаво.  Praynig Това с алергиите е страшно гадна работа. Помня, че преди време така Теди се беше обринала, буквално от нищо. Докато разберат от какво е, мина доста време. На финала се оказа нещо съвсем обикновено и слава Богу инцидентно. Но докато го разберем, що притеснения бяха.  ooooh! Така че много добре те разбирам какво ти е било.  Sad Важното е, че са ви предложили поне някакво решение на проблема. А това, че се е случило точно на ЧРД, не е чак такава болка - рождени дни ще има тепърва много.
Стискам ти палци и за новата работа. Вярвам, че ще успееш. За старата не съжалявай - сигурно така е било писано да стане. А и нали знаеш: всяко зло - за добро.  Wink

# 229
  • Sofiа
Тя тая работа с алергиите не ни е за сефте. Бащата на Боби е с алергии и явно той е предразположен: на 8 месеца имаше атопичен дерматит - пак при Мустаков ходих. Тогава каза че е контактна алергия (най-вероятно аз бях я предизвикала с омекотител). Отшумя сравнително бързо. Няколко месеца по-късно го записах на детска кухня и пламна целия (съвпадение ли беше, що ли?) и понеже исках бързо да го види лекар и не ми се записваше при Мустаков ходих при друг, който ми изкара акъла: направи каза че е алергичен към всичко да си го държим в аквариум - да не ходи на ясла, градина и т.н. - бях си изкарала акъла, но в последствие го захраних и всичко беше 6. И след това 2 год. затишие - никакви проблеми, че и на ясла ходи година и половина. И сега това Close Но стана на следващия ден след РД, така че на самия празник всичко мина чудесно.
Калли какво да ти кажа - те всички алергии са много спрягани напоследък. Не знам на какво да вярвам. Купила съм сега пръскалката -даже звъннах на телефона на фирмата вносител да питам наистина ли е безвредно да напръскам завивките и казаха че е АБСОЛЮТНО безвредно, та ще пръскам. Идеята е да изтрепя вероятните причинители (май акарите) които сега са в размножителен период.
Лулумба за старата работа грам съжаление нямам - не се чуствах комфортно там от МНОГО време (+ че работех до 20 часа прекалено често). Жалко е, че трябваше да си тръгна по грозен начин, но всяко зло за добро, а в този случай съм сигурна, че е за добро Simple Smile
Айде, аз продължавам с пръскането Wink

# 230
  • София
Здравейте!
Отдавна не съм се вясвала тук, но много работа напоследък. Да ви споделя новината - чакам бебе и то засега са две. Чудя се как Ивето ще ги приеме и откога да почвам да я обработвам?  newsm78

# 231
Здравейте!
Отдавна не съм се вясвала тук, но много работа напоследък. Да ви споделя новината - чакам бебе и то засега са две. Чудя се как Ивето ще ги приеме и откога да почвам да я обработвам?  newsm78
Ехеееее, Клер...   bouquet
Ти вярно изчезна, и сега с гръм и трясък се появяваш.
Много хубава новина  Hug  bouquet
Аз бих започнала отрано с подготовката.
Може да й разказваш колко е хубаво да си има бебе, как ще го гушка, как ще я обичате повече, как тя ще го обича...някакви такива неща.  newsm78

С теб се знаем от проблемното, пък сега чак и две чакаш, много ме зарадва, наистина    bouquet

# 232
  • Варна
Клер, прекрасна новина! Радвам се заедно с теб! Желая на всички ви в къщи много много здраве и щастие и безпроблемно износване на двете човечета!  Hug  bouquet

# 233
Клер, страхотна новина  Hug
Толкова се радвам... Стискам палци всичко да е наред и да гушкаш две малки сладки бебчета  Hug
За каката незнам какво да ти кажа. Аз лично реших да изчакаме резултата ми от анмиоцентезата и чак след това казахме на Теди. Така че тя знае, че ще става кака от около един месец. Но пък засега приема новината много положително - всеки ден пее на бебето (тоест на корема ми), а вечер го целува за лека нощ.  Mr. Green Ще видим през август как ще бъде... Mr. Green
На теб кога ти е терминът?

# 234
  • Варна
Момичета, влизам набързо, защото след малко се местим в новия апартамент и следващите 10-тина дни няма да имаме нет. Прочетох ви, но нямам време да пиша, че мъжът ми иска вече да изключваме компа.
Мони също е болничка, с Т от вчера, червено гърло и кашлица.

Валери, стискам палци за новата работа, дано всичките неприятности са зад гърба ви вече!

Клер, страхотна новина!   bouquet

Пишете ми ЛС, ако организирате нещо за 1-ви май, ще си проверявам пощата от време на време на работа.

# 235
Ееее, момичета, ако се организирате за 1ви май някъде с преспиване, мен най-вероятно няма да ме има.
ние заминаваме на 28ми до 30 април в Рибарица.
Но на 1ви се връщаме, така че ако ходите на кръчма някъде ще дойдем Hug

# 236
  • Sofiа
Клер, Честито   bouquet.
Наистина страхотна новина!
Чоколина доно Мони се оправи бързо Praynig.
Слънчев ден на всички ви  bouquet

# 237
Кали, май и на мен няма да ми се отвори парашута за пътуване.  newsm78 Трябвало да изчакам до 10 май, за да мине критичния шести месец и чак тогава да пътувам. Но за кръчма около 1 май съм 100% на линия.

# 238
Кали, май и на мен няма да ми се отвори парашута за пътуване.  newsm78 Трябвало да изчакам до 10 май, за да мине критичния шести месец и чак тогава да пътувам. Но за кръчма около 1 май съм 100% на линия.
Ако искате да се видим някъде с преспиване, може през юни, много по-топло е и ще можем да се възползваме от някое малко хотелче с външен басейн. Имам адреси и тел. на много такива и децата ще се кефят  Grinning
Ако организирате нещо за 1ви май, за кръчма, ще ми кажете ли?
lulumba, ще ти пратя GSM-a ми на ЛС, защото няма да чета форума след 27ми  Grinning

# 239
За юни е даже още по-добре, тъй като времето ще бъде по-хубаво. А идеята за хотелче с басейн е чудесна.  Peace
Кръчмата обаче си остава, нали?

Общи условия

Активация на акаунт