Кралски работи и клюки - октомври 2024 г.

• 85 615
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 1 335
Хайде, дано всички имат достатъчно доказателства, че всеки по веригата да си понесе последствията според закона и действията си.

# 1 336
Като е извършила нарушение, да  и повдигнат обвинение и да се свършва, то супер досадно стана вече, сега пък тайнствена къртица сред служителите. И вестникарски бомби изскачат за поддържане на съспенса.

Норвегия е правова държава за пример, оправяйте се Simple Smile.

# 1 337
  • При семейството си
Ама журналистите да питат И полицията защо се е обадила на Мете Марит, че после и на Мариус, че ще го арестуват еди къде си.

# 1 338
Не знам кое е супер досадно, радвам се, че се говори за тези неща, а не всяко чудо за три дни като у нас, подобни безобразия следва да се оповестяват и ако полицията не си върши добре работата, то "третата власт" следва да й бъде коректив. Странно ми е как се променят мненията, то жертвите бяха виновни, то полицията, а кралското семейство цялото в бяло, те не са искали нищо, полицаите сами от съжаление са правили всичко, и то при изнесени записи, показания, снимки, а в един друг случай по една снимка се произнесе присъда.

# 1 339
Дворецът изобщо не коментира. Пълно мълчание и затъмнение. Не знам защо си мислят, че ще им се размине и че хората и медиите ще спрат да питат.

И аз си мисля, че изнесената информация е истина. Вписва се чудесно с другите изцепки на Метте-Марит. Дано журналистите задълбаят повече и изкарат наяве и другите неприятности.

# 1 340
Като е извършила нарушение, да  и повдигнат обвинение и да се свършва, то супер досадно стана вече, сега пък тайнствена къртица сред служителите. И вестникарски бомби изскачат за поддържане на съспенса.

Норвегия е правова държава за пример, оправяйте се Simple Smile.

Абсолютно. Някакви медии твърдят нещо си и хайде Метте на гилотината. 😃 Ако имат доказателства журналистите трябва да ги представят където трябва, за да се вземат необходимите мерки.

# 1 341
Не коментират, защото върви разследване.

Частта с "всичко,  което кажете може и ще бъде използвано срещу вас" не е случайна.

# 1 342
Никой от нас не знае дефакто тия медии. Не е като с ЮК - да знаем като го каже дейли мейл или ббс каква е разликата.

# 1 343
Никой от нас не знае дефакто тия медии. Не е като с ЮК - да знаем като го каже дейли мейл или ббс каква е разликата.
потребителката Фенрис живее от дълги години в Норвегия и познава достатъчно добре локалните медии. Със сигурност по-добре отколкото тук от България някой си мисли, че се знае разликата между ббс и дейли мейл.

# 1 344
Но има достатъчно ясно изразена позиция, която може да подкрепи с каквото си избере от целия спектър медии. Които ние за пръв път чуваме сега.

# 1 345
  • ВАРНА
Не оправдавам Метте,че замита след сина си и,че помагайки на едното си дете застрашава позицията и бъдещето си на другото,което може и да не стигне до короната.Най-смущаващи са действията на полицията-имаш ли пари и власт си недосегаем.

# 1 346
  • София
Императрица Масако и принцеса Аико на есенното градинско парти в Akasaka Estate на 30 октомври 2024 г.

# 1 347
Много са красиви японките, страхотни кимона. Харесвам точно този контраст в Япония, супер модерна в техническо отношение страна, в която са запазени вековни традиции.

# 1 348
Непонятна ми е тази пламенна защита на Метте-Марит тук с оглед разкритията за нея и сина й. Но всеки има право да подлага под съмнения всяка информация, която не му харесва и изнася. Досега обаче нито една изнесена информация за Мариус не се е оказала грешна. Това говори много за старанието, което журналистите полагат, за да верифицират всичко, което пишат.
Не е тайна, че някои медии плащат добри пари за информация от извора. Не е и толкова невероятно да има служител в имението Скаугюм или гвардеец, който да се полакоми за парите като изнесе информацията на медиите.
Дано само полицията не е повлияна негативно от чадърите и брезентите, които Метте-Марит опъва над сина си. Като майка ще опъва, ама тя не е само майка. Забравила си е тотално ролята.
Чух по радиото, че се очаква делото да е през втората половина на 2025. Полицията подготвя окончателния обвинителен акт, който ще се внесе в съда и ще се насрочи дата. Тоест има още време да излязат още разкрития. Частта от разследването, която се отнася до Юлиане и Нора, е приключила. Остава само частта за Ребека.

# 1 349
Тежка е кралската корона,аз като майка не бих искала да съм на мястото на Мета-Марит.
О,времена,о нрави!

Общи условия

Активация на акаунт