Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 18

• 60 681
  • 766
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте, може и да не е най-точното място тук, за което се извинявам предварително, но да питам някой знае ли дали в Дългас ще пуснат по-големи намаления до Нова година, тъй като съм си харесала една преса на Лореал и се чудя дали да я поръчам сега или да изчакам?

# 721
  • София
Мацки, не знам дали сте коментирали, но ми попадна код за 25% отстъпка за Lancome и го споделям с Вас - XMAS25.

Отстъпката не се комбинира с други отстъпки. Отстъпката не важи за Absolue Les Parfums, Absolue, Absolue L'Extrait. Ако един или повече от подаръците към поръчката не са налични, Lancôme си запазва правото да ги замени с продукти на същата или подобна стойност.

# 722
1. Търся код за Ozone за хранителни добавки.
2. Подарявам код за Booking - на л.с. - подарен на Dolce la vita

Кодчето за Ozone много ми трябва 🫶🏻
😊

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 09:55 от Leilla_

# 723
Някой дали има MB на Vivacom, които няма да използва? Ще съм благодарна да ми пишете ЛС. 😊
На какъв план сте? От сряда за всички Unlimited планове има неограничени МБ на максимална скорост до края на годината. Единственото при тях е че трябва на всеки 10 ГБ да пускате смс към 1237 да ви пуснат още 10. Иначе и МБ и смс са безплатни и неограничени. За 24 часа можете да ползвате колкото искате интернет.

# 724
  • Елхово
Здравейте, някой с код за Mohito?

# 725
Някой дали има MB на Vivacom, които няма да използва? Ще съм благодарна да ми пишете ЛС. 😊
На какъв план сте? От сряда за всички Unlimited планове има неограничени МБ на максимална скорост до края на годината. Единственото при тях е че трябва на всеки 10 ГБ да пускате смс към 1237 да ви пуснат още 10. Иначе и МБ и смс са безплатни и неограничени. За 24 часа можете да ползвате колкото искате интернет.
С предплатена карта съм към Vivacom и я използвам предимно за интернет. Заредила съм я с плана за 36 Хил. MB и трябва само да ги поддържам на всеки 21 дни. Иначе за говорене използвам друг оператор, който не е български.

# 726
За съжаление не съм запозната с предплатените карти. Аз правя същото като вас, но с карта на Йеттел и там не мога да добавям пакети подарък. Опитах вече и з съжаление не става. Добре че пуснаха тази "промоция" та мога с основният ми телефона да пусна интернет навсякъде.

# 727
  • Sofia
Имам код за книгата на Манчев изтича утре. Ако някой го иска да пише на лични.

# 728
Търся промо код за Pic. Bg

# 729
Код за Fashion days?

# 730
  • София
Здравейте, има ли код за Douglas , който може да се ползва с намалението за ЧП?

# 731
Здравейте, някой има ли код за Answear?
Благодаря

# 732
# 733
  • София
Здравейте!
Търся код за Sinsay

apsi3farh9milric

# 734
  • Варна
Здравейте, някой има ли код за Answear?