Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 18

• 63 377
  • 766
  •   1
Отговори
# 300
От Озон вчера пращали на мейлите, кодове за отстъпка, но аз нямам достъп до моята поща. С молба, ако някой няма да си ползва кода, може ли да ми го изпрати на ЛС.

# 301
  • София
Здравейте момичета, търся код за https://bulgarbiotic.bg/

# 302
# 303
Здравейте Simple Smile
Код за ozone.bg, знае ли някой?

# 304
  • София
От Озон вчера пращали на мейлите, кодове за отстъпка, но аз нямам достъп до моята поща. С молба, ако някой няма да си ползва кода, може ли да ми го изпрати на ЛС.
Специално погледнах имейлите. Имам от вчера от Озон, но е рекламен. Няма код. Явно не са пращали на всички. Wink

# 305
Има ли действащ код за 20% за фешън дейс, за всичко да е. Този в момента , който е (get20) не действа на това, което искам .

# 306
Здравейте, някой дали има свободен код за букинг, който няма да използва? Ако има такива може ли на лично да споделите 🌞

# 307
Някой да има код за shein?
Благодаря!

# 308
Някой да има код за shein?
Благодаря!

# 309
Търся Код за fashion days?

# 310
Търся код за Синсей, бяха ми изпратили с поръчка код, но не ми е активен в сайта. Ако на някой му върши работа:

# 311
  • София
Ако някой Димитър или Димитринка не смята да използва ваучера си за имен ден за Емаг, с радост бих го "приютила". Simple Smile Натрупах доста неща в количката. Simple Smile

# 312
  • София
Емаг, дават ли още такива ваучери? Защото аз тази година нито за РД, нито за ИД получих. Мисля, от както има джениус, вече не дават ваучери. Или мен избирателно ме пропускат.

# 313
  • София
Емаг, дават ли още такива ваучери? Защото аз тази година нито за РД, нито за ИД получих. Мисля, от както има джениус, вече не дават ваучери. Или мен избирателно ме пропускат.
Възможно е. Последно мъжът ми имаше такъв ваучер през април. Не знаех, че са ги спрели. Само си спомням как в началото нямаше никакви условия и си купувах неща за 10 лв. до шоурума им без да доплащам нищо, а после поставиха 100 условия и поне за мен "подаръците" станаха безинтересни. Сега и без тях останахме. Joy

# 314
DAYS2024 за до 30% при поръчка над
159 лв. от obuvki.bg( валиден до 28/10).

Общи условия

Активация на акаунт