Болки в корема след секцио

• 207
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте, мами. Имам малко странен въпрос, но предпочитам да разпитам преди да търся драма в проблема. Та, имам направени две операции секцио една преди 4 години и една преди година и 3 месеца. Операциите минаха перфектно, с бързо възстановяване, без никакви проблеми. Няколко часа след операциите бях на крака, а болкоуспокояващи не съм пила. Но, сега когато играем с децата и седнат на корема ми, без значение на коя част (долу или горе) усещам остри болки. И двамата бяха големи бебета. И си го обяснявам с нещата, които са се случили в тялото ми, заради това. Но наистина е много болезнено. Когато съм права, наведена, легнала по корем няма болка, но ако дете седне върху корема болката е ужасна, много силна и остра. Има ли и други мами с подобен след родилен проблем? И нормално ли е след две бременности да имам такъв дискомфорт?
Благодаря предварително на отзовалите се!
Хубав ден !

# 1
  • София/Севлиево
Моите племеннички са с година и малко разлика родени и двете секцио.Сега едната е почти на 11 години,другата на 9 ,но и до днес сестра ми казва,че понякога усеща подобни болки.Ходила е на лекар и са ѝ казали,че няма проблеми...А мен повече от 16 години ме боли кръстът на мястото, където ми поставяха упойката при раждането на големия син (а имам и секцио с упойка слагана почти на същото място преди 3 години,но знам че е от първата бременност, защото тогава ме дупчиха няколко пъти докато сложат упойката).Свикнала съм,но понякога е наистина нетърпимо...

Общи условия

Активация на акаунт