Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 117 171
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Бургас
Най- накрая успях да регистрирам бележка на локумите. Проблема ми е бил в снимката.

# 1 201
Печеля на малкият пъзел от Флорина. С една бележка.
А за Xiaomi, и аз чакам,ама ги няма никакви...

# 1 202
И аз съм с пъзел от Флорина. Сега получих имейл Hug

# 1 203
Да питам имеше една дама в ИГ. Тегли миналата седмица 25 победители. (stellaaiv) Дали има някой спечелил от там и дали  някой да си е получил наградата?

# 1 204
# 1 205
Искам да благодаря на denyil, която подари на внучето ми сладкото агънце на Пуфис.

Много мил жест! Hug

Denyil е невероятен човек, с голямо сърце!

Аз пък идвам да похваля Захарни заводи за коректно отношение. Направих поръчка за почти 40 лв. В началото на седмицата, куриерът ми носи някакво малко пакетче, с различно от поръчката ми съдържание. Отказах го. В четвъртък сутринта писах имейл на Захарни заводи, че освен, че са ми объркали поръчката и никой не се свърза с мен, има разлика и в обявената от тях цена за доставка, и тази на куриерската фирма (6 лв. разлика, в полза на Спиди). На обяд ми върнаха отговор, че ще проучат случая, а към 16.00 часа ми изпратиха имейл, че утре (т.е. днес) коректната поръчка ще ми бъде доставена със Спиди. Към десет куриерът ми донесе пратката. И не само доставката, но и цялата поръчка са ми безплатни. Очарована съм от Захарни заводи и от жеста им. Така се прави, когато искаш да си задържиш клиентите. Мислех с фактурата от поръчката да участвам в играта им, но тъй като пари не съм давала, ще си купя специално още продукти от физически магазин и ще регистрирам касовата бележка. Заслужили са.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 17:06 от Dara888

# 1 206
  • Washington,USA
Най -накрая и за мен да има сърчице , много се зарадвах , някой ако си го получил може ли да ми го снима.

На 50 страница тук го има.

# 1 207
И аз да похваля и да благодаря на PureLove, която преди време ми подари два шезлонга от КК, а днес ми прати и бабъл бед и тениска на КК! Страхотни хора има в този форум! ❤️❤️❤️
Нищо не чакам и не играя много напоследък.

# 1 208
Здравейте, групичка, давам 2 х 2К МВ на Yettel за 7 дни, трябва ми код за Практис, ако някой има за даване! Благодаря предварително! ❤️

# 1 209
Получих мейл от Флорина, че печеля несесер, с 2 или 3 бележки съм.
Случайно го видях, адресът, от който изпращат е  office@symmetric.bg, даже не знаех дали да отварям. Зарадваха ме Simple Smile
Някой беше питал за снимка на сърцето от крина, бях я пускала тук. Ето го

# 1 210
Кой куриер носи наградите от Фереро?

# 1 211
Кой куриер носи наградите от Фереро?
Европът

# 1 212
  • София
Здравейте, успяхте ли да си възстановите изчезналите  от приложението койнс от Кока Кола?

# 1 213
  • Пловдив
Здравейте, групичка, давам 2 х 2К МВ на Yettel за 7 дни, трябва ми код за Практис, ако някой има за даване! Благодаря предварително! ❤️
Пращам!

# 1 214
  • Велико Търново
Здравейте, успяхте ли да си възстановите изчезналите  от приложението койнс от Кока Кола?
Още не са възстановени.

Общи условия

Активация на акаунт