Обучение в дистанционна форма

• 467
  • 9
  •   1
Отговори
  • Somewhere far away
Търся мнения, по възможност от хора , които учат или са завършили дистанционно.
Искам да знам как се случват изпитите, доколко отнема от времето, може ли да бъде съчетано с работа ?
Изобщо всякакъв опит ще бъде полезен.

# 1
Аз уча задочно и дистанционно. Много зависи от самия университет, тъй като навсякъде организацията е различна. Аз съм в майчинство и не ходя на работа в момента, тъй че малко ми е по-лесно. Лекции имам само събота и неделя. От преподавателя зависи дали ще са от сутрин до вечер (както са по график) или ще има по-малко часове. Изпитите ни питат как ни е удобно и ние си избираме съботи и недели. Зависи каква е специалността. Понякога има курсови работи и няма изпит, но понякога има тестове или отговор на въпроси. Ще ви бъде малко трудно, но е напълно възможно ако имате мотивация.

# 2
  • Somewhere far away
Ами споделете в кой уни сте?
Изпитите как точно се случват - он лайн ли?

# 3
Аз съм в СУ. Да, онлайн са. Или е тест в определен час или пращат въпроси, за определено време.

# 4
  • Somewhere far away
В СУ не знаех че имат дистанционни специалности. Ще погледна.

# 5
Не са обявени като такива. Аз случайно разглеждах и видях в седмичното разписание, че се водят в онлайн платформи.

# 6
За ИУ Варна - всичко е дистанционно. Има текущ контрол, правиш задания, пращаш, накрая тест/курсова, лекциите са само 1-2 седмици по цял ден, но няма проблем просто да си слушаш.

# 7
Аз съм в СУ. Да, онлайн са. Или е тест в определен час или пращат въпроси, за определено време.
Това за бакалавър или за магистър? Аз когато питах ми казаха, че нямат дистанционно обучение.

# 8
  • Somewhere far away
Да, проучих набързо. Само за магистър са дистанционните в СУ - тънка , но важна подробност.

# 9
Не са обявени като такива. Аз случайно разглеждах и видях в седмичното разписание, че се водят в онлайн платформи.

Здравейте, какво учите. Къде виждате седмичното разписание. Интересувам се от курс или магистратура за учител по математика, но ми се иска дистанционно, защото не мога да отсъствам от работа.

Общи условия

Активация на акаунт