Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 117 148
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Варна
 За пореден път питам какво станa с форумната игра на Greenfly?

# 1 231
  • Washington,USA
И аз това се чудя

# 1 232
Здравейте, приятели!
Отдавна не съм се включвала, защото бях се затрупала с работа. Днес спечелих от Кока-Кола ваучер за Глово 6.00 лева, обаче се разочаровах да разбера, че е за поръчки над 13.00 лева...
В последния момент се включих с бележки и в играта на Либрес, както и на Коколино. С нетършение чакам тегленията.
Забелязвам, че намаляха сякаш Гивауеите в ИГ и ФБ. Дано има раздвиждаване с наближаването на празниците.

# 1 233
Сготвих на Май Дей рецептата и снимката не е одобрена. Не мога да ги разбера какво искат, като е сготвена по посочения начин, но няма как да го разберат. Явно търсят визуално да е 1:1 ли?
Ми не ги снимах в тава доматите, а в чиния 🙄

# 1 234
Здравейте, има ли някои спечелил от Фибела, защото играта им ми се струва малко като тази на Верея? Там поне един човек от форума се похвали с награда. В тази игра колко патета и еднорози ме сгазиха и все нищо не печеля, а и никой досега мисля, че не е споменавал за каквато и да било награда от тях.

# 1 235
  • София
Аз не играя в играта на Фибела с многоооо кодове и нищо. Цялата ставаш в сребърни и после играеш на игра. Досада..

# 1 236
Сготвих на Май Дей рецептата и снимката не е одобрена. Не мога да ги разбера какво искат, като е сготвена по посочения начин, но няма как да го разберат. Явно търсят визуално да е 1:1 ли?
Ми не ги снимах в тава доматите, а в чиния 🙄
Моята също е снимана в чиния и е одобрена. Според мен може би нещо им липсва от снимката. Примерно магданоза.

# 1 237
Angelche8911, може, или пък да отсяват по друг начин. Ама демотивират ме. Поне да знам причината, да не се напъвам да хабя продукти.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 16:53 от Merelenda

# 1 238
Angelche8911, може, или пък да отсяват по друг начин. Ама демотивират ме. Поне да знам причината, да не се напъвам да хабя продукти.
Съгласна съм, че е демотивиращо, особенно ако си изпълнил рецептата. Аз бих им писала на формата за обратната връзка. Все пак и ние влагаме усилия.

# 1 239
Аз им писах, но все пак реших да направя трети опит и да преместя от чинията в друг съд. Отговор още нямам на мейла, но третата снимка  вече я приеха.
Иначе и на предните и сегашната си имаше магданоз. Явно други неща гледат, не знам, но третата ми снимка е много смотана 🤣

# 1 240
Някой знае ли дали участията на Роден край и ФФ важат за цялата игра. В правилата пише за тегления всяка седмица, но дали и участията са само за съответната седмица?

# 1 241
https://xiaomi-bulgaria.bg/promotion/
Качили са печеливши.
Разочарована съм. От толкова много печеливши,отново съм капо.

# 1 242
https://xiaomi-bulgaria.bg/promotion/
Качили са печеливши.
Разочарована съм. От толкова много печеливши,отново съм капо.
И мен ме няма..

# 1 243
Аз спечелих от Фибела още първия ден на играта дневна награда, даже преди няколко дена си получих ваучера.

# 1 244
https://mistral.shop/igrai-i-specheli-s-jaffa-strahotni-nagradi
Попадна ми.Не съм чела правилата.

Общи условия

Активация на акаунт