ОКТОМВРИйски СПАМ - и да вали, и да вее - ВИНО да се лее (01.10 - 31.10.2024)

• 5 558
  • 154
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Предисторията гласи, че тя и брат й вероятно са били съвсем бебета. Дали са ги да ги гледа някаква баба на 82 години, в малка клетка, без никакви грижи, да не говорим за адекватни грижи. Имат си двамата и бебе. Тримата живеят в жестока мизерия.
Как и защо за тях разбира една жена с хотел за кучета и котки, не зная. Но тя им търси дом.
При мен попадна Златинка, майката...
Въпреки че беше минала всички прегледи и изолация за 10 дни, дойде в нас в потресаващо състояние малко след НГ.
Голям страх, чудо на чудесата беше. Моите праски не я приеха и си я гледам отделно (в последствие и другите две се изпокараха, та всяка си живее в нейна къща).
Още е страхлива, като я вземеш направо се парализира от страх, даже не се опитва да избяга. Но като й чистя клетката идва внимателно към мен и ми дава гушка да я галя. Страшно миличка и добричка е. Даже напоследък и хигиенни навици придобива.

А това е Бейланка - сладуранка. Тя е от зоомагазин, беше на 3 седмици. Дамата на сърцето ми е тя. Ма голяма дивачка става. Февруари ще направи 2 г.

# 31
Браво на теб, Дайсче! И Бейланка е голяма сладуранка. Пускай по често снимки.

# 32
Радвам ви се, хора! Чета ви уж за успокоение.
Скрит текст:
Зле съм /т.е. майка ми е зле/, та стискайте по едно палче от време на време. Мъча се да се ободрявам, ама нещо не ми се получава. А такава на никой не съм полезна.

# 33
  • София
Инче, не може все на всички да си полезна. Особено като имаш такава тревога.
Стискам палци да мине всичко бързо и благополучино.

# 34
# 35
  • София
Ойй, Кике, викам Омъжила се е тая жена, забрави за нас.
Да не те отвлече някой?

# 36
Здрасти, Кики! Давай разправяй кво става Simple Smile

# 37
Кот стаа, стаа Grin

Обзе ме радостна еуфория, когато ви намерих тук.

Дайсо, не с лошо, тва с омъжването се ено не съм го прочела

# 38
Мисълта за Кики ще ме разсейва. Много Kissing Heart, Кики, въпреки че знам, че не обичаш лигавщините. Blush

Е, тя, Дайсчето за хубуу, демек нямала си време за нас от много обожатели, нъл тъй? Grinning Разкажи за лятото, морето и Равда.

# 39
# 40
Май тази тема ще откараме над 10 странички BlushStuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 41
  • На Марс
викам Омъжила се е тая жена

ми то за толквоз гадини она са а развела вече Simple Smile

# 42
О, Кики Heart Eyes давай резюме да ти наваксваме. Периодично се сещам за теб, но е пиленце ми каза, че си жива, и реших да не те закачам дистанционно.

Хора, тоя Ади е пълен дебил. Научил се е, че като легна да си дремна трябва да го галя, ама ако спра да го галя, почва да ми 'пипа' очите с лапички. Познайте дали съм успяла да направя следобедна дрямка последните n на брой месеци с тоя очен масаж Confused

# 43
Норче, затваряй го нейде.

Ходихме до плажа да хапнем прясна рибка. Мн е яко вече. Места навсякъде има. Спокойно и приятно е.

# 44
Ако го затворя, крещи докато не прегракне. Не става.
Искам и аз рибка, ама тук никак не им разпознавам рибите, и гъркът това се жалва, че и да вземе нещо, не го знае кво е.

Общи условия

Активация на акаунт