Войната в Украйна 3

• 893 076
  • 19 842
  •   3
Отговори
# 4 005
Путин използва, че 90% от Русия е занемарена. Просто предлага облаги и плячка на хора, които иначе нямат никакви шансове в живота. А ако не стане - винаги може да се обърне за помощ към затворниците и малцинствата.

# 4 006
  • София
Ама и те свършиха.

С чашка в ръка приветства годишнината, ама нещо не може да върже две приказки. Мрънка си под носа.

# 4 007
От името на Европа занапред (може би) ще я плащаме войната аз и вие -  в случай, че не ви е ясно.
И това е за протокола.

Иначе все още не ми е ясно защо ще загинат още хиляди хора и от двете страни.

# 4 008
  • София
Общото събрание на ООН приема резолюция на Украйна, осъждаща пълномащабното нахлуване на Русия в Украйна.

САЩ и Русия гласуваха против резолюцията, а Китай и Индия се въздържаха.
Другите против са ясни, барабар с Израел.

# 4 009
Ох, доплака ми се за американците. Не успяха или не искаха да фалират Ваген първия път, ама, ако цялото това сега не е цирк, вторият път може и да успеят.

Пък вие си мислете, че всичко е за Украйна само.

# 4 010
  • София
Тръмп наистина се мисли за владетеля на владетелите. Плашещо става…

# 4 011
Скрит текст:
Ако сега войната спре, ще се върне с още по-страшна сила, и вече не само в Украйна.
Тогава защо Европа не се включи и тя във войната? Дали ще е сега, дали ще е след време, щом сме обречени ....
Най-доброто сега е мир, другото ще го мислим после, но пък мир с условията на Русия и САЩ никак не е добре за никой, даже и за Русия.
Включила се е с пари, за военни още се решава.
Да, Тръмп няма да възрази европейски въоръжени сили да влезат във войната, щом не се иска нищо от него що не.
Ако Европа предприеме такъв ход, къде спа три години, та сега "щедро" да праща да умират още хора.

Скрит текст:
Аз нямам против да дам на нуждаещите се пари, при положение, че и аз съм получавала. Който има проблем с християнската повеля да се помага на ближния.... си е негов проблем.
Разбира се, предпочитам парите да отиват за възстановяване, не за защита, но за съжаление, докато джуджето с чашката не миряса, е слабо вероятно.
Има нов пакет със санкции, може би затова беше така умърлушен. Вярно, че не действат, но все пак....

Какво падение за американците! Close
Путин пет пари не дава за тези санкции, а европейците имитират дейност с тях. Падението е за европейците, защото сме излъгани от най-верните си партньори, с които изповядваме едни и същи ценности.
И е безсмислено да се дават пари за оръжие, това значи още жертви и още превзети територии от Украйна.
Да търсят начин за край на войната, затова са лидери.

# 4 012
Тръмп - „Мисля, че сме много близо до постигането на споразумение, при което да си върнем парите за определен период от време.“ „Ще се срещна с президента Зеленски. Всъщност той може да дойде тази или следващата седмица, за да подпише споразумението... В момента се работи по споразумението. Те са много близо до финализирането му.“

https://x.com/CollinRugg/status/1894088498350543358

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 20:44 от intheroom

# 4 013
  • София
Тръмп също казал, че Путин нямал проблем в Украйна да се разположат европейски оръжия, като част от сделката за мира.
Също вярва, че Русия и Китай ще си резнат бюджета за въоръжаване с 50%.

# 4 014
Тръмп вече не говори за 500 мириарда, а за десетки милиарди долари.
Така може наистина да подпишат.

# 4 015
  • София
Макрон се усмихва и намига, голямо търпение от негова страна.

# 4 016
То се вижда защо. Утре стават три години от жестока война, има ли друга държава в Европа, която би издържала толкова? Заедно с Украйна, Европа ще е силна. Всеки ден обстрелвана и сега летят шахеди в тези минути. росияне вече добавиха и шрапнели вътре, террорюги. Това е за хора, колкото може повече да пострадат.

Ама ти защо говориш така ,сякаш сама Украйна се защитава.милиарди се изляха там и още се изливат,тя с патос ни съобщава,че те издържали.Няма такова нещо.А и Урсула ви каза-евентуално 2030 година ще си приемат.Евентуално,това е доста време

# 4 017
  • София
Колко пари струва един човешки живот?
Живота на едно дете по- евтин ли е?
Вещи сте, кажете да знаем.

# 4 018
Цяла Европа пряко и косвено даде много милиарди в тая война, мобилизира всякакви политически и икономически ресурси,, жертва се за санкции и всичкото това за какво - на път е да пие една студена вода. И още копаят дъното.

Излъганата Европа.

# 4 019
Путин днес каза, че съдбата им е да воюват, не каза нищо за мир и преговори.
Пък вие си говорете/пишете каквото искате.

А за Европа дето дала... не е обедняла.
Ръка, която дава, не обеднява.

Общи условия

Активация на акаунт