Войната в Украйна 3

• 765 524
  • 17 443
  •   9
Отговори
# 17 430
Путин не е само изрод спрямо украинския, но и спрямо руския народ. Какви са тези руски войници? Дядовци на 80 години и младежи с физически и ментални проблеми. Вместо помощ ги праща на фронта да измират.

https://www.facebook.com/watch?v=1850724075543151
По какво разбрахте,че са руснаци?Питам ,защото  по руските канали  коментират,че са украинци.

# 17 431
  • София
Стискам ви палци.
Дано посрещнат Новата година спокойно в Украйна.
Пратете ни вашият океан, само така ще има спокойствие.

Путин не е само изрод спрямо украинския, но и спрямо руския народ. Какви са тези руски войници? Дядовци на 80 години и младежи с физически и ментални проблеми. Вместо помощ ги праща на фронта да измират.

https://www.facebook.com/watch?v=1850724075543151
По какво разбрахте,че са руснаци?Питам ,защото  по руските канали  коментират,че са украинци.
По униформи, говор. Веднага по говор може да различиш даже от кой регион россии идват те. Тези хора ги използват за разминиране, това е 100% ще бъде мъртво и ден няма да оцелее.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 11:34 от Natalia123

# 17 432
Има въз-можност да се определя локация по снимка.
 А в украинската армия така облечени няма. Просто няма така облечен украинец.

# 17 433
  • София
Разбира се, че по руските канали ще коментират, че са украинци. Униформите на другите трима също са руски.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 12:04 от Lunna Sonata

# 17 434
Търсят се преведени 48 милиарда долара, повечето от които по сметките на Зеленски", според Лари Джонсън
Смята се, че високопоставени европейски служители, включително и ръководителят на европейската дипломация Кая Калас, са замесени в измамите,повечето от тях са преминали през Естония.
Искате ли да знаете защо Кая Калас иска всичко това да продължи толкова много? Само не ми казвай, че се интересува от Украйна. По-голямата част от парите са отишли в банките на Естония. Ясно ли е? . Така че, да знаете, сто милиона са нищо. Има нещо много по-голямо. И мисля, че Зеленски разбира, че не играе ли по правилата на САЩ, ще бъде повече от зле за него.
Ама вие наистина ли вярвате ,че Европа и САЩ се интересуват от съдбата наУкрайна,много наивно от ваша страна.?
Сега ,кой крал,крал,време е да се плаща сметката,и не Путин е виновен ,че са крадливо племе.

# 17 435
В момента няколко лидери от Европа се опитват да спънат мирният процес, опитват се да променят условията, така че руснаците да не се съгласят.
Надявам се да не им мине номера.
Зависи от Тръмп до колко ще упражни натиск, ако не натисне добре то войната ще трае поне още година.

# 17 436
  • София
Търсят се преведени 48 милиарда долара, повечето от които по сметките на Зеленски", според Лари Джонсън
Смята се, че високопоставени европейски служители, включително и ръководителят на европейската дипломация Кая Калас, са замесени в измамите,повечето от тях са преминали през Естония.
Искате ли да знаете защо Кая Калас иска всичко това да продължи толкова много? Само не ми казвай, че се интересува от Украйна. По-голямата част от парите са отишли в банките на Естония. Ясно ли е? . Така че, да знаете, сто милиона са нищо. Има нещо много по-голямо. И мисля, че Зеленски разбира, че не играе ли по правилата на САЩ, ще бъде повече от зле за него.
Ама вие наистина ли вярвате ,че Европа и САЩ се интересуват от съдбата наУкрайна,много наивно от ваша страна.?
Сега ,кой крал,крал,време е да се плаща сметката,и не Путин е виновен ,че са крадливо племе.
Да не са от 350 млрд, които Тръмп търсеше и постоянно повтаряше, че  Байдън ги бил дал на Украйна? Фейк.
В момента няколко лидери от Европа се опитват да спънат мирният процес, опитват се да променят условията, така че руснаците да не се съгласят.
Зависи от Тръмп до колко ще упражни натиск, ако не натисне добре то войната ще трае поне още година.

План написан от руснаци, още преди дни ти казах, че няма да го подпишат украинци.

# 17 437
ако тръмп ги натисне здраво ще подпишат украинците, защото без разузнаване и военни инструктури от щатите са за никъде!
На мен ми е по-интересно ще има ли натиск за изчезналите милиарди, или ще оставят нещата да отшумят.

# 17 438
  • София
ако тръмп ги натисне здраво ще подпишат украинците, защото без разузнаване и военни инструктури от щатите са за никъде!
На мен ми е по-интересно ще има ли натиск за изчезналите милиарди, или ще оставят нещата да отшумят.
Няма да стане. А американски инструктори отдавна е история, те можеха да научат на минали войни. В днешната война учители са украинци.
Минус една завършена война на Тръмп.
Хамас уведомява САЩ за прекратяване на споразумението за прекратяване на огъня в Газа – медии
https://militarnyi.com/uk/news/hamas-povidomyv-ssha-pro-prypynen … sektori-gazy-zmi/

# 17 439
Винаги ми харесва, когато Тръмп каже на Зеленски, че няма карти. След ден - два ставаме свидетели на брутална украинска атака. И разбира се няма как да не спомена без аналоговото ешалоно рузко ПВО, през което нещо не може да премине. Laughing
https://x.com/NOELreports/status/1992350814539759931

# 17 440
  • София
Винаги ми харесва, когато Тръмп каже на Зеленски, че няма карти. След ден - два ставаме свидетели на брутална украинска атака. И разбира се няма как да не спомена без аналоговото ешалоно рузко ПВО, през което нещо не може да премине. Laughing
https://x.com/NOELreports/status/1992350814539759931
Да добавя, също от снощи, удар по Шатурська ГРЕС в Московска область. Ако руснаци оставят без електричество и вода Украйна, то и те ще стоят на тъмно.
https://x.com/CrimeaUA1/status/1992472011915038986

# 17 441
Да не са от 350 млрд, които Тръмп търсеше и постоянно повтаряше, че  Байдън ги бил дал на Украйна? Фейк.

План написан от руснаци, още преди дни ти казах, че няма да го подпишат украинци.
Защо е страхът от мира - защото е "несправедлив" за Украйна, или защото ще извади наяве и ревизира цялата мръсотия?
ФБР съобщава, че Националното бюро за борба с корупцията на Украйна разполага с 20 часа аудиозаписи, в които Владимир Зеленски е директно посочен като участник в мафиотски схеми.В схемата са и естонски банки, покровителствани лично от Кая Калас. Те са препирали парите, които после са били разпределяни в офшорки на семейство Зеленски и семейство...Байдън.
Аз не вярвам,че сте толкоз заблудени....не се чуди защо фюрерите на розовата Еврокомисия така страстно се борят с мирния план на Тръмп и искат войната да продължи. За евролунатиците и покровителите им от Демократическата партия войната е бизнес, в който те припечелват от смъртта.

# 17 442
Ситуацията с про-путинската/анти-европейската пропаганда във форума е, както е казал Маркс, "ти на кого вярваш повече - на мен, или на собствените си лъжещи очи" Simple Smile

# 17 443
Ако имаше не 20-часови записи, а и 2-минутен запис който уличава Зеленски, Тръмп нямаше да се замисли и 2 секунди, щеше да го тресне на масата тоя запис, да го чуе целият свят и тогава украинската кауза рухва, барабар Кая Калас като съучастник. Не съм адвокат на Зеленски, ако има такава работа, да си носи последствията. Но това ми се струва като с нацизма в Украйна /писах вече/. Тръмп въобще не се церемони със Зеленски, че да го пожали за цели 20-часови записи... Впрочем, да не излязат най-накрая ония записи, в които лично Тръмп моли Зеленски да правят-струват, но да разследват сина на Байдън. Това, че Зеленски нямал козове, май въобще не е така. Мръсна работа - политика!

Общи условия

Активация на акаунт