Войната в Украйна 3

• 766 217
  • 17 473
  •   11
Отговори
# 17 445
ако тръмп ги натисне здраво ще подпишат украинците, защото без разузнаване и военни инструктури от щатите са за никъде!
На мен ми е по-интересно ще има ли натиск за изчезналите милиарди, или ще оставят нещата да отшумят.
С всички средства ще се опитат  нещата да отшумят,защото ще се окаже,че "благодетелите" са откраднали повече,отколкото украинците са получили.

# 17 446
Със сигурност много малка част от парите въобще е стигнала Украйна, и без това парите ги дават на оръжейните търговци, а те пращат оръжието. Та ако има изчезнали пари, те са много по-близо до Щатите. И те си го знаят това, затова само плямпат и нищо черно на бяло няма да излезе.

# 17 447
  • Русе
Освен да им свалим шапка на украинците, които се оказва без да получават помощ, защото тя почти изцяло открадната, успяват да спрат Самая Могучая вече няколко години. Грамофонът се върти - или украинците не искат по принцип да се бият, ама ги затрупват с оръжие, или проформа текат едни пари за оръжие ама до украинците не стигало. В зависимост какво подават по съответните канали.

# 17 448
В този му вид, планът е неприемлив и за Русия, но тя е достатъчно умна да не каже първа “не”. Има кой да се опъва, а нея това я устройва, за да си довърши нещата по военен път.
Тоя план е написан от руснаци. И предложен от Дмитриев на Уиткофф, за да отложи Тръмп санкции. Те трябваше да влязат в действие на 21 ноември. Не им се получи
Не знаех, че и ти си била там.
Между другото не знам какво бил казал някакъв си украински журналист, но Рубио излезе и рече, че да, това е планът. Опресни си данните.
В същото време най-големият защитник на украинските интереси в преговорите, Келог нещо взе да взима завоя:
Специалният пратеник на президента на САЩ за Украйна Кийт Келог нарече изявленията на Володимир Зеленски и представителя на Украйна в Съвета за сигурност на ООН „позьорство“, предупреждавайки, че страната е изправена пред „катастрофални загуби“. "Смятам, че това е позьорство. Мисля, че те трябва да го направят за своя народ, но мисля, че детайлите на програмата и плана трябва да бъдат разработени, за да получим по-ясно разбиране за това, което вече съществува, - каза Келог в интервю за "Фокс нюз". -  Чух какво каза Зеленски в петък, когато се обърна към нацията. Това е част от тяхното позьорство. Разбирам това". Специалният пратеник на Тръмп подчерта, че конфликтът трябва да приключи. „Те (Украйна) ще трябва да вземат няколко трудни решения. Виждате ли, тази война трябва да приключи, защото те са изправени пред катастрофални загуби“, добави той. САЩ могат да окажат натиск върху Киев да се откаже от териториите си в замяна на гаранции за сигурност, подчерта Кийт Келог. „Мисля, че можем да накараме украинците да направят това“, каза Келог, отговаряйки на въпрос за възможността Киев да направи териториални отстъпки в замяна на гаранции за сигурност.

# 17 449
  • София
Не го казвам аз, а американски сенатори. Пак го добавям видео.
https://x.com/ralakbar/status/1992368578482610642

# 17 450
Всеки може да приказва, каквото си иска. Факт е, че ако европейците и Зеленски откажат плана (независимо кой е заподозрян в написването му), развързват ръцете на руснаците и правят услуга на американците.

# 17 451
  • София
Всеки може да приказва, каквото си иска. Факт е, че ако европейците и Зеленски откажат плана (независимо кой е заподозрян в написването му), развързват ръцете на руснаците и правят услуга на американците.
Какво написа, че не те разбирам? Казваш, че американски сенатори лъжат ? Всяка си ти тук на форума, а това там са официални лица.

# 17 452
Има една точка в плана на Тръмп,  която незаслужено е подминавана. А тя е много важна. Точката гласи амнистия за всичко в тази война. Тоест: амнистия за кражбите от американския бюджет/нали някой не си мисли, че парите, дето не са стигнали до Украйна после са върнати в бюджета на Америка?/ Амнистия и за откраднатите милиарди от бюджета на ЕС, потънали в джобовете на урсулите. Амнистия и за кражбите на Зеленски и ко. Амнистия и за военните престъпления и от двете страни. Найс, а?  "Войната е майка и баща на всички неща", рекъл Хераклит преди .... колко хиляди години? Не виждам нещо да се е променило от 6 век преди Христа до сега. Някои мисирки от ятото за скубане продължават да крякат, че трябва да даваме още, заглушавайки тези, които разбират, че ги скубят яко и настояват да спре вакханалията.
Чичко Тръмп рече: кой умрял, умрял, кой какво крал, крал, айде да затваряме вече цирка. На въпроса: защо да не продължат с кражбите, толкова пари направиха, още може... Ами, защото Тръмпи и компания виждат, че докато кражбите вървят с пълна сила, Китай също не спи. И накрая всички откраднати пари няма да ги спасят, като им дръпнат килимчето изпод краката и започнат да диктуват те правилата.
Путин пак ще има последната дума. Мисля, че този път има вероятност да се съгласи. Американците вече се гласят да купят цялата му машинария за газ към ЕС. Не знам договорка ли е от Аляска, или просто го притиснаха чрез колониална Европа, но се вижда, че " нашите партньори" се гласят да ни продават те газ на цени, които се боя, че доста ще надвишават Путиновите.
ПП. Никъде не споменах ЕС и окаяното прокси. Те няма да решават нищо. Поради тази причина не съм прегледала контраглупостите на урсулите, само загуба на време.

# 17 453
Добре, сенаторите са прави, Рубио, Ванс, Тръмп лъжат. Руснаците са им диктували плана. И какво? Какво те грее теб това, например? Искаш войната да продължи и Украйна да я няма вече ли? Защото това е алтернативата и тя идеално устройва Русия. Нищо, че тя била писала плана. Може би, за да е сигурна, че Зеленски ще го хвърли в коша.Grinning

# 17 454
  • София
Има една точка в плана на Тръмп,  която незаслужено е подминавана. А тя е много важна. Точката гласи амнистия за всичко в тази война. Тоест: амнистия за кражбите от американския бюджет/нали някой не си мисли, че парите, дето не са стигнали до Украйна после са върнати в бюджета на Америка?/ Амнистия и за откраднатите милиарди от бюджета на ЕС, потънали в джобовете на урсулите. Амнистия и за кражбите на Зеленски и ко. Амнистия и за военните престъпления и от двете страни. Найс, а?  "Войната е майка и баща на всички неща", рекъл Хераклит преди .... колко хиляди години? Не виждам нещо да се е променило от 6 век преди Христа до сега. Някои мисирки от ятото за скубане продължават да крякат, че трябва да даваме още, заглушавайки тези, които разбират, че ги скубят яко и настояват да спре вакханалията.
Чичко Тръмп рече: кой умрял, умрял, кой какво крал, крал, айде да затваряме вече цирка. На въпроса: защо да не продължат с кражбите, толкова пари направиха, още може... Ами, защото Тръмпи и компания виждат, че докато кражбите вървят с пълна сила, Китай също не спи. И накрая всички откраднати пари няма да ги спасят, като им дръпнат килимчето изпод краката и започнат да диктуват те правилата.
Путин пак ще има последната дума. Мисля, че този път има вероятност да се съгласи. Американците вече се гласят да купят цялата му машинария за газ към ЕС. Не знам договорка ли е от Аляска, или просто го притиснаха чрез колониална Европа, но се вижда, че " нашите партньори" се гласят да ни продават те газ на цени, които се боя, че доста ще надвишават Путиновите.
ПП. Никъде не споменах ЕС и окаяното прокси. Те няма да решават нищо. Поради тази причина не съм прегледала контраглупостите на урсулите, само загуба на време.
Насилвал, убивал, грабил и амнистия получава. Как ще стане това? Справедлив мир няма да е ако престъпник остане не наказан.
Добре, сенаторите са прави, Рубио, Ванс, Тръмп лъжат. Руснаците са им диктували плана. И какво? Какво те грее теб това, например? Искаш войната да продължи и Украйна да я няма вече ли? Защото това е алтернативата и тя идеално устройва Русия. Нищо, че тя била писала плана. Може би, за да е сигурна, че Зеленски ще го хвърли в коша.Grinning
Що за въпрос? Аз съм украинка и не искам русия да получи възможност да се превъоръжи и удари пак. Хамас и Израел също са подписали мирен договор, а днес вече отписали.
Това не може да се прощава и да им се размине. Болка.
Broken Heart
https://x.com/UKRINFORM/status/1992574868433584421

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 15:12 от Natalia123

# 17 455
Очевидно в тая война невинни няма, такова е впечатлението ми. Но пък пълна амнистия на всички и за всичко, за убийства и изнасилвания на деца, за грабежи, вкл. парите на САЩ и на Европа, взети от данъците на всеки почтен американец и европеец, хора, които чинно си плащат данъците. Новото ми впечатление е, че Тръмп иска да прикрие някои неща! Ами ако бюджетът, гласуван за Украйна, не е стигал в цялост до Украйна! За нашите тука от ЕС въобще не ми се пише!

# 17 456
  • Русе
Така нареченият план е нахвърляна чернова, под която още никой не се ангажира. Ни Рубио, ни Европа

https://www.bbc.com/news/articles/c4g95x50kdyo

# 17 457
На кого ще продават газ  и маз, ако Европа не иска да купува? И то на безбожни цени? Мина този момент да е съгласна на всичко Ама си мечтайте ,не ни пречи.

# 17 458
Путин пак ще има последната дума.
Кога е имал последната дума? Laughing

# 17 459
Наталия, не прочете ли плана на Тръмп? Там има такава точка. Никой няма да пита нито мен, нито теб или някой от пострадалите. Време е вече като възрастни хора всички в тази тема да проумеят, че света не се движи от принципите на справедливостта. Така изнася на тия, дето движат войната вече 4 години.

Цитат
Кога е имал последната дума?
Ами, не виждам нещо да е станало досега, без съгласието на Путин. Иначе отдавна Украйна да си е върнала всички територии, които им окупираха. И не само това.

Общи условия

Активация на акаунт