Войната в Украйна 3

• 865 884
  • 19 350
  •   4
Отговори
# 19 335
Аз мисля, че изтритото мнение на Наталия си струваше да се запази.
Нещо повече! То би могло да послужи за репер и отправна точка в дискусията Simple Smile
При всички случаи е полезно да се знае какво мислят украинците за нас.

Впрочем, ако някой иска да се запознае с причините за войната,
може да проследи мнението на самите украинци според анкетите в техен сайт.
Ето тук можете да видите анкетните гласувания в хронологичен ред:

https://antikor.ua/poll

# 19 336
Причини винаги се намират, ако мима желание. Путин имаше желание и нападна, а колко причини само смени за четири години...

# 19 337
Копейките не разбрахте ли, че това на русията не са условия, а диктат, геноцид и показва колко деградирала е една нация. Деградация във всички посоки,  и така проповядваните от клакьорити на руската пропаганда "ценности" са чисто и просто душевен упадък.

# 19 338
Е как да не се сменят? Тръгна да денафицира, да прочиства, да наказва виновници и т.н., а се оказа, че иска да анексира, да прилапа колкото може повече територия. То е ясно, че от самото начало това е било целта, но нямаха очи да не шикалкавят, което доведе точно до измисляне на причини и оправдания сменящи се по-бързо от топ генералите на Путин.

# 19 339
Интересно какво мислят украинците за нас, че съм го изтървал.

# 19 340
  • Русе
Причините и условията на Русия са неизменно едни и същи от 2022 насам. Безподобна лъжа е, че се сменят. Сменят се само шикалкавенията на запада, който се опитва да хитрува. На гърба на обикновения украинец, който е ползван за месо.
   Ама какви са на Русия условията. Ама вие чухте ли го един път Путин да ги дефинира. Защото аз много пъти съм го слушала за разлика от вас.Та писанията ви са нон сенс.

Та да обобщим
   - НАТО бил заплаха. Оказа се че на НАТО не му дреме за Русия, че и НАТО може и да няма.
   - руснаци били спасявали . Изтребиха и руснаци и украинци бол.Разрушиха всичко, където минаха.

# 19 341
  • София
Аз мисля, че изтритото мнение на Наталия си струваше да се запази.
Нещо повече! То би могло да послужи за репер и отправна точка в дискусията Simple Smile
При всички случаи е полезно да се знае какво мислят украинците за нас.

Впрочем, ако някой иска да се запознае с причините за войната,
може да проследи мнението на самите украинци според анкетите в техен сайт.
Ето тук можете да видите анкетните гласувания в хронологичен ред:

https://antikor.ua/poll
И какво точно разбра  ? Че сами виновни?

Как Путин отговори на въпроса дали ще има война в Украйна (а сега и в Европа) през 2022 и 2025 г.?
https://www.youtube.com/shorts/ppRKmErpm7E

Герань3 / Шахед пълнеж.
https://war-sanctions.gur.gov.ua/en/page-geran-3

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 21:31 от Natalia123

# 19 342
Цитат
"Разногласията на Запад са в полза на Русия. Сигурен съм, че Москва се надява Гренландия да бъде айсбергът, който да потопи НАТО. Така че това отива отвъд Дания и Гренландия... Завладяването на Гренландия би означавало края на световния ред, какъвто го познаваме", каза още той.

Расмусен заяви още, че е добре запознат с тактиките за разсейване.

"Всъщност съм обезпокоен, че вниманието на света сега е насочено към нещо, което не представлява заплаха нито за Европа, нито за Съединените щати – а именно Гренландия, съюзник на Съединените щати – вместо да се съсредоточи върху това, което трябва да бъде фокусната точка в момента: а именно как можем да принудим Путин да седне на масата за преговори в Украйна?"

https://www.actualno.com/europe/trymp-izpolzva-grenlandija-kato- … news_2544475.html

# 19 343
Кога се оказа?
Явно Амбър е била там и може да разкаже.

# 19 344
  • София
И след месяци тези ще ги хванат украински военни някъде под Покровск и те ще разказва, че руснаци насила ги пратили на фронта. А те са "за мир во всем мире".

# 19 345
Еми как няма изведнъж да им е “най-големият европейски съсед”, като се оказаха в менгеме. А пък Путин вече не иска изтегляне от Донбас (това и сами ще си го извоюват) а нова европейска архитектура.

# 19 346
  • София
Еми как няма изведнъж да им е “най-големият европейски съсед”, като се оказаха в менгеме. А пък Путин вече не иска изтегляне от Донбас (това и сами ще си го извоюват) а нова европейска архитектура.
Украинци пуканки ги приготвили отдавна. Още 2014 година беше ясно на къде отива. "Който избира позора, за да избегне войната, ще получи и позора, и войната"

# 19 347
  • София
И каква точно европейска архитектура ще иска куката?

# 19 348
  • София
Не знае, ама одобрява. Както казва русня «Назло маме отморожу уши».

# 19 349
Наталия, започнала си да се държиш доста неприлично.
Такава архитектура, която да върне сигурността на руските граници. Без НАТО да обикаля и да души около вратата й. Вече се вижда, че може да се постигне. Кое му е толкова сложното и мистериозното за разбиране.

Общи условия

Активация на акаунт