Войната в Украйна 3

• 878 512
  • 19 536
  •   6
Отговори
# 19 515
  • София
Русия има бюджет от 1,6 милиарда долара само за официална пропаганда през 2026 г., — народният депутат Евгения Кравчук

Иначе нямат за болници, училища и за разпадащата им се държавица.

# 19 516
Не знам за какво има и няма, и за какво дава пари Русия, но в снощните новини казаха, че  двойно забогатяла от началото на войната. Да, всичко е пари и интереси, най-вече войните.

# 19 517
  • София
Украинските сили потвърдиха, че днес са свалили руски бомбардировач СУ-34 над Черно море.
В близост до Змийския остров, пилотът е загинал.

Не знам за какво има и няма, и за какво дава пари Русия, но в снощните новини казаха, че  двойно забогатяла от началото на войната. Да, всичко е пари и интереси, най-вече войните.
Това е руските новини ли Laughing

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 23:22 от Ms.Gorgeous

# 19 518
  • Deutschland/HE
Не знам за какво има и няма, и за какво дава пари Русия, но в снощните новини казаха, че  двойно забогатяла от началото на войната. Да, всичко е пари и интереси, най-вече войните.

По кой показател е двойно забогатяла? Той и РР днес иска да изградим като тяхната икономика, продавай евтино суровини и купувай оръжия.

# 19 519
  • София
Свален е втори Су- 30, потвърдено и от руски канали.

Мадяр - на ден се елиминират три вражески батальона.

# 19 520
А щом е казано "по телевизора" и особено в новините, значи е истина. Joy
По коя телевизия това?
Битивито или нова е този извор на мъдрост и факти?

# 19 521
Как точно „забогатява“ един руснак, когато:
– вноската по ипотеката му расте заради лихвите,
– данъците и таксите се вдигат,
– инфлацията изяжда доходите и цените на всичко скачат,
– работи на 4-часов работен ден или формално е на пълен, но не му плащат с месеци?

Това не е забогатяване. Това е обедняване, замаскирано с държавна статистика.

# 19 522
Няколко въпроса ми глождят мисълта.

1. Защо Русия, след като има такова огромно население, да го прати на фронта, прибягва до измама и насилие над граждани на Бангладеш? Подмамват ги, като ги лъжат, че са оферти за работа и като пристигнат, ги принуждават да подпишат договори, обучават ги малко и ги пращат на фронта. Ако не се съгласят, ги бият. Има много изчезнали, става международен скандал. Със сигурност не са само от Бангладеш, но сега това е скандала.
Защо Русия е принудена да прави това?

2. Защо Русия не успява да приключи една специална военна операция ( нали така наричат войната в Украйна), която продължава по-дълго време от ВСВ? Защо завладените територии от тези дългогодишни военни действия,  сравнени с тези от ВСВ за еднакъв период от време,  са толкова нищожни?

3. Защо Русия така упорито настоява да й бъдат подарени земи, които не може да завладее?
Има ли друг такъв случай, завоевателят да настоява да му подарят земи,  които не усяпява да окупира?

# 19 523
Украинските сили потвърдиха, че днес са свалили руски бомбардировач СУ-34 над Черно море.

Не знам за какво има и няма, и за какво дава пари Русия, но в снощните новини казаха, че  двойно забогатяла от началото на войната. Да, всичко е пари и интереси, най-вече войните.
Бтв или бнт, не си спомням кой канал е бил пуснат. Сериозно ли не гледате някакви  новини от бг медии?
Прекалено е късно сега и няма специално заради вас да търся, но който иска може да го направи сам. Вечерните новини 27.01. вторник.

# 19 524
Аз лично не гледам никаква телевизия от повече от десетилетие. Даже не знам защо си купих телевизор преди 5 години, сигурно не съм го включвал повече от десетина пъти.

# 19 525
Няма значение дали някой гледа телевизия или не. Аз също не съм седнала да гледам въпросните новини, тв работи за фон, аз нещо си върша.Докато се концетрирам, свърши. Казаха го. Всеки да реагира и коментира както му идва отвътре.
Това не отменя фактите. Спечели ли са почти колкото са замразените им активи. Важно е, доколкото ние плащаме за тази война и още много др. неща като зелени сделки и т.н. Всичко е от нашият джоб, а съюза не е цъфнал и вързал. Германия ще тегли дълг 28млрд,. Италия, Франция, ние също няма да минем без заеми. Какво има да се правим на щрауси. Тук хубаво някои нямат нищо против на нас да ни е зле, за да и е на Русия още по-зле, но мен ме интересува моето състояние. Не на руснака. Не съм  политик и не ми е широко около врата.

# 19 526
Аз не знам какво точно са казали по новините и не мога да го коментирам. Коментирам това, което ти твърдиш, а то не е вярно.

# 19 527
кой какво чул, какво разбрал, развален телефон
има се предвид, че стойността на златните запаси се е удвоила от началото на войната, така че като сега са продали голяма част пак са на плюс

# 19 528

Бтв или бнт, не си спомням кой канал е бил пуснат. Сериозно ли не гледате някакви  новини от бг медии?
Прекалено е късно сега и няма специално заради вас да търся, но който иска може да го направи сам. Вечерните новини 27.01. вторник.
Български новини не гледам или ако върви там нещо и просто чувам, то това е една пародия на новини. Вместо новината да се съобщи като факт, те разсъждават вместо мен. Говорят в множествено число като например "ще обеднеем (измислих си го)" и слагат всички хора под един знаменател. Новините трябва да са поднесени факти, а не "биг брадър и ергенът" взети заедно. Освен това водещите са ми противни, като правят фалшиви мимики и жестове, показват ту лявата буза, ту дясната....

# 19 529
По радио точката казаха че България е забогатяла много откакто влезна в ЕЗ защото златото се  е вдигнало.

Общи условия

Активация на акаунт