Войната в Украйна 3

• 881 186
  • 19 596
  •   2
Отговори
# 19 590
Какво, не ти харесва мнението му ли?

За съжаление не може без Украйна, защото противниците му през цялото време до изборите ще се опитват да го изкарат русофил, даже и ти се опитваш.
Няма един популист в Европа, който по време на избори последни години не експлоатира тема свързана с Украйна и дружба с рф и путин.  Сега мастер-клас ще показва Орбан, ама той това го прави вече години, та на унгарци им писна.

Популизъм:
"Политическа позиция или стил в реториката, адресирани към широки слоеве в обществото."

Напълно съм съгласен с мнението на потребителката, че както Радев, така и Орбан
се обръщат към широките слоеве в обществата на България и Унгария, които биха ги подкрепили.

Радев се дипломира през юни 2003 година с академично отличие като магистър „Стратегически проучвания”
във Военновъздушния колеж „Максуел” в Алабама!

По-рано през 1992 година в същото учебно заведение Румен Радев завършва ескадрилен офицерски курс.
Името му е изписано в Алеята на славата на Военновъздушния колеж „Максуел”.

https://darik.bg/vvs-kolezat-maksuel-v-sast-rumen-radev-e-badest … ategicheski-lider

# 19 591
  • Русе
Мен ме засяга случващото се в Украйна до толкова, до колкото, че целият ЕС налива пари там.
Колко пари са отишли в Украйна. Доколко е обеднял европецът не знам. Самолетите са препълнени във всички часове, във всички дестинации - Европа и Щатите. В градовете няма грам място за паркиране. ....

# 19 592
“На 31 януари отбелязваме 172 години от рождението на великана на българската държавност Стефан Стамболов“
https://faktor.bg/na-31-qnuari-otbelqzvame-172-godini-ot-rojdeni … -stefan-stambolov

# 19 593
Мен ме засяга случващото се в Украйна до толкова, до колкото, че целият ЕС налива пари там.
Колко пари са отишли в Украйна. Доколко е обеднял европецът не знам. Самолетите са препълнени във всички часове, във всички дестинации - Европа и Щатите. В градовете няма грам място за паркиране. ....

Американците наливаха пари на СССР по ленд -лиз и станаха супер велика сила.

# 19 594
Да го кажа и аз, но политкоректно:
Нашият пряк национален интерес е Украйна да защити всичките си територии и да изрита и последния руснак, стъпил на нейна територия.
И ЗАРАДИ БЪЛГАРИТЕ В УКРАЙНА!

# 19 595
  • София
Чудо невиждано.
Някой каза истината и сега ще бъде пратен на каторга.

Член на Руската демократическа партия беше задържан, след като микрофонът му беше изключен на фона на поредица от антивоенни изявления.

Григорий Еремеев призова за край на войната, която се оказа провал и сега е просто загуба на човешки животи, като допълнително заяви, че БВП на Русия е само 2% от световния БВП, докато страните от НАТО представляват над 50% от световния БВП.

Еремеев е арестуван в Самара и е изправен пред две отделни обвинения за дискредитиране на въоръжените сили и второ дело по член 13.15 от Административния кодекс за злоупотреба със свободата на масовата информация.

Изявлението му е достъпно за гледане и слушане, особено интересно Laughing

# 19 596
Руски дезертьор е заловен и го пребиват от бой с гумена палка:

https://www.x.com/wartranslated/status/2017589123071062076

Общи условия

Активация на акаунт