С пролетно настроение от Велико Търново и района-7

• 17 771
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
В Горна Оряховица е градината-Елена Грънчарова,но се оказа,че почти навсякъде в града са се случвали подобни инциденти,самите родители ги оправдават-нещо като бий дупенце да не биеш дупище SickСега по два пъти на ден до Търново.......,повтарям си,че все едно живеем в Люлин,пък ходя на работа в Младост Laughing

# 196
Bili-къде в Г.Оряховица се намира тая детска градина "Мечо Пух" ?Защото и малкия ми син ще го давам септември месец,но за сега само в "Елена Грънчарова"има свободни места.Много късно се усетих да му търся ДГ.

# 197
Писали сме по едно и също време .Сега вече ме озадачи ...Как ще го пусна аз там ,след като ми е много кротък.ТЕ ще го "мачкат,газят и бият" на воля.

# 198
Ама тя като цяло градината е доста добра,не се притеснявай Simple SmileЩом ще го даваш септември,ще бъде при други учителки,не при нашите и мисля,че са свестни.Ния е при Димитрова и Николова,за първата само добро мога да разказвам,съвсем искрено при това,но за Николова....то от нея всъщност тръгна проблема ни SadСептември се сформира група,Кръстева и Калчева ще бъдат.А Мечо Пух е в Търново за съжаление,в горна все още няма частна градина.

# 199
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Има,но незнам подробности,виждала съм възрастна дама да извежда група дечица в градската градина-те били от частната детска градина,така ми казаха познати майчета!В Лясковец обаче също има,ако искаш ще питам за координати,там били малко деца и им обръщали много внимание,пък и е по-близко!

# 200
В Горна Оряховица е градината-Елена Грънчарова,но се оказа,че почти навсякъде в града са се случвали подобни инциденти,самите родители ги оправдават-нещо като бий дупенце да не биеш дупище SickСега по два пъти на ден до Търново.......,повтарям си,че все едно живеем в Люлин,пък ходя на работа в Младост Laughing

Даже по кратък ще ти е пътя  Simple Smile
Ние живеехме в Люлин и моята ходеше предучилищна "само" до Лъвов мост и винаги сме пътували по половин час най-малко, в ужасна блъсканица и задръствания. А доколкото знам пътя Горна-Търново е има няма половин час и то без софийските задръствания, които да ти взимат нервите.
Желая ви само хубави моменти в новата градина  Peace

# 201
Ама тя като цяло градината е доста добра,не се притеснявай Simple SmileЩом ще го даваш септември,ще бъде при други учителки,не при нашите и мисля,че са свестни.Ния е при Димитрова и Николова,за първата само добро мога да разказвам,съвсем искрено при това,но за Николова....то от нея всъщност тръгна проблема ни SadСептември се сформира група,Кръстева и Калчева ще бъдат.А Мечо Пух е в Търново за съжаление,в горна все още няма частна градина.
Добро утро! И аз имам същите впечатления от тези госпожи. На тях им липсват първите седем години, а като педагожки #Cussing outСинът ми беше на четири, като го наказали на стълбите, представете си според тях трябвало да стои мирен, но детето решило, че не му е там мястото и си беше тръгнало. Той ми е по-буен, аз никога не съм се сърдила, когато учител го наказва по някакъв начин, но да оставиш малко дете наказано на стръмни стълби, меко казано ми се стори доста необмислено. Нямаше къде да го изместя, така че там си остана, но за повечето родители си права-мълчат си, а когато споделиш проблема си, гледат сеира отстрани.

# 202
Момичета, имам проблем! Малката ми щерка се изрина - много ситни пъпчици, ама от нищо не минават вече цял месец. Знаете ли добър дерматолог тук, в Търново? Педито ми каза Манолова, Богданова или Андреев, ама аз не съм чувала никой от тях????

# 203
Здравейте,момичета Simple Smile
Тиха вода,изуми ме с това наказание,аз знаех за случая,разказва се в градината и досега от родители,но не се казва,че момчето е било наказано.
Летисия,мерси,с това ще се успокоявам Simple Smile
Дидка,не е точно частна градина,една пенсионерка гледя няколко деца,но 5 годишни,не иска малки SadБлагодаря за предложението,но вече я записах в Търново,ще видим как ще е там,надявам се да няма проблеми вече,че направо в депресия изпаднах от цялата ситуация.
За съжаление дерматолог в Търново не познавам,но днес ще разпитам колегите.

# 204
Момичета, имам проблем! Малката ми щерка се изрина - много ситни пъпчици, ама от нищо не минават вече цял месец. Знаете ли добър дерматолог тук, в Търново? Педито ми каза Манолова, Богданова или Андреев, ама аз не съм чувала никой от тях????

Моята като беше на 8 или 9 месеца също се обрина цялата. Пъпките бяха също много ситни. Тогава я водихме на дерматолог, защото личната нищо не можеше да каже. Дерматоложката и тя толкова. Била още малка и не можело да и се направи тест за алергии.
Направи предположение, че може от млякото да е и един месец Бети пи само соево.
Обаче с половин уста каза, че най-вероятно да е от коклюшната ваксина.
Каза да я мажем с едно синьо нещо всяка една пъпка. Което беше кошмарно. И да я къпем по два пъти на ден в калиев перманганат(ако не греша името,че все пак доста отдавна беше).
И до сега все я водят алергична и преди ваксини все пие разни сиропи.

Най-добре не прилагай самолечение, ами наистина я заведи на дерматолог.
Дано вие случите на кадърен  Peace

# 205
Здравейте.
Момичета,хайде да се организираме за среща!Времето е хубава и може да се видим някъде навънка,а и децата ще поиграят.За мен е без значение мястото.Може в 17ч. някой ден или през почивните дни.Пишете....
Сещам се за няколко места,които са подходящи:парка до битака,детската площатка срещу поликлиниката,парка в триъгълника,може и пикник на Ксилифор ако се сещате други места пишете.Може и следващата седмица има четери дни почивка и може да се организираме.
Поздрави.

# 206
  • Велико Търново
Чудесно предложение,Вяра!Аз,съм за само да не е в парка на Триъгълника Blush

# 207
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
а къде newsm78

# 208
Някой може ли да ми каже кои са почивните дни? На 6 май, майка ми има рож. и имен ден и ми се иска, ако са около тази дата да направим по голям престой при нея.

# 209
сиска, май няма да стане нищо с онази жена. Вече май не идва. От доста време не виждам някой да чисти входа. Аз също исках да я викна за помощ в пролетното почистване, ама и мене няма да ме огрее  Sad
Но да не губим все пак надежда  Wink

Общи условия

Активация на акаунт