С пролетно настроение от Велико Търново и района-7

• 17 738
  • 305
  •   1
Отговори
# 30
И аз така знам, но чух, че от тази година започнали да предлагат и такова раждане в Търново и затова много се надявам все някоя мама да е родила по този начин. Иначе- да в Плевен ще  е то, но все ми се искаше да не ходя до там Crossing Arms

# 31
Да се запиша и аз в новата тема... Hug
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, момичета! Да сте обичани и мног щастливи. Весело изкарване![/size]  Heart Eyes  bouquet
Имам голямо желание да дойда на срещата и може би ще се отвори възможност...

# 32
Честит 8-ми март на всички!  bouquet  bouquet  bouquet

Относно срещата аз вече ходих на 1 такава среща в парка до битака и от много кандидати бяхме само аз и Ифа! Wink
 Но много ми допадна идеята за среща на Ксилифор някой почивен ден,за съжаление само ми е малко проблем придвижването до там иначе ми е любимо място!

# 33
Искам само да вмъкна, че с колкото майки съм говорила от В.Търново, всички съжаляват, че са родили там, а не в Г. Оряховица. Такова небрежие цари там!

# 34
Здравейте.
Честити 8-Март и от мен.Бъдете здрави ,щастливи,обичани и обичащи.
За срещата,остава събота в 11.00 часа.Дано да не завали,че май го дават с превалявания.
 Pufa, като се видим в събота ще обсъдим идеята за пикник на Ксилифор.

# 35
Вяра ти не ме ли позна!? Simple SmileНаталия съм аз!Сети ли се..../Туталавица.../
Ted_ka и с теб се знаем!Малък е града! Simple Smile
В събота със сигурност няма да мога да дойда,защото съм на работа!

# 36
Здравейте Hug
Как сте след празника?Аз си бях вкъщи и не сме ходили никъде,защота навсякъде беше вече запазено newsm45,но тази вечер ще излезем. 
Ивона вече има зъбче и е много спокойна newsm44

Приятен ден  на всички

# 37
Здравейте момичета.
Имам два въпроса  Simple Smile
Може ли някой да ми препоръча фирма за поставяне на PVC  дограма? Хазайката ни уж се навила поне на малката в стаята да сложим, че е нещо ужасно и затова ни кара да проучим цените. Ако някой е слагал скоро, моля освен фирма да ми препоръча и да сподели за цените и какъв вид е най добре да е. Знам, че има някаква номерация, ама не съм много в час.

Другият ми въпрос е свързан с помощ в домакинството. Днеска идва една жена да ме пита дали иска да ми помага в чистенето и понеже наистина имам нужда се позамислих. Проблема е, че тя не знаела колко да ми поиска , а аз не знам как върви тази дейност. Та ако някой знае моля да сподели  Hug

# 38
Ted_ka и с теб се знаем!Малък е града! Simple Smile
Ха сега де newsm78 Я ми дай жокер...,че не се сещам от къде се познаваме Wink?

# 39
Писах ти на лични!

# 40

Може ли някой да ми препоръча фирма за поставяне на PVC  дограма?

Летисия,нашата я поставя на една моя съученичка баща й-много отдавна се занимават с дограма-фирмата се казва "Линда Н".Довечера ще потърся телефон и ще ти го пратя на лични.За съжаление не знам къде им е офиса последно,защото допреди няколко месеца беше на Д. Иванов,но сега не знам къде са го преместили!

# 41
Здравейте ,момичета.
За утре(събота)времето го дават облачно и силен вятър.
Ако искате можем да отложим срещата,незнам дали ще е подходящо за по- малките дечица.
 Нуши,не те познах.Ама ей сега като влязох,Цецко вика:Ах Кристиян Кирилов

# 42
  • Велико Търново
Здравейте!Аз,също мисля,че ще е добре да се отложи срещата едно е за времето,а и друго,че свекърва ми е тук и утре ще съм на масаж и други такива процедури.
  Летисия,аз също търся жена да ми помага в домакинството.Моя позната дава 20лв. на две жени да изчистят 200 кв.апартамент и през това време детето е при тях.Питай тази жена за 10 лв. на идване/ако си търси естествено по-вече работа/.
  За фирмата за дограма ние сега ще слагаме дървена/стъклопакет/.Около 800 на прозорец.

# 43
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Ами ако е топличко  Thinking утре

# 44
Аз съм за срещата,но си мисля,че някои майки могат да се откажат заради времето.Ще ми се да се съберем повече.
Значи последно утре в 11ч.в парка до битака,които има възможност да дойде.В крайна сметка не го дават да вали,така че по облечени  и в парка.
До утре.

Общи условия

Активация на акаунт