С пролетно настроение от Велико Търново и района-7

• 17 756
  • 305
  •   1
Отговори
# 270
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Незнам дали се събирхте,но днес се прибрахме от старозагорската среща,снощи непредвидено останахме с приспиване в Нова Загора и потеглихме обратно сутринта!

# 271
Тедка, ами да ! Видях това красиво съкровище!! А защо не се обади! Извинявай, че не съм разбрала,че си ти! Аз съм почти всеки ден в парка, обаждай се като идваш насам.
Днес никой не дойде. Явно всички се уплашиха от времето, но всъщност беше много приятно. Аз сутрин си имам постоянна компания от няколко майчета, но никой друг нямаше освен нас.

# 272
Тедка, ти си хубавица, ама твоята дъщеричка е направо картинка  Hug
Ние днеска мислихме да наминем към парка, но уви си легнахме чак в 6 сутринта и спахме до 1 часа  Sad
По следобедно ходихме на Ксилофор, но почти нямаше хора.

# 273
Тедка, ами да ! Видях това красиво съкровище!! А защо не се обади! Извинявай, че не съм разбрала,че си ти! Аз съм почти всеки ден в парка, обаждай се като идваш насам.
Ами защото не бях сигурна дали си ти Embarassed,ама трябваше да те заговоря все пак....виновен Rolling Eyes
Другия път ще те заприказвам-обещавам!

Тедка, ти си хубавица, ама твоята дъщеричка е направо картинка  Hug
Благодаря за комплиментите! Hug
И твоето момиче е много красиво! newsm10

Хайде,кой ще прави новата тема,че тази свършва?
Дидка,къде си?! Grinning Wink

# 274
Тука!Ще пуснем нова тема-споко
Днес около обедно време се каним да идем на Петропавловският манастир на пикник-сега приготвям каймата за скара ...да си направим кюфтенца,  chef знам ли какво още ще забършем от някой супер,малко да разтоварим и да изпробваме новото хвърчило!

# 275
  • с/у ОколоМръсТното
Здравейте Боляри и Болярки!  Grinning

Еееееееех, че чуден град си имате   bouquet... малко Ви гостувахме тия дни.  Sunglasses

Обач, искам да питам...
Иде реч за светлинното шоу на Царевец. Седим си ние (яка група - почти всичките пейки бяха заети) и чакаме да почне и изведнъж идва един младИеж и вика: това чудо струва много пари  Money, ама ако съберете поне 400-450лв  Shocked, само за осветлението, Ви го пускаме. Ей, тъй - без регламент, без билети без нищичко...  Whistling ooooh!
Изпъчва гърди една кака-блондинка и обявява: моя мъж може да плати 450лв.  Outta Joint, но след като виждам, че има още доста желаещи да го гледат, не може ли ние да дадем 200-300лв., а Вие да съберете останалите...  Crazy
Ей Богу, на пазар ли бяхме, на тържище ли или на селския мегдан на вечерно соаре?!
Ми ако имаше чужденци... тъй ли се излагаме и пред тях?! Всъщност имаше бая румънци.

Та ми се щеше да Ви попитам: как адежба се регламентира това шоу и що няма ясни и конкретни правила?
Ами ако каката-блондинка и нейния мъж са измислени и подставени лица?  Rolling Eyes Ми как общината "разбира" някой някъде е дал пари и дали те отиват точно за заплащане на шоуто?
Абе много са въпросите...

В крайна сметка гледахме и аз лично много го харесах това светлинно шоу. Имаше слаби мигове, но като цяло е ОК.
Благодаря   bouquet, че ме изслушахте и че сте такива гостоприемни боляри (хахахаха, спахме в Мотел Боляри, дори Wink ).

# 276
И защо не свирна че ще идваш за да се видим newsm78

# 277
  • с/у ОколоМръсТното
И защо не свирна че ще идваш за да се видим newsm78

пак ще дойдем, де... много ми хареса и без това всичко.
Пък и над 20 човека беше групата... трудно се съчетават интересите Wink

Та кой ще каже, тъй ли протича шоуто?  Rolling Eyes

# 278
Шани, доколкото знам чрез ето този сайт става договорката за да ти пуснат шоуто  Simple Smile
http://zvukisvetlina.veliko.info/
Или поне чрез тази фирма, ако не си направил резервация преди това.
Така разни господа и каки да идват и да ти правят пазарлъка не съм чувала.
Иначе по по-големи празници и без пари го пускат, а ако случиш на някоя група дето си е платила и ти можеш да се присламчиш  Wink

И аз като Дидка се сърдя, че не си се обадила  Crossing Arms
Ще чакам следващият път  Hug

# 279
Привет на всички Grinning
Как мина срещата, има ли снимки? Rolling Eyes
Момичета ще ме насочите ли към добър дерматолог Praynig

# 280
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Как мина срещата, има ли снимки? Rolling Eyes
Днес никой не дойде. Явно всички се уплашиха от времето, но всъщност беше много приятно. Аз сутрин си имам постоянна компания от няколко майчета, но никой друг нямаше освен нас.

Момичета ще ме насочите ли към добър дерматолог Praynig
Виж 11-та страница  Naughty!

# 281
Здравейте и от мен.
Ние не можахме да отидем на срещата,защото малката вдигна темп.Но както виждам само Весито е била там.Иначе ние предния ден бяхме там в парка.С Веси редовно се виждаме.
Дано следващата е по-успешна.
 Аз пак ще питам,някои знае ли дали басейна в Емилян Станев е заработил.
След 20дни нашия батко свършва първи клас и ми се иска да го запиша на плуване,че иначе ще затъпее пред компюъра цяла ваканция.
Поздрави!

# 282
Vqqra , аз също чаках информация за басейна там, но явно девойката, която беше споменала, че ще проверява още не го е направила. А аз все не намирам време да ида.
Ние за сега ходим в хотел Болярски. Въпреки, че басейна там не е никак голям съм доволна, защото е много чистичко и спокойно. Може и вие да пробвате там. И треньора е много готин  Simple Smile

# 283
Vqqra , аз също чаках информация за басейна там, но явно девойката, която беше споменала, че ще проверява още не го е направила. А аз все не намирам време да ида.
Ние за сега ходим в хотел Болярски. Въпреки, че басейна там не е никак голям съм доволна, защото е много чистичко и спокойно. Може и вие да пробвате там. И треньора е много готин  Simple Smile
А къде се намираше тоя хотел?И каква е цената на тренировките?
Аз ходих след Великден до Емилян Станев да питам и портиера ми каза ,че още работели майсторите по ремонта.Очаквало се до един месец да заработи.Утре след работа ако ми остане време ще мина да питам,ако не успея ще прескоча до там в петък.

# 284
А де, като не съм много в час с ориентирите тука, не знам дали ще мога точно да ти кажа къде е.
Това е най-новият хотел в Търново (ако не се лъжа). Намира се срещу строеж, който преди това май театър е бил..... Ама не съм най-сигурна. Този строеж е точно преди входа на Самоводската чаршия. Така, че дано се сещаш, за къде точно говоря  Simple Smile

Таксата е 2,50 на ходене, без треньор и 5 лв. с треньор.

Пиши моля те, като идеш до Е.Станев.

Общи условия

Активация на акаунт