Отговори
# 135
Здравейте, момичета!

Минавам набързо, за да редувам Ели, че да сложи фрагмента на епизода от "Лейля" (ако го пуснат тази нощ).
Момичета, къде изчезнахте?! Затъжих се за вас!
Хайде, включвайте се в темата, че да стане по-интересно и забавно.
Цитат
Според данни на DigiLUP са обявени най-обсъжданите мъже актьори в социалните мрежи през октомври:

# 136
  • Пловдив
Здравейте и от мен!
,🫶🥰🌹🥰🍀
При мен няма никаква развръзка. Очаквам събота и неделя за да гледам по някои епизод ,но нищо не се случва 😔
Много мудно, бавно и лежерно го дават. Не си дават зор за някаква развръзка, но аз си ги гледам, харесвам ги и ги следя ☺️
Хубав слънчев и усмихнат ден от мен! 🫶

# 137
Здравейте!

Пожелаваме Ви един Позитивен, Усмихнат, Успешен и Удивителен следобед, момичета!
Бъдете  щастливи!

Рейтинг "Лейла", от сряда ......Браво! Hands Clap

Лейла: Живот...Любов...Справедливост... Епизод 9, фрагмент 1
"Ако имам право на майчинство..."

ПРЕВОД на ''ЛЕЙЛЯ''/  ЕПИЗОД 8

# 138
Здравейте, момичета!

jb66, радвам се, че се отби в темата. Аз чакам с интерес да ни разказваш по-нататъшното развитие на действието в "Наследство".
В ежедневните сериали всичко е много мудно и доста се набляга на спомени и минали събития, но това не ме впечатляваше особено, когато гледах сериала с участието на Халил и Съла.
Ели,  благодаря за новия фрагмент и линка с преведения епизод на "Лейля".
Лейла: Живот...Любов...Справедливост... Епизод 9, фрагмент 1
"Ако имам право на майчинство..."

ПРЕВОД на ''ЛЕЙЛЯ''/  ЕПИЗОД 8

# 139
Здравейте в най-ангелския ден !

Пожелавам ви днешният ден да ви донесе много радост ,
да ви изпълни с любов, и поводи да се усмихвате през целия ден.
Много ангели около вас и се оглеждайте за знаците, които ви дават
Heart

Честит Свети Архангел Михаил!

Скрит текст:

Зад кадър

И Съла...

''Следвам интуицията си, реализирам мечтите си и ценя жената, в която съм се превърнала''

jb66, благодаря, че се отби при нас и се надявам да се ''виждам'' по-често! Heart
Еми, за гифките и всичко, което публикуваш, благодаря!Heart

==============================

Петък е.....

Да си пожелаем  хубава киновечер със Съла/ Doga/ и "Шербета".

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 17:21 от HELEN60

# 140
Здравейте, момичета!

Ели, извини ме, че не те редувах, за да сложиш в нов пост линковете за онлайна на "Шербета".
Цитирам те, за да ги има и на нов пост.
Петък е.....

Да си пожелаем  хубава киновечер със Съла/ Doga/ и "Шербета".

Дога

Приятно гледане!

# 141
Момичета,

Най - прекрасният момент от всяка сутрин е да открехнем завесата на новия ден и  да видим
отново с колко много цветове блести животът...Добро утро

Слънчев и цветен почивен ден!

Рейтинг... 08.11.2024г. Hands Clap

Kızılcık Şerbeti 76. Bölüm 1. Fragman

# 142
Здравейте, момичета!

Да повдигна малко темата, че ще ни избяга на 2-ра страница.
Поразходих се из Х и само това открих за Халил:
Цитат
Халил с няколко италиански фенове на снимачната площадка на #LeylaHayatAşkAdalet

Цитат
Докато Нур разруши връзката между Туфан и Серап, Лейла се опитва да съживи любовта между тях, да разруши плановете на Нур и да сближи Туфан и Серап ❤️‍🔥   

# 143
Ново от Берат

# 144
Здравейте, момичета!

Пускам новия фрагмент от "Лейля". На Ели ще разчитам да направи гифките.

Лейла: Живот...Любов...Справедливост...
Епизод 9, 2-ро въведение

"Коя е моята майка?"

# 145
Привет, момичета!

Ако искате да сте здрави, не живейте тъжни живота си..Усмихнат следобед!

Колко е пораснал Берат Blue Heart
azisiq, благодаря за снимката! Flowers Maple Leaf Yellow Heart

Цитат
Пускам новия фрагмент от "Лейля". На Ели ще разчитам да направи гифките.
Цитат
Лейла: Живот...Любов...Справедливост...
Епизод 9, 2-ро въведение

"Коя е моята майка?"
Цитат

Eми, благодаря!....Ето и гифките

# 146
Здравейте, момичета!

Не открих нищо ново и интересно за Съла и Халил, но попаднах на статия от Бирсен.
Интересна ми се видя, та ще я споделя и с вас:

6 серала финализирани, 5 сериала отложени, предстоят 7 нови сериали
Някои високобюджетни телевизионни сериали, които трябваше да излязат тази година, се отлагат един по един до септември 2025 г.

От Бирсен Алтунташ
10 ноември 2024г.
В телевизионния свят, където 17 сериала от миналия сезон бяха прехвърлени в тази година, общо 6 седмични сериала, 2 стари и 4 нови, направиха своя финал. Докато "Blind Spot", "Bad Blood", "Dirty Basket", "Rock Paper Scissors", "Land of Beautiful Loves" и "Black Mulberry" направиха своя финал, "Arka Sokaklar", "Gönül Dağı", "Establishment Osman" ", "Arka Sokaklar", "Gönül Dağı", "Establishment Osman", "Организацията", "Cranberry Sherbet", "The Kingfisher", "Spring", "Pearls", "Wild", "The Scent of the Arc ”, „Червени пъпки”, „Салахадин Аюби, завоевателят на Йерусалим”, „Мехмед: Султанът на завоеванията” , „Karaağaç”, „Севда без граници” продължават своя път на екрана. "Ялън", който беше заснет от Surec Film за сезона, но реши да бъде излъчен от Kanal D през лятото, продължава да среща публиката и в съботните вечери.

С влизането на "Leyla", "Bir Gece Masalı", "Deha", "Siyah Kalp", "Gizli Bahçe" и "Kalpazan" в надпреварата, броят на телевизионните сериали в ефир се увеличи до 22 . Следват "Далечен град", "Собственици", "Майка ми Анкара", "Семейство Шакир паша", " Холдинг" и "Любов, брак и развод", "Шехерезада" и "Дълг на живота" , които чакат за деня на излъчване  . Преговорите за актьорския състав за много телевизионни сериали, които все още не са пуснати, продължават.

Междувременно 5 подготвяни проекта за телевизионни сериали бяха отложени за септември 2025 г. Телевизионният сериал на O3 Media „Dönüş“, „Halef“ на Most Yapım с кодово име, „Love in the Occupation Days“ на Ay Yapım и сериалът „Dava“ на Mia Yapım бяха отложени, тъй като желаният актьорски състав не можа да бъде определен. Сериалът "Çiçekler Açar" на Gold Film , чието действие се развива през 1925 г., беше отложено за април, тъй като текущите рекламни бюджети не покриват разходите за епизода.

Лека нощ, момичета!

# 147
Здравейте !

Да ви е спорен и красив денят, и ползотворна, и успешна седмицата!
Бъдете щастливи и благословени!

11 Ноември - Св. Мина
Честит празник!

Eми, благодаря за статията от Бирсен за състоянието на дизи сектора! Flowers Bouquet

В очакване на епизод 9, ''Лейля''.

Разбира се и прекрасната Съла

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 11:38 от HELEN60

# 148
Здравейте, момичета!

Цитат
✨ Kaan Taşaner направи публично изявление за напускането си от сериала „Kızılcık Şerbeti“. В своя коментар той отбеляза: „Развитието на сюжета не вървеше в посоката, която първоначално възнамерявах. Вярвам, че моето напускане ще бъде оптималното решение за всички участници в проекта. Първоначално историята не беше трагична, но с течение на времето придоби точно тази посока.
Ще продължа да обмислям нови сценарии, въпреки че, както се казва: Ако се опариш от мляко, духаш и киселото мляко."   

# 149
Здравейте,  момичета!👋
Днеска Халил е имал снимки за реклама които са  се снимали в района на сета на Шербета и са го поканили на кафе в караваната.
Благодаря  ви за новините и гифчетата които сте качили !
И с нетърпение очаквам поредният епизод на Лейла,  че май ще има  напрежение.

https://www.instagram.com/reel/DCPNkDRPJ-T/?igsh=OW9odXZ5ZHBoY2xi

Общи условия

Активация на акаунт