Отговори
# 15
Цитат
Успехът ще бъде в обсега ви само когато започнете да се протягате към него ✨
Поздравления 💫👑🦁
#SılHal #SılaTürkoğlu #HalilİbrahimCeyhan

Цитат
InStyle Turkiye
Sıla Türkoğlu е човек, който винаги слуша сърцето си, знае какво иска и се опитва да живее красиво. И пътят е много ясен!

InStyle октомври скоро ще бъде на дигитални платформи и търговци на дребно!

Халил отново е "уловен" от репортерите.
Този път е сам!
Нямах време да поровя, за да разбера за какво иде реч, но изглежда само за "Лейля" го питат. Този сериал ще отвори още по-широко вратите на Халил за филмовия бранш.

# 16
👋 Привет 👋
Благодаря за всичко споделено 💐
Запис в новата тема с Халил от промото на NOW

# 17
# 18
Здравейте, момичета!

Пожелавам ви  ден, изпъстрен с настроение и много красиви и топли мигове!

Рейтингът......04.10.2024г.

Kızılcık Şerbeti 71. серия 1. фрагман

=======================

Една новина за Халил.
Новата  песен „Senin Benim“ ще бъде с вас в петък, 11 октомври,  🤩
Текстът принадлежи на  Halil İbrahim Ceyhan, музиката и аранжиментът принадлежат на
невероятния музикант Tarık Ayrı в изпълнение на Фарук Емре.... Успех!

С фен - на сета

# 19
Здравейте, момичета!

За всички, които следят "Лейля".
Епизод 4 с бг. субтитри от Нерон.

Много усмивки и настроение в днешния съботен ден ви желая!

# 20
Маргарита, благодаря, че се отби в новата тема !
 Пожелах  си да се "виждаме" по-често.
Flowers Rose

Еми, за бълг. превод на 4-та серия на ''Лейля''

Leyla: Hayat…Aşk…Adalet... Имаме 2-ри фрагман за 5- та  серия

Спокойна есенна нощ, момичета! Flowers Maple Leaf Yellow Heart Flowers Fallen Leaf

# 21
Добри утро момичета!☕️☕️☕️

Пожелавам ви хубав ден с много положителни емоции и да започна с една такава:
Мнението на радакторката на списанието от последната фотосесията на Сила.

https://www.instagram.com/p/DAwDhP2gjEl/?igsh=MTI5MjgzZGEzemVweg==

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 08:22 от DiDoneva

# 22
Здравейте, момичета!  

Днес бъдете себе си!  Подминавайте негативното!  
Усмихнете се и бъдете щастливи...

Слънчев есенен ден!

Di Doneva, за неделното кафе и за интересната публикация за Съла

Няколко гифки от трейлър 2 за серия 5 на "Лейля"

# 23
👋 Привет 👋
Попадна ми във фийда една красива Съла - не знам от къде и кога

И Халил с кученце

# 24
Здравейте, момичета!

Понеделник е...
От мен пожелание за ведра и красива седмица, споделени емоции и доброта!

Маргарита, за споделените снимки, благодаря! Flowers Sunflower

Халил с Mehmet Tuna

От IG на Халил..

# 25
  • Пловдив
Здравейте и от мен момичета! ♥️😘🌹🍀🐞🥰
Да си пожелаем лека и ползотворна седмица! 🫶
Ето и моите сладури, които следя с голямо нетърпение тяхното развитие🫶
Жалко, че само събота и неделя ги дават  Не знам защо взеха, че промениха и часа и е от 22:30 .Аз  до тогава не мога да го закарам.

И снимка от красивата Съла🥰❤️🥰

# 26
Здравейте, момичета!

Благодаря ви за всичко споделено!
Много ме развълнуваха думите на Işık Şimşek от статията, която DiDoneva е постнала.
Аплодирам редакторката за смелостта ѝ да се изправи срещу системата, която умело замита всички случаи на насилие над жени и ги възпитава в дух на примирение и покорство.
Затова копирах статията и я пускам отново. Извинете ме за повторението.

Скрит текст:
Добри утро момичета!☕️☕️☕️

Пожелавам ви хубав ден с много положителни емоции и да започна с една такава:
Мнението на редакторката на списанието от последната фотосесията на Сила.

Işık Şimşek

Докато създавах втората корица на Sıla в Instyle, си помислих да я нарека „Silent power“: Ще бъде ли разбрано погрешно? Добре ли е да си мълчалив? Всъщност Съла е тиха, спокойна сила. Такъв е и телевизионният герой, който всички следваме.

Това е отношение, учено на много жени, включително и на мен, в Турция: Не сме ли всички научени, в рамките на правилата на благодатта, да бъдем търпеливи колкото е възможно по-дълго и да чакаме, без да викаме? Не беше ли казано "Жената не говори високо, не е нетърпелива и не удря с ръце по масата?" Дори в светските, демократични семейства правилата за седене, поза и говорене не важат ли най-вече за момичетата? Търпението не се ли рекламира като ценност, уникална за жените?

Ето защо си помислих, когато нарекох Sıla „тиха сила“: За да обясня защо избрахме това заглавие в тази статия. Не защото обичаме да мълчим, а защото трябва да поставим под въпрос това, което са ни учили.

Щеше ли феноменалният телевизионен герой на Съла да бъде по-щастлив, ако беше различна от прекалено търпеливото си аз, ако не беше търпелива с несправедливостите, които претърпя, ако крещеше и викаше повече? Най-вероятно да. Щеше ли да загуби шанса да бъде огледало на милиони жени в нашето общество? Определено.

Не е нужно да мълчим за нещо, което не ни харесва. Мълчанието не ни прави по-ценни. Ние не ставаме по-елегантни, по-благородни или по-умни. Трябва да кажем какво искаме и какво не искаме, не "тихо и дълбоко", а открито и с големи букви. Колкото повече говорим, споделяме и надигаме глас, толкова повече ще допринасяме за жените, които нямат късмет като нас.

Докато пиша тази статия, не искам да пропусна да спомена депутатите, които гласуваха в парламента да отхвърлят разследването на убийството на Нарин с новината, която излезе на преден план. Те знаят също толкова добре, колкото и ние, че е невъзможно да се постигне напредък в една държава, освен ако ръцете на политиката не бъдат отстранени от телата на жени от всички възрасти и произход. Нашият най-голям дълг към деца като Нарин, жени от всички възрасти и страната ни е да изчистим това съзнателно зло от тези, които ни управляват.

От сторито на Съла:

Чудесен следобед и добро настроение днес ви пожелавам!

# 27
👋 Привет 👋
И още от репетициите на Халил за Bir Masaldi. Надявам се скоро да ги водим и в сценични костюми.

# 28

„Лейла: Живот… Любов… Справедливост…“

Резюме на епизод 5:

Лейла е под влияние на близостта си с Дживан. Докато любовта от една страна и отмъщението от друга я притискат, Дживан е в процес на избор между Лейля и Джерен.

От друга страна, изненадващото събитие, което се случи между Нур и Серап в козметичния център, ги изправя лице в лице и тази ситуация също предизвиква напрежение между Нур и Ферда. Докато Лейла не се колебае да използва това напрежение срещу Нур, тя ще направи своя истински ход на търга за исторически артефакти, на който отива с Нур.

В големия финал, където вълнението достига своя връх, Лейла ще достигне до информация, която ще постави Нур и Мали в трудна ситуация, докато Дживан ще трябва да се изправи пред истината, която ще преобърне всички изчисления с главата надолу.

Скрит текст:

# 29

Общи условия

Активация на акаунт