Отговори
# 465
Здравейте, момичета!

jb66, благодаря за снимката на Нана. Когато имаш възможност качи снимки и на останалите актьори, които са участвали в последните сезони на "Наследство".
Ново от IG на Халил:

Лейла: Живот...Любов...Справедливост...

Епизод 27, Трейлър 3

"Дживан, не ме оставяй!"

Спокойна, приятна и споделена вечер ви желая!

# 466
Здравейте, момичета!

Лейла: Живот…Любов…Справедливост…

Епизод 27 Снимки 📷

Лейла: Живот… Любов… Справедливост…

Епизод 27

РЕЗЮМЕ

След като получава новината за смъртта на Лейла, следващият план на Нур е да заграби документите за собственост. Дживан предприема действия, за да отмъсти на Лейла.  Семейство Йълдъз, разтърсено от новината, че Туфан е убил Лейля, е шокирано, когато полицията арестува Туфан.

Нур, която направи последния си ход, като изгони семейство Йълдъз от имението, среща голяма изненада на рождения си ден.

На финала, където напрежението ще достигне своя връх, бунището, което е началото на цялата история, ще приеме своя нов гост.

Лейла: Живот... Любов... Справедливост... Епизод 27 в сряда, 26 март от 20:00 часа по NOW!

# 467
Здравейте, момичета!
Хубав ден и едно следобедно кафе в добра компания!

Еми, ангажиментите ми се увеличиха и нямам време дори да влизам да чета постовете ви.
Искам да споделя и моето разочарование за сериала Лейла,  аз също не съм гледала последните 4, 5 серии, защото май прекаляват  с тези интриги.И естествено резултата е на лице с "прекрасният рейтинг" от последната серия.
Във връзка с фотосесията на Халил искам да попитам някой знае ли какво се случва с този мюзикъл? Чета в ИГ, че представлението се е отложило но не разбрах дали началната дата или изобщо като проект.

Пускам един линк с пост в който Нанука благодари за участието си в Emanet.

https://www.instagram.com/p/DHqdHS5N0z9/?igsh=M2o5dXhjNjM4c2Qy

Хубава и споделена вечер ви пожелавам!

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 23:48 от DiDoneva

# 468
  • Пловдив
О много благодаря за снимката на Нанука 🫶Липсва ми и много се надявам ,скоро да я видя в нов проект . Много е красива и като двойка с  Ник бяха невероятни в Наследството❤️🫶❤️

# 469
Здравейте, момичета!

DiDoneva, не съм срещала скоро инфо за мюзикъла, но прегледах IG и Х.
В IG на birmasaldimuzikal последната публикация  за Bir Masaldı е от 31 декември 2024 г.: "Очакваме с нетърпение да се срещнем с вас през 2025 г., където ще срещнете Вълшебната земя и нейните създания и ще бъдете омагьосани от магията на любовта. Желаем ви Нова година като приказка."
Но в Х намерих интересен коментар: "Ако нашият мюзикъл, от който бяхме лишени поради технически проблеми, е близо и това списание с двойката е негов пратеник, ако е НАГРАДА, поздравявам продукцията на мюзикъла, но ако Eser го е направил само за да махне и двамата актьори от пътя, няма какво да кажа 🥴"

ЛЕЙЛЯ, ЕПИЗОД 27 /С БГ ПРЕВОД/

Хубава и приятно споделена вечер, изпълнена с прекрасни моменти ви желая!

# 470
Нова на Халил

Изглежда много подмладен като момченце прилича

Ново от малкия Берат

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 22:51 от azisiq

# 471
Здравейте, момичета!

Скоро не съм се отбивала в темата, но не успявах да открия нищо ново за Халил и Съла из сайтовете.
Но днес Халил е качил нови снимки в IG си!

hellodergisi и halilibrahimceyhn
"Имах палаво детство. Обичах да играя предимно на улицата и прекарах детството си в богата среда, където много култури бяха преплетени. Имам голям късмет, че имам красива майка, която ми помогна да разбера жените и ме научи какво трябва да бъде поведението ми към тях. Не може да се каже, че бях много разглезен, но израснах много палав и свободен."  #HalilİbrahimCeyhan за детството си

„С напредване на възрастта хората все повече осъзнават важността на физическото и психическото здраве. Живот, в който мога да стоя на краката си и да се наслаждавам на живота със здравето си, моите избори и живота ми е най-ценният“, казва #HandeSubaşı.

#HalilİbrahimCeyhan: "Аз съм емоционален човек. Емоционалността понякога се смята за слабост. Но всяка емоция се преживява много силно в мен. Каквото и да е свързано с любовта... Моят приоритет винаги е човекът, когото обичам. Искам да го/я изпитам всичко, което може да го/я направи щастлив."

#HandeSubaşı и #HalilİbrahimCeyhan се срещат в мюзикъла „Bir Masaldı“, след като бяха съ-звезди в телевизионния сериал „Leyla: Life... Love... Justice...“.

Мюзикълът разказва за магически същества, които идват в Истанбул, за да съживят изчезващата „любов“ и двойка, която се влюбва един в друг по време на посещението на всички тези магически същества.

Цитат
IG стори от @bisse.karakopru с нашия скъп Халил бей 🥰❤️ модната тенденция, следвайте! 😍

#HalilİbrahimCeyhan #Bisse  

Уютна и спокойна вечер ви желая!

# 472
  • Пловдив
Симпатично двойка са бих казала, че ми е харесват.
Крайно време е и него да го видим с някое момиче. Да е щастлив и да се чувства комфортно в нейната компания!
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🫶

# 473
# 474
  • Пловдив
Ами много си подхождат . Това някоя героиня от сериал ли е ,тъй като аз не ги следя вече?
Благодаря Ви момичета ,за хубавите снимки !Продължавам да ви следя с голямо удоволствие!
Много хубава фотосесия си направили!
Хубав и спокоен уикенд!

# 475
Здравейте, момичета!

Цитат
Според данни на DigiLUP са обявени най-обсъжданите мъже и жени актьори в социалните мрежи през март: 

Ами много си подхождат . Това някоя героиня от сериал ли е ,тъй като аз не ги следя вече?
Благодаря Ви момичета ,за хубавите снимки !Продължавам да ви следя с голямо удоволствие!
Много хубава фотосесия си направили!
Хубав и спокоен уикенд!
jb66, Hande Subaşı и Halil İbrahim Ceyhan участват в сериала "Лейля" и подготвят мюзикъла „Bir Masaldı“, който още не е излязъл.
Цитат
Приказка, в която любовта цъфти на всяка страница. 💕🌟
Всеки миг е вълшебен, всяка дума е изпълнена с любов. 🥰
#Bir Masaldı

Хубава и приятно споделена вечер, изпълнена с прекрасни моменти ви желая!

# 476
Нова на Съла

Лейла

Пожелавам късмет на Съла

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 22:40 от azisiq

# 477
  • Пловдив
Ееее, и аз да сложа една снимка на Халил и Съла моите любимци!

Хубав следобед от мен! 🫶

# 478
Здравейте, момичета!

jb66, azisiq,   благодаря ви за снимките, които сте споделили.
От мен линк за поредния преведен епизод на "Лейля" за всички, които го следят.
Аз се отказах.
Ще чакам да приключи сериала, да видя финала и тогава ще преценя заслужава ли си да го догледам.

Приятно гледане и спокойна нощ!
Бъдете здрави!

# 479
Здравейте, момичета!

Велики Петък е!
Да обичаме, да благодарим, да прощаваме!
Благословен ден!

Днес нашата красавица Съла навършва 26 години.
Да е честита, здрава и успешна! Да радва феновете си с нови и успешни проекти!

Birsen Altuntaş
На снимачната площадка се проведе изненадващ рожден ден на #SılaTürkoğlu, героинята от сериала #KızılcıkŞerbeti, чийто нов епизод ще бъде на екрана тази вечер.
Красивата актриса стана на 26.
За много красиви години...

Sıla Türkoğlu става на 26, изпълнена с любов изненада от Ata Ayyıldız

Съла Тюркоглу стана на 26! Романтичната изненада за рождения ден на Ata Ayyıldız остави своя отпечатък в нощта с посланието на тортата.

MAGAZİN
Дата на публикуване: 18-04-2025 09:06
Sıla Türkoğlu, обичаната актриса от сериала Kızılcık Şerbeti, отпразнува своя 26-ти рожден ден със специална и незабравима вечер. Най-голямата изненада за младата актриса, чиито фенове нарастват с всеки изминал ден, направи нейният любим Ата Айълдъз.

Романтична изненада за рожден ден
Съла Тюркоглу, която привлича вниманието с красотата и успеха си, беше едновременно емоционална и имаше щастливи моменти на рождения си ден. Любовникът на успешната актриса Ата Айълдъз беше оценен за рождения ден, който той специално организира. Вечерта, на която бяха поканени само близки приятели, имаше приятелска и топла атмосфера.

„Първият от много рождени дни, където мога да те обичам“
Най-коментираният детайл от партито беше многозначителният цитат на тортата. Ata Ayyıldız изрази любовта си с изречението „Първият от многото рождени дни, когато мога да те обичам...“ Това романтично послание бързо се превърна в актуална тема в социалните медии. Хармонията и любовното настроение на двойката оставиха своя отпечатък върху най-специалните моменти от вечерта.

Любовта им продължава с пълна скорост
Любовта на Сила Тюркоглу и Ата Аййълдъз, които са заедно от известно време, става все по-силна с всеки изминал ден. Двойката, която предпочита да поддържа връзка далеч от очите на обществеността, също трогна своите последователи с толкова значими изненади, които споделят в специални дни. Това парти, специално подготвено за 26-ия рожден ден на Sıla Türkoğlu, успя да се запомни както с елегантността, така и с искреността си.

Здраве, празнично настроение и слънчеви усмивки през празничните дни!

Светли Великденски празници!

Общи условия

Активация на акаунт