Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 618
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 515
Една с Медуза искам, да ми пази парите 😃
Скрит текст:

# 1 516
Joy
https://www.versace.com/nl/en/women/bags/totes/medusa-95-tote-ba … A10795_1E98V.html
По-добре си наеми бодигард към чантата да ти я пази, че едва ли ще носиш толкова (колкото е чантата) кеш в нея.

# 1 517
Хах, има нещо такова.
Във витринка и заключена 🙃
Много е крясива.

# 1 518
Една с Медуза искам, да ми пази парите 😃
Скрит текст:

Ох, тази е жестока! Тамън щях да питам за линк...Grinning
Их, бе Божеее защо красивите неща са така безбожно скъпи! Sob

# 1 519
  • София
Поло в цвят бордо/бургунди трудно се намира, миналата година бях си наумила, че искам точно такова вълнено боди и поръчах от няколко сайта - Дафи фешън, Бул бел и др. Нито едно не си отговаряше на цвета от снимките, буквално трябва да се поръча лилаво, за да дойде бордо и пак не е сигурно. Вижте в магазините, където продават блузи на Flora, там има всякакви цветове. Акрил са, не вълна, но пак е приятно на допир.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 20:09 от Lizzy_Crow

# 1 520
  • София
Честит празник на народните будители! На празнуващите в темата пожелавам здраве, вдъхновение, все така да поддържат пламъка на знанието и да осветляват пътя напред в бъдещето!

# 1 521
Оо, Агент, невероятни снимки! Много ви е подредено селцето и ти си много красива, чуден грим:) Един ден със сигурност ще дойда до Щатите на екскурзия, не знам дали бих могла да живея там.., може би съм прекалено стара за такава грандиозна промяна, но определено ми харесва. Има толкова много за обикаляме там, че един живот не стига…
Вкъщи пак сме болни и стилово съм 24/7 със спортно облекло.
Докато ви четях мина през очите ми една кратка дискусия за червила и набързо си поръчах един кафеникав нюд, дано да ми седи добре. Все още не мога да реша дали червилото ме състарява, или ме освежава - на стари снимки се харесвам с червило, ама най-много се харесвам сякаш на снимките, на които съм на 20 г.
Спокойна нощ ви желая на всички!

# 1 522
От брега на Индийския океан

Яванско море

От 5 дни за първи път успях да отворя форума.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 10:03 от zari65

# 1 523
  • София
Охо! Индийски океан! Това е широко понятие. Къде сте zari65? Blush

За Щатите, трябва да си подновим визите сега януари месец, 2025. Имам желание за Флорида и Маями следващият път. Обожавам пътуванията до Щатите! Друг свят! Есента сме били два пъти и е толкова красиво! Heart Eyes

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 10:49 от kopche

# 1 524
Копче, не възлагай големи надежди на Маями...кичът е голям! Природа, слабо...климат ужасен. Тежка, плътна влага, едва се диша. Септември 38 градуса. Интересен е заливът Бискейн с мангровите гори и кораловите рифове...и Евър глейдс с алигаторите! Wink
Вместо на Карандила тръгнахме за Хан крумовски скални манастири. Времето прекрасно!

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 10:30 от mimi.7299

# 1 525
  • София
KeyWest ми е целта mimi.7299. Кумовете на нашите приятели живеят там и бяха ни показали интересни кадри. Искам с очите си да го видя. Тогава ще мирясам. Маями -за цвят. Да допълня листата си с пътувания и впечатления от различни точки на САЩ.

Имаме вече билети И за март месец 2025. За Тайланд този път. Blush Много ме навиваха моите  момчета. Синът ми страстно ме увещаваше и склоних накрая.

# 1 526
  • Виена
И аз малко друг свят да покажа Wink

# 1 527
В Индонезия. В момента сме в Бали.

В момента океана

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 11:05 от zari65

# 1 528
Зари, Бомболино завидях.Heart Eyes
Копче, Тайланд, супер.
Ние имаме билети вече за Лондон за 14.02. Wink Кой каза, че Париж е градът на любовта... Joy

# 1 529
Аз пък нямам билети заникъде, затова чакам вашите разкази със стил 😀.

Общи условия

Активация на акаунт