Отговори
# 180
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, САША!
Много здраве, радост и щастие!
ЧЕСТИТ 2 МЕСЕЦ И НА МИМИ!
Да сте живи и здрави и да растете!

# 181
  • София
Coffee, не надничай, ами се записвай....

# 182
Coffee, не надничай, ами се записвай....

Абе нещо комп-а не ме слуша днес  Simple Smile

move]Честит рожден ден, Саше!!! Да сте ного здрави с малката Мария, а тати на ръце да ви носи и двете !!! [/move]]  bouquet   bouquet   bouquet
Много слънчево настроение!!!

Мацки, не мога да смогна на темпото - много сте бързи бе! Само четох, че се коментира 8-ми - ако правите списък, пишете ме и мен "ЗА" Заимов и дървеното в градинката!

Айде, много усмивки!!!

# 183
  • София; Дружбето
1. Саша
2. ivonska
3. Стилияна
4. KayRenn
5. ninishte
6. Цвета
ама незнам по кое време ще се довлека, че ще се пробвам с количката. А и дребната сега спи, незнам кога ще реши да папа. Все пак ме чакайте де Mr. Green

# 184
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН САША! newsm51
МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ!
ЧЕСТИТО ДВУМЕСЕЧИЕ НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА! newsm59
tsveta ДОБРЕ ДОШЛА В ОТБОРА! luvbed
otmiana ЧЕСТИТО И НА МАЛКАТА АНДРЕА!  ura newsm51

# 185
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Ивонскис, знам че аромотерапията не става за сега, ама за послеееее....ей,как ще се ароматизирам Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Предлагам, да и ги оставим на Стиляна и двамата  - и Ники и Шош, да ги погледа,докато ние сме на масажи, тъкмо да си избере правилният зет Joy Joy Joy/ hahaha hahaha hahaha пък,ако така и така си е решила да се жертва с Шош,поне да погледа малко Никчо Joy/

bash

Преби ма Sad Sad Sad

Добре де, Клеми като няма да успее,остава ли си НДК newsm78 Не за друго,ама там къде ще се усамотим,,предвид че е много населено,шумно,някак си не е май много подходящо за целта Thinking

# 186
  • София; Дружбето
Ееее ма казвайте на време, ако е в Южния да не разкарвам милото

# 187
  • София

Добре де, Клеми като няма да успее,остава ли си НДК newsm78 Не за друго,ама там къде ще се усамотим,,предвид че е много населено,шумно,някак си не е май много подходящо за целта Thinking

Клеми ще успее, а и там има една шатричка изотзад...  Mr. Green с едни възможности...  Mr. Green Айде, айде! Днес сме на РД, от утре пак по градинките...

# 188
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/

Клеми ще успее, а и там има една шатричка изотзад...  Mr. Green с едни възможности...  Mr. Green Айде, айде! Днес сме на РД, от утре пак по градинките...

Не бе,аз ще дойда,където Саша каже,просто разсъждавах Mr. Green Mr. Green/ нали има бира,там съм Mr. Green Mr. Green Mr. Green/

# 189
   Живи и здрави да са навършилите 2 месеца: Мария  на  Sasha gbg
Виктория  на Petti !!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 190
  • София; Дружбето
Искам колааааааааааааааааааа, не че някой го интересува ма да си кажа Mr. Green Уф

# 191
  • София
Искам колааааааааааааааааааа, ме ч емякой го интрересува ма да си кажа Mr. Green Уф

ша има и кола, дзвер, споко!   action032

# 192
  • София; Дружбето
Искам колааааааааааааааааааа, ме ч емякой го интрересува ма да си кажа Mr. Green Уф

ша има и кола, дзвер, споко!   action032
Хих, една приятелка ся ми съобщава че е бременна и откачих Joy

# 193
  • София
1. Саша
2. ivonska
3. Стилияна
4. KayRenn
5. ninishte
6. Цвета

7. Magnoliamm

# 194
Нали НДК-а остава? Нинище не може да дойде в южния, а не бива да се лишаваме от нея, щото е видна бираджийка Joy

Общи условия

Активация на акаунт