Отговори
# 255
  • Пловдив
Здравейте и от мен в новата...вече изписана  Laughingтема!
Ним и аз май съм още с лохиите...вчера не ми е текло нищо,но така ми се е случвало и други дни,та не смея да кажа Sad....вече си мисля,че са вечни....явно родилите на 12.01 (ти тогава беше,нали?)ще сме така ThinkingБързо оздравяване ти желая.
За ортопед в Пловдив не знам кой питаше,моето педи каза,че ще ме насочи към Торакс,там гледали на ехограф,но след 4 месец.Аз имам познат,който е в отпуск и между другото каза,че ако нищо не ме притеснява да отида след 4 месец,тогава се образуват ядрата на тазобедрените стави. newsm78

# 256
О.К. в БЪФАЛО в 13.00 ч аз ще съм там или малко по-рано или малко след това .

# 257
Пак срещи, а?Браво на вас.
Ним, не се притеснявай ще свършат лохиите. Има и други които все още не сме се разписали в онзи списък.
И на мен ми дойде, въпреки че хич не го очаквах, но... Rolling Eyes то даже вече и свърши.Сега ще чакам да видим кога пак ще ме изненада.Иначе при мен промяна в сравнение с преди май няма, само дето е по-силно течението.
tsveta, ще различиш цикъл от лохии.При цикъла е яркочервено и по-силно изразено течение от  лохиите поне към края.

# 258
  • София
Тани, да - на 12 се роди бебка. Поне се успокоявам, че не съм само аз така. Тя докторката миналата седмица каза, че на ехографа така ги вижда нещата: още 10-15 дни лохии и там някъде ще ми дойде и цикъла... значи може би още седмица гадост, после другата гадост... Ма влязох в преразход на превръзки аз! Crossing Arms

Абе бързам аз да се разпиша в оня списък за рожнеия ден на тати, който е на 24.03 Обещала съм му! Crazy

# 259
Добре бе, маа му стара (екскюз май френч) - само аз ли съм идиота, дето още е с лохии? Тука всички секс правите, сигурно и февруарките вече го правят, цикли-микли, а аз още си се влача с тая гадост! Sick Sick Sick

Ним, ще минат, споко. И аз секс не съм правила. Преди 2 дни ми дойде цикъла, но капе бавно и взех да се чудя какво е. А в петък пак ме преглеждаха и лохии нямах, само гадно жълтеникаво-бяло слузесто течение, т.е. гъбички #Cussing out
И на края на епизиотомията ми е останало едно възелче, което докторката нарече "козметичен дефект". Ама ме дразни и боде. Как да свиквам с него?

# 260
Добре бе, маа му стара (екскюз май френч) - само аз ли съм идиота, дето още е с лохии? Тука всички секс правите, сигурно и февруарките вече го правят, цикли-микли, а аз още си се влача с тая гадост! Sick Sick Sick

Ним, ще минат, споко. И аз секс не съм правила. Преди 2 дни ми дойде цикъла, но капе бавно и взех да се чудя какво е. А в петък пак ме преглеждаха и лохии нямах, само гадно жълтеникаво-бяло слузесто течение, т.е. гъбички #Cussing out
И на края на епизиотомията ми е останало едно възелче, което докторката нарече "козметичен дефект". Ама ме дразни и боде. Как да свиквам с него?

Възелчетата изчезват до два три месеца, поне при мен беше така Peace

# 261
  • Пловдив
Eeeeх,онзи списък!!! Tiredкога ли ще се вредим Rolling Eyes

# 262
Нашта ми даде веднага направлението, даже ми се скара, че не съм го поискала по-рано. И аз мисля, че няма право да ти откаже направление, кажи и, че ще се обадиш в предаването на Милен Цветков. Twisted Evil

Малееее Манана, ама ти си голЕм дявол Joy
Ивонска, аз също си мисля, че е длъжна да ти даде направление тая мила женица. Ако ли не, освен Милен Цветков може да и кажеш, че имаме Януарска мама, която познава лично Мавриков newsm36

Има още една,дето познава лично Юлиан Вучков!
smile3513 Grinning Grinning Grinning
    И нашата педи ни е дала направление още след първата консултация.Каза ,че праща абсолютно всички бебета на профилактичен преглед при ортопед!

# 263
И ние ще гледаме да се класираме около 13 пред Бъфало

# 264
   Анджелина,все се каня да те питам,по-лесно ли е минало при теб второто раждане?Помня,че първото беше доста тежко....
   Стилиана 1,а при тебе?Може и да сте го споделяли някъде в предишните теми,а аз съм го пропуснала.. newsm78Ако ви се говори,де.....
    Други майчета(родили нормално) с второ какво ще кажете?Ако ви се говори,де.....

# 265
Възелчетата изчезват до два три месеца, поне при мен беше така Peace

О твойта уста, в Божиите уши! Даваш ми надежда, а аз реших, че вече цял живот ще си имам дразнител там Sad
И с големия имах епизиотомия и то зверска, но някак си по-гладко зарасна, макар и за 2 пъти по-дълго време. Не си спомням дали имаше такива възелчета.

ejkajujka, да второто беше с пъти по-лесно. Макар, че бях със система и не остана време за упойка.
Ники се роди след  12 часа болки, повече от час напъни без ефект, което наложи форцепс и имах пълна упойка. А Любо за 5 часа контракции и половин час напъни. И болката беше поносима.
Но аз сега знаех какво да правя, дишах, релаксирах, напъвах се. А с големия изгубих сили от викане и не можех да напъвам.

# 266
На мен второто раждане ми беше по-трудно....Ежкажужка, да не би да работиш за второ? А какво значи Ежкажужка?

# 267
Аз след прегледа съм спокойна, гледаха ме с вагинален ехограф и ми каза, че матката се е изчистила от лохий и съм ок.

Мамчета, извинете ме за вчера, но бях до университета да си свърша някой работи пък и да ми видят очите и нямах време. После бях за болничния и стана много късно.(в поликлиниката доста си почаках)
На следващата среща съм на линия.

Дайте предложения за 8 Март. Какво мислите за купона на 9 месеца в Мис Каприз? Аз не знам в колко часа е. Ако някой има информация да каже.
Аз предпочитам да сме някъде на закрито, ако завали да не се налага местене, а и да можем спокойно да нахраним децата, навън е много неудобно, че ги държиме с тези ескимоси. Ивонска, на дървеното е много готино, но там можем да ходим по всяко време, по-добре някъде на по специално все пак е празник. Пък човек да може 1 винце да си поръча, а там най-много някоя готвена манджа. Laughing

# 268
На мен второто раждане ми беше по-трудно....Ежкажужка, да не би да работиш за второ?
  Стига,stiliana1!Всички лекари ми обещават,че второто ще е по-лесно!
  То и твоето първо на беше много гладко,май?Спомням си,че не е имало разкритие,нали?Ох усетих го сега и аз....
  За второ работя засега само в мозъка си.Даже още не съм стигнала до мозъка на татито.. LaughingА
  Анджелина,слава Богу,че поне при теб се е подтвърдила лекарската теория!

# 269
А какво значи Ежкажужка?
     ХЕ-ХЕ-ХЕ!  ura newsm18  uraНищо лошо не значи,само това знам! fiuuuuuu

Общи условия

Активация на акаунт